Home > Geomate: Een lange reis in 8 foto’s

Geomate: Een lange reis in 8 foto’s

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht.

Een zeer lange tocht door verspreide gebieden had me in de laatste paar dagen geamuseerd. Dit is een onderwerp dat weinig aandacht in deze ruimte ontvangt; omdat ik probeer om te zorgen voor de anonimiteit van wat mijn arbeid veld is, en het plezier voor het delen van technologische vraagstukken met andere partners in deze gemeenschap.

Ik heb bewezen op deze reis de iPad connectiviteit macht, de GPS-tracking die nooit verloren gaat omdat het niet afhankelijk is van internet signaal, inclusief redelijk goede nauwkeurigheid ondanks het dragen in een auto op normale snelheid. Samengevat laat ik een aantal beelden die voor zich spreken.

clip image00113 Geomate: A long trip in 8 photos

De auto nauwelijks past door deze hangmat brug. Het is zelfs noodzakelijk inklapbare spiegels voor niet steken met de kabel … is ofwel spannend, vooral wanneer tafels kraken alsof ze bedaard.

clip image0028 Geomate: A long trip in 8 photos

Een slechte slip op deze kleine grind en de vlucht zou spectaculair op een steile helling van meer dan 400 meter zijn. Natuurlijk is de mening van de ochtend is prachtig, op de achtergrond te zien is het dorp waar we naartoe gingen.

Ik was hier net toen mijn zoon belde mij vertellen het trieste nieuws van de eerste plaats, de schildpad Phillip zeker lekkage en ten tweede, mijn dochter is verslechterd koorts.

clip image00310 Geomate: A long trip in 8 photos

Maaltijden zijn een genot, het moet alleen niet meer dan een beetje reuzel te worden gekookt, maar met goede smaak. Meer kilo’s, minder pond, bijna niemand is belangrijk op dit punt.

clip image0048 Geomate: A long trip in 8 photosDit is hetzelfde punt van blijkt de sacalenguas (*) Bij tegenlicht. De Cadejo (**) Komt uit in de middag naar nietsvermoedende kippen vinden, terwijl het vuile wint de kolibries houden van een steen in de rivier en het is te horen dat de roadrunner is een vrouw die in een geworden Colosuca (***) Na het branden been van haar man.
clip image0054 Geomate: A long trip in 8 photosTemperatuur: 38 graden Celsius

Laag stof op de weg: 6. 5 centimeter niet beperkt

Wegbreedte: 2. 63 meter in twee richtingen

Branden: een voor elke 100 kilometer gereisd.

Onvermijdelijke gevallen: Een goede allergische koude stof, hitte en een virus een medeplichtige.

Ik al willen de massale proces van landelijke kadaster die volgende maand begint te zien.

clip image0063 Geomate: A long trip in 8 photos

Indrukwekkende kerk ontwerp, gebouwd in de zeventiende eeuw in een stad die op dat moment zullen 10 huizen hebben gehad.

clip image0073 Geomate: A long trip in 8 photos

Dit is een van de oudste in Midden-Amerika voor het ontwerp sierlijsten en interieur verf, het is een pijn die over te laten vallen als een hoed voor muizen die er wonen is. Mijn vriend had een geweldig panoramisch.

clip image0083 Geomate: A long trip in 8 photos

Dit is voor het herinneren op een dag waar ik koos voor 8 van de technici ik ​​nog steeds bij me. Er blijkt R!, M!, P!, M! en P!

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) Sacalenguas: Dit is een legendarische vogel die eruit ziet als een verenkleed slang die meestal zijn slachtoffers doodt en eet hun tong.

(**) Cadejo: Dit is een legendarisch dier van de Midden-Amerikaanse regio, vergelijkbaar met een hond die lijkt te zijn degenen die blijven zeer laat in de nacht.

(***) Colosuca: Dit is een woord dat in de eigen taal betekent een vogel met mooie veren

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.