Home > Geomate: En lång resa på 8 bilder

Geomate: En lång resa på 8 bilder

ÖVERSÄTTNING ANMÄRKNINGAR: Läs några kommentarer i slutet av det här inlägget.

En mycket lång turné genom spridda territorier hade roat mig under de senaste dagarna. Detta är ett ämne som får lite uppmärksamhet i detta utrymme, eftersom jag försöker att ta hand om anonymitet vad min arbetskraft fältet är, och glädjen att dela tekniska frågor med andra partner i denna gemenskap.

Jag har visat på denna resa iPad anslutningsmöjligheter makten, GPS-tracking som aldrig försvinner eftersom det inte beror på Internet-signal, inklusive ganska god noggrannhet trots transporterar i en bil på vanlig hastighet. Sammanfattningsvis vill jag lämna några bilder som talar för sig själva.

clip image00113 Geomate: A long trip in 8 photos

Bilen passar knappt igenom denna hängmatta bro. Det är även nödvändiga fällbara speglar för att inte hålla med kabel … är antingen spännande, speciellt när tabellerna knaka som om de relenting.

clip image0028 Geomate: A long trip in 8 photos

En dålig slip på denna lilla grus och flygningen skulle vara spektakulärt på ett stup på över 400 meter. Naturligtvis morgonen uppfattning är underbart, i bakgrunden syns byn där vi skulle.

Jag var bara här när min son ringde mig berätta den sorgliga nyheten, först, sköldpaddan Phillip definitivt läckage och andra, min dotter försämrats feber.

clip image00310 Geomate: A long trip in 8 photos

Måltider är ett nöje, det bara behöver ingen mer än lite ister att kokas, men med god smak. Fler pounds, minus pounds, är nästan ingen betydelse på denna punkt.

clip image0048 Geomate: A long trip in 8 photosDetta är samma punkt från det kan ses attsacalenguas (*) Vid motljus. Den cadejo (**) Kommer ut på eftermiddagen för att finna intet ont anande höns, medan den smutsiga vinner kolibrier kärlek från en sten i floden och det är sagt att Roadrunner är en kvinna som blev en Colosuca (***) Efter bränning makens ben.
clip image0054 Geomate: A long trip in 8 photosTemperatur: 38 Celsius grader

Lager av damm på vägen: 6. 5 centimeter inte begränsade

Vägbredd: 2. 63 meter i två-vägs

Bränder: en för varje 100 kilometer reste.

Oundvikliga fall: En bra allergisk kall damm, värme och ett virus en medbrottsling.

Jag vill redan se den massiva process av landsbygden fastighetsregistret som börjar nästa månad.

clip image0063 Geomate: A long trip in 8 photos

Imponerande kyrka konstruktion, byggd redan på sextonhundratalet i en stad som vid den tidpunkten kommer att ha haft 10 hus.

clip image0073 Geomate: A long trip in 8 photos

Detta är en av de äldsta i Centralamerika för lister design och interiör färg, det är en smärta som är på väg att sjunka som en hatt för möss som lever där. Min vän gjorde ett fantastiskt panorama.

clip image0083 Geomate: A long trip in 8 photos

Detta är för att minnas på en dag där jag valde 8 av de tekniker jag fortfarande håller med mig. Där kan det ses R!, M!, P!, M! och P!

ÖVERSÄTTNINGSKOSTNADER ANMÄRKNINGAR:

(*) Sacalenguas: Detta är en legendarisk fågel som ser ut som en fjäderdräkt orm som oftast dödar sina offer och äter sin tunga.

(**) Cadejo: Detta är ett legendariskt djur i den centralamerikanska regionen, likt en hund som verkar till dem som bo mycket sent på natten.

(***) Colosuca: Detta är ett ord som i modersmål innebär en fågel med vacker fjäderdräkt

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.