Home > Geomate: ένα μακρύ ταξίδι σε 8 φωτογραφίες

Geomate: ένα μακρύ ταξίδι σε 8 φωτογραφίες

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε μερικά σχόλια στο τέλος αυτού του post.

Μια πολύ μεγάλη περιοδεία με διάσπαρτες περιοχές με είχε διασκέδασε τις τελευταίες ημέρες. Αυτό είναι ένα θέμα που λαμβάνει λίγη προσοχή σε αυτό το χώρο? Γιατί προσπαθώ να αναλάβει τη φροντίδα της ανωνυμίας τι στον τομέα της εργασίας μου, και η χαρά για την ανταλλαγή τεχνολογικά θέματα με άλλους εταίρους σε αυτήν την κοινότητα.

Έχω αποδείξει σε αυτό το ταξίδι το iPad δύναμη σύνδεσης, η εντοπισμού GPS που ποτέ δεν χάνεται, διότι δεν εξαρτάται από μήνυμα στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των αρκετά καλή ακρίβεια, παρά την άσκηση σε ένα αυτοκίνητο σε κανονική ταχύτητα. Εν ολίγοις αφήνω κάποιες εικόνες που μιλούν από μόνα τους.

clip image00113 Geomate: A long trip in 8 photos

Το αυτοκίνητο μετά βίας χωράει μέσα από αυτή τη γέφυρα αιώρα. Είναι ακόμη αναγκαίο αναδιπλούμενους καθρέπτες για να μην κολλήσει με το καλώδιο … είναι είτε συναρπαστική, ειδικά όταν πίνακες τρίζει σαν αν κάμπτονται.

clip image0028 Geomate: A long trip in 8 photos

Μια κακή ολίσθησης σε αυτό το μικρό χαλίκι και η πτήση θα είναι θεαματική σε ένα γκρεμό πάνω από 400 μέτρα. Φυσικά άποψη το πρωί είναι υπέροχο? Στο παρασκήνιο μπορεί να δει το χωριό όπου πήγαιναν.

Ήμουν εδώ όταν ο γιος μου μου τηλεφώνησε λέγοντας τη θλιβερή είδηση, αφενός, η χελώνα Phillip σίγουρα διαρροή και το δεύτερο, επιδεινώθηκε πυρετό της κόρης μου.

clip image00310 Geomate: A long trip in 8 photos

Τα γεύματα είναι μια χαρά? Χρειάζεται μόνο τίποτα περισσότερο από ένα μικρό λαρδί να ψηθεί, αλλά με καλή γεύση. Περισσότερα κιλά, λιγότερα κιλά, σχεδόν κανείς δεν είναι σημαντικό σε αυτό το σημείο.

clip image0048 Geomate: A long trip in 8 photosΑυτό είναι το ίδιο σημείο από αυτό μπορεί να δει τοsacalenguas (*) Σε οπίσθιο φωτισμό. Ο cadejo (**) Βγαίνει το απόγευμα για να βρουν ανυποψίαστους όρνιθες, ενώ το βρώμικο κερδίζει τα κολίβρια αγάπη από μια πέτρα στο ποτάμι και έχει πει ότι η Roadrunner είναι μια γυναίκα που έγινε σε ένα Colosuca (***) Μετά την καύση πόδι του συζύγου της.
clip image0054 Geomate: A long trip in 8 photosΘερμοκρασία: 38 βαθμούς Κελσίου

Στρώμα σκόνης επί της οδού: 6. 5 εκατοστά δεν περιορίστηκε

Πλάτος του δρόμου: 2. 63 μέτρα σε αμφίδρομη

Πυρκαγιές: μία για κάθε 100 χιλιόμετρα που διανύονται.

Αναπόφευκτη περιπτώσεις: Ένα καλό αλλεργική κρύο σκόνη, τη θερμότητα και ένας ιός συνένοχος.

Έχω ήδη θέλουν να δουν την μαζική διαδικασία του αγροτικού κτηματολογίου το οποίο ξεκινά τον επόμενο μήνα.

clip image0063 Geomate: A long trip in 8 photos

Εντυπωσιακό design εκκλησία, που χτίστηκε πίσω στο δέκατο έβδομο αιώνα, σε μια πόλη που εκείνη τη στιγμή θα είχε 10 σπίτια.

clip image0073 Geomate: A long trip in 8 photos

Αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα στην Κεντρική Αμερική για το σχεδιασμό καλούπια και το εσωτερικό χρώματα, είναι ένας πόνος που είναι έτοιμο να πέσει, όπως ένα καπέλο για τα ποντίκια που ζουν εκεί. Ο φίλος μου έκανε μια καταπληκτική πανοραμική θέα.

clip image0083 Geomate: A long trip in 8 photos

Αυτό είναι για να θυμόμαστε σε μια ημέρα όπου επέλεξα 8 από τους τεχνικούς που εξακολουθεί να διατηρεί μαζί μου. Εκεί μπορεί να δει κανείς το R!, Μ!, Σ.!, M! και η P!

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

(*) Sacalenguas: Αυτό είναι ένα θρυλικό πουλί που μοιάζει με ένα φίδι φτέρωμα που συνήθως σκοτώνει τα θύματά του και τρώει τη γλώσσα τους.

(**) Cadejo: Αυτό είναι ένα θρυλικό ζώο της Κεντρικής Αμερικής, παρόμοιο με ένα σκυλί που φαίνεται σε εκείνους που μένουν πολύ αργά το βράδυ.

(***) Colosuca: Αυτό είναι μια λέξη που στη μητρική γλώσσα σημαίνει ένα πουλί με όμορφο φτέρωμα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.