Home > Global Positioning System som en vetenskap rättvis projekt

Global Positioning System som en vetenskap rättvis projekt

Vetenskap rättvis har återvänt till min son, och efter flera diskussioner med läraren om potentiella projekt äntligen har passerat en med vilken han hoppade tre meter av glädje … jag nästan, både för att det är ett ämne som fascinerar oss. Också för att det här projektet är original, beslutade vi att inte söka mer på internet vad alla har gjort och den främsta anledningen till hälften är
ofta kasseras eller upprepas.

Trots att ett avgörande år eftersom 13 är just det stadium när de börjar ifrågasätta myndighet, liv orättvisor, mellan barn och ungdomar har det berörde mig att ägna mer tid åt frågor som vi inte nödvändigtvis aktie. En stor kille, med en lovande framtid i världen av marknadsföring och teknik … men med fortfarande flera år att återfå sin självkänsla på vad som går och separat vad är värdelöst att fokusera.

Bilden till höger känns som igår, när jag vann familjen avståndstagande genom att tillämpa “noll” kniv. Haha, hävdade de att det flera dagar, som nu inte spelar någon roll eftersom den bilden var fantastisk.

Återvänder till projektets tema syftet är att presentera resultatet av gps systemet. För detta har vi att jobba i helgen, vilket gör utrymmet mellan det buller som orsakas av mors dag, måste vi bygga en värld modell, med banor tråden satellitkonstellation, kontinenterna dras, latitud och longitud. Med detta kommer att förklara hur geografiska koordinater fungerar, hur gravitationen kan sätta
föremål i omloppsbana och mottagning av denna signal från apparater med inbyggd GPS.

Sedan med en iPad kommer att visa var satelliterna är, att även om de inte sett, det är ett program som simulerar deras vändning på himlen.

Och slutligen kommer att förklara hur det här systemet, tillsammans med GPS-mottagare som nu föra mobiltelefoner och utvecklat applikationer tillåter geolokalisering, visarGoogle Earth och den plats där de är i skolan. Åh, som jag vill se eftersom leksaken hanteras av honom som om han vore en Game Boy.

Så, till skillnad från stressen i den gångna helgen med webbplatsens krasch, nu har jag mycket roligt, jag måste också köpa ett bra foder för att skydda iPad från någon olycka, träna pojken så att istället för att upprepa som en papegoja över förklara något mer än bara geografi och speciellt träna honom för att inte skapa distraktion bluffar med sin förmåga att spela Iron-man … som bara han kan!

Förra året med metan gasspis tog första plats i klassrummet, i skolan och högskolan mässan i huvudstaden. Däremot är denna gång går inte i en grupp, och … i en spännande ämne.

Vi får se hur det går …

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.