Home > Geomatics, evoluțiile ulterioare

Geomatics, evoluțiile ulterioare

În afară de revista a publicat câteva zile în urmă de geoinformatică, există alte probleme, publicat in aceasta luna in portalul său, care în valoare de partajare. Deși unele dintre aceste anunțuri arata ca (Expresie spaniolă: “Tienen Pinta”) Sponsorizat, ele contribuie un pic la progresele pe care tehnologia are acum și stabilește standardul pentru ceea ce ne asteptam pentru restul anului, în principal în platformele și echipele de integrare a cărui decalaj este în scădere. Cel puțin, se pare adevărat, în teorie.

clip image00126 Geomatics, further developmentsAccesul la lumi virtuale

  • Microsoft si ESRI Acordul permite accesarea datelor Virtual Earth din ArcGIS Desktop sau aplicații create cu SDK-ul ESRI, inclusiv JavaScript, Flex, și Silverlight. Cu Google Earth … nu e nimic încă.
  • În plus, Safe Software a anunțat că FME pot accesa Date OpenStreetMap, ceea ce ar însemna un pas important în corelarea datelor care au fost introduse de către aproximativ 50.000 de utilizatori care au contribuit la aceasta în mod voluntar și va continua să o facă. Să sperăm că această alternativă va alatura altor instrumente mai celebru decât FME.

Tehnologii noi

  • clip image00219 Geomatics, further developmentsTopcom a anuntat Receptor de cele mai inovatoare GNSS, care promite, într-un echipament portabil, o lucrare cu dublă frecvență și precizie centimetru lui. Acesta funcționează cu TopSURV și ArcPad, în conformitate cu designul său “aproape toate într-o singură”. Acesta include GPS + GLONASS receptor dual-frecvență + modem celular + sistem de operare Windows.
  • SuperGeo lanseaza beta de presă de SuperGis Server, care completează linia de produse această companie are pentru desktop și mobile. Din moment ce acum câteva zile am lua o privire laaceastă linie, Care, întâmplător, este destul de accesibil ca preț.

OGC

  • Athina Trakas, geograf de la Universitatea din Bonn își asumă Directoratul European pentru Servicii de Open GIS Consortium (OGC). Această entitate a fost destul de legat în ultimii ani, la Centrul de Consultantului de Sisteme Informatice Geografice, CCGIS, în Germania.
  • clip image0041 Geomatics, further developmentsOGC integrează procesarea web acoperire ca format acceptat. Este interesant deoarece nu este numai a adăuga un P la standard de WCS, ca WCPS include un standard de extracție protocol, prelucrare și analiză a acoperirii multidimensională, atât în ​​nori de puncte ca în imaginile care furnizează astfel de date.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.