Home > GIS colector 9 … mai repede

GIS colector 9 … mai repede

De la 16 martie, am primit un vaporware de distribuitor a făcut un comunicat de presă, care vorbește despre viitoarea prioritate a acesteia 9-lea Produsul versiune. În conformitate cu ceea ce au spus, GIS colector 9 ar fi ieșirea de pe piață în această prima jumătate a anului 2009, și Chris C a pronunțat deja cu privire la aceasta.

După doi ani, știm că nu a fost așa … dar putem vedea tendințele și e interesant ceea ce am văzut de la 8.09 la 8.24 versiune.

Cât de mult ar putea colector 9 costul?

Potrivit anunțului, colector 8-lea a galeriei 9-lea actualizare versiune ar trebui să coste între 50 $ și 100 dolari. Ei au menționat un plus de actualizări de versiunile anterioare, care este cazul meu, asa ca am asume costul ar merge rotund 150 $.

Este clar că, dacă avem doar două activări disponibile, atunci când upgrade-ul la 9-lea versiune ne vom întoarce înapoi la noastre de 5 activări anterioare … Ura! pentru software-ul low-cost.

Ce e nou pe colector 9?

clip image0018 Manifold GIS 9... fasterEi nu au spus de mult încă, cu excepția faptului că abordarea sa va fi orientat să lucreze cu procesoare multicore. Deja de 8-lea versiune a operare funcționalitate cu carduri Nvidia Cuda, unde procesele consumatoare de multe resurse devin relativ simplu, părând să ne nu numai că mașina noastră este un computer super, dar software-ul are o funcționalitate extrem de eficiente. Totul tinde să exploateze mai multe procese hardware, dar aplicat pentru dezvoltarea de software.

Și când vorbesc despre procesele eficiente, vreau să spun ceea ce au făcut în demo-ul atunci când unui model digital al terenului a 6 minute care trebuie asigurat și doar 11 secunde să aplice său trimiterea prin mai multe procese.

Aceasta este o într-adevăr reduce timpul de procesare, ceea ce le-a făcut câștiga Geotec de anul trecut.clip image0024 Manifold GIS 9... faster

Se pare că în galerie se va concentra pe aceasta, exploatarea vitezei de procesare cauza comunicării sale se concentrează prea mult pe rezolvarea de probleme repetitive privite cu carduri calități video care va permite 9-lea performanta versiune și costul redus de carduri de Nvidia. Acest lucru ar implica nu numai procesele, ci mai bună gestionare a harta formatul în care colector se ocupă de tot ceea ce practic și, eventual, se extinde potențialul de la publicarea format IMS servicii..

De acum ne putem aștepta pur și simplu, nu o versiune nouă, dar multe dintre aceste vechi vise făcut aproape adevărat.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.