Home > Gmail integrerar Audio-Video-chat

Gmail integrerar Audio-Video-chat

Google vill äga allt, inklusive allt, hävdar den för Gmail att vara det enda alternativet som integrerar de grundläggande funktionerna för online-kommunikation.

Började med att integrera chatten, som trots att ganska förenklat är mycket effektivt eftersom verk inom samma fönster i Gmail, med möjlighet att spara konversationer, göra sökning på dessa och det bästa, utan att arbeta på en separat kanal som blir bra för surfare men dåligt för proxyhanterare beror inte möjligt att styra kanalen.clip_image003

Nu har en integrerad audio-video-chat funktion, likt chatten som redan fanns … Detta innebär att om Gmail blir mer populärt att vi kunde rädda att beroende på Skype, Messenger och post även om de kommer att få arbeta hårt eftersom många “genomsnittliga “användare tycker inte Gmail.

De bör också genomföra sök och import funktioner från sociala nätverk.

För att genomföra detta måste vi välja “Video Chat” alternativ från flikarna ovan, hämta installationsprogrammet, låt den gå och gå sedan in i webbläsaren.

clip_image005

För att använda det, är det gjort på kontakter alternativet, nära till paret av chatten bollen är videon fliken och mer, där du kan bjuda in andra att prata. Om du inte har webbkamera, är det möjligt att göra video-chat på ett sätt eller bara använda ljudfunktioner. Webcam användare kan ses med en annan ikon.

clip_image007

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.