Home > Geoinformatică, Edition 7 … GIS și mai mult pentru Hispanics

Geoinformatică, Edition 7 … GIS și mai mult pentru Hispanics

Este acum disponibil de-a opta editie a revistei geoinformatică, care abordare GIS straluceste la un nivel egeomate pur și simplu “spectaculos”, desi ne loveste că această dată nu există mai mult de un articol cu ​​o abordare bazată pe țările vorbitoare de limba spaniola experiențe.

1. GvSIG.

Una dintre aceste articole, cu un accent hispanic este de aproximativ Proiectul gvSIG, Credem că este o realizare bună vizibilitate la o inițiativă care costurile fiscale oamenilor și, dacă se continuă într-un ritm accelerat, ar putea deveni un instrument excelent pentru a fi utilizate gratuit.

Desigur că, dacă nu mai accelereaza dezvoltarea sa, ar putea continua să fie criticat de “hack experți ArcGIS”, care, în multe cazuri, clip image0022 Geoinformatics, Edition 7 ... GIS and much for Hispanicsdreptate, dar e dor de multe ori punct de vedere, deoarece aplicațiile inițiativă a guvernului de multe ori par a fi lent … sau pentru că nu le place să open source

2. México …

Un alt lucru care ne-a mulțumit este Scanarea pesteri Naica, În Mexic. Un articol interesant de scanare cu laser condiții extreme …

clip image0042 Geoinformatics, Edition 7 ... GIS and much for HispanicsAceasta arată nu numai metodologia, dar unele concluzii în timp ce locul de muncă nu este încă terminată. În timp util pentru prietenii nostri mexicane, fotografia de pe copertă este de la acest articol, arată cum ar trebui să meargă îmbrăcat ca un astronaut pentru a face acest tip de capturi și nu are nimic de-a face cu prietenul nostru de la plaje nud, el sa.

3. Cartografiere Web 2.0 …

Ce-i naiba cu intelegerea noastra de web 2.0 …. Ei bine, acest lucru nu este traducerea literală, dar acesta este un articol care încearcă să fumeze cu privire la tendințele de internet cunoscut sub numele de generația 2.0.

În stilou Jan Koops Lambert îl joacă tema de aplicatii web cu jucarii de cartografiere și GIS on-line. Interesant, fumul menționează produse precum MapGuide afumat (AutoDesk) Și ProjectWise (Bentley), Făcând-o relație, chiar simplist, clar ca aceste exemple de evoluție a evoluției artei tehnologii pentru a face schimb de idei pentru îmbunătățirea inteligență colectivă.

Accentul este aplicatii web în patru niveluri, de la zero de curs:

  • Nivel 0.Acestea sunt aplicații care funcționează atât online cât și Deconectat.
  • Nivel 1.Acestea sunt aplicații care funcționează atât online cât și Deconectat dar sunt mai funcționale și mai robust atunci când lucrează on-line.
  • Nivelul 2.În acest caz, se presupune aceste aplicații lucreze în și Deconectat, Dar utilizarea sa deconectat este aproape imposibil, așa cum este cazul de Google Earth.
  • Nivelul 3.Acesta este cazul de aplicații care funcționează numai on-line, Cum este cazul de Wikipedia.

În afară de aceasta, ceea ce cred că este un clasic există un alt articol intitulat “În cazul în careGIS și lumea virtuală întâlni reciproc … “Interesant pe realitatea virtuala aplicat GIS … dar nu totul poate fi crezut ca practic.

clip image0051 Geoinformatics, Edition 7 ... GIS and much for Hispanics4. GeoBIM

Fritz Zobl și Robert Marschallinger strălucire vorbind despre Geo BIM uite, de data aceasta atinge abordarea de topografie si lucrari de geniu.

De asemenea, în acest aspect al modelării spațiale există un articol care arată o integrare a teledetecție cu GIS, Printr-un model spațial al emisiilor de fosfor …

5. Inovații în echipamente

clip image0061 Geoinformatics, Edition 7 ... GIS and much for HispanicsO nouă generație de Jena. În această lucrare, se prezintă unor noi instrumente de observare a Pământului.

În urma revizuirii de topografic echipament ediția a șasea, în acest caz, există o revizuire a statia totala Leica robotice TPS 1200 +

Noile jucării aduse de Magellan… Ar trebui să fi văzut acest lucru, pentru că Magellan cu vânzări nimeni nu sa constantă știe care oferă sprijin și încă inventat.

6. Există mai mult …

Mai degrabă, am recomandăm să vă citi on-line sau descărca în format PDF pentru colecția ta, doar 12 MB și rapid greutate redusă.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.