Home > GIS-cd Learning, geweldige bron voor het onderwijs

GIS-cd Learning, geweldige bron voor het onderwijs

Van de beste tools die ik heb gezien, kan het erg handig zijn bij het meegeven van opleiding in de geografische informatie gebied.

Het is GIS-cd Learning, Een product van het bouwbedrijf van de SuperGeo lijn, die dan als een product voor instructeurs kunnen een belangrijke rol spelen in self-opleiding spelen.

De aankondiging kwam uit in Geo-informatica ‘ nieuwe editie, het lijkt me ideaal voor ontwikkelaars wij contract, dat kan zijn experts in Java, NET of PHP, maar op het moment van het maken van ruimtelijke ontwikkeling moet opleiding op het gebied GIS.. Een ander ideaal gebruik is voor externe consultancy als je contract iemand voor taken zoals opleidingsplannen, systematisering van ervaringen, redactionele beoordeling, of soortgelijke wiens specialiteiten zijn noodzakelijk, maar vereisen het kennen van de ruimtelijke wereld zonder dat exploitanten.

De eerste twee hoofdstukken verzamelt zeer rijke theoretische materiaal, dat GIS concepten, de oorsprong van de ontwikkeling in de Verenigde Staten en Canada, de elementen van een GIS, en de toepassing ervan in zowel natuurlijke hulpbronnen als in de planning management omvat. Bespreekt ook de kenmerken van datamodellen, coördineren systemen, projecties, schalen, topologie en ruimtelijke relaties.

clip image002117 GIS Learning CD, great resource for teaching

In de volgende hoofdstukken het beweegt geleidelijk van het inkomen informatie, inzet, query, tot de verwerking en publicatie van de resultaten. Dit is de hoofdstuk index:

  • Hoofdstuk 1. GIS Concepts
  • Hoofdstuk 2. Geografische gegevens
  • Hoofdstuk 3. Data Entry
  • Hoofdstuk 4. Gegevens weergeven
  • Hoofdstuk 5. Gegevens Query
  • Hoofdstuk 6. Verwerking en analyse
  • Hoofdstuk 7. Data Publicatie

De didactische kwaliteit van het materiaal is erg goed, gebouwd in Flash, met zeer goede graphics en draad onberispelijk gedrag. Absoluut een geweldige referentie voor de opleiding, samen met Google Earth, het is zeker dat voor SuperGeo is een instrument dat haar productlijn, die weinig bekend, hoewel het heeft een interessante vraag in het verre Oosten in onze omgeving zal bevorderen.

Het is een spijt dat voor nu is het alleen in het Engels, hoewel ik weet dat in dit stadium is een uitdaging overschreden in veel gebieden, maar in de klas, de werkelijkheid is anders. De schijf kost ongeveer $ 50, draait op Windows en Mac-omgevingen, en kan worden gekocht met Paypal.

Tot slot, een goed speelgoed om te leren, te onderwijzen en zet in het verlanglijstje

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.