Home > Geofumadas 3.0: SEO Beslut

Geofumadas 3.0: SEO Beslut

2011 är ett viktigt steg i spansk version av eGeomate, efter 3 år av att komma och jobba som Cartesianos underdomän. Vi har pratat med Tomas, som jag tackar för möjligheten och som jag hoppas behålla en viktig kontakt i detta och andra situationer som vi hittade.

clip_image001

Cartesianos, har trots skador den hade vid en tidpunkt genom viral spam varit Tomas värdefullt bidrag, men först efter flera år endast Txus och jag har insisterat på en kringresande sätt. Men så är saker, efter att enligt begränsningar som följer av WordPress MU, som inte längre existerar som sådan utan som en generisk anknytning heter Multisite. Vissa mall justeringar har gjorts i farten, men tar tid att vi ibland inte har och en del är inte längre enkla justeringar.

Sen att optimering idéer för sökmotorer (SEO) anländer, förefaller ämnen som bör tas upp och inkludera beslut som kan begränsa tillväxten. Bland dessa:

  • Använd plug-in för optimering. Hittills har det inte hade utnyttjat taggar och metataggar, gör det när du har 900 poster är galen om du inte tar till plug-in som underlättar denna typ av rutiner. De flesta av dessa plug-in har stöd inte för aktuell version, så att anpassa dem tar sin tid.
  • Mass inställningar. Så Ring trender varierar i tid, till exempel AutoCAD 2012 nu är inte ett intresse ämne, men det kommer att vara 3 månader senare och en uppdatering av denna typ till den etiketten utan en plug-in eller skript i databasen … Gud måste vara med oss.
  • Justera spårning robotar, vilka vanligtvis är i rotkatalogen. Det är inte bara ett klick, det finns plug-ins som gör detta, men efter att ha testat jag ser det finns dynamiska saker som Google och Yahoo inte förstår.
  • Vänliga URL: er, med vilken en underdomän straffas av sökmotorer. Mer än medsärskilt Bloggens namn som i sig är inte vänliga.
  • W3C validering är enklare nu, eftersom det i ett enda klick hittas fel lista. Problemet är att vissa är stil fel, så du måste röra css direkt och i vissa fall mallen
  • Jag önskar personalen justeringar var en gång, vad är mer komplicerat är att lägga till skript som några dagar senare måste tas bort eftersom bestraffa rankningen.
  • Sociala nätverk. Jag tror inte alls på dem, men åtminstone jag vet att inte gå med Facebook på ett kontrollerat sätt kommer att skada under 2012. –Om Maya inte slå den här gången.
  • Linkbuilding. En annan rulle …
  • Anchor text. Nå, hur många sak att lära.

Så ja, bland kommande dagarna planer kommer att migrera till egeomate.com domän som för en tid sedan kommer gående utan optimering så Google inte inser att det är en nära-exakt kopia.

Bortsett från detta, har Nancy hamnade slutligen två år av poster i engelsk version. Det har kostat henne en värld förstå min jargong, och ett tag var vi på väg att tillkännage iChabacano version. Det kommer att vara en annan domän som jag hoppas kunna komma fram till en mer komplex marknad och som jag inte vågar utan ett verktyg för spam kommentarer filtrering. Askismet gör stort arbete på detta, men har det i spanska har visat mig att anglosaxiska spam kräver mer än ett öga-ses med.

Det är svårt att säga det här … men det är. Inom några dagar kommer du att användas för att omdirigera och ny hud, tema som har fört mig några underhållande del av semestern och januaris dagarna. Det viktiga är att Geomate fortsätter, Namn som är skyldig en hel del att Cartesianos, Cartesia och hela deras samhälle.

Ja, många planer för detta år.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.