Home > Geofumadas 3.0: SEO Αποφάσεις

Geofumadas 3.0: SEO Αποφάσεις

2011 σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ισπανική έκδοση του eGeomate, μετά από 3 χρόνια που έρχονται να εργαστούν ως Cartesianos subdomain. Έχουμε μιλήσει με τον Tomas, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω την ευκαιρία και με τους οποίους ελπίζω να διατηρήσει μια σημαντική επαφή σε αυτό και άλλες καταστάσεις που βρήκαμε.

clip_image001

Cartesianos, παρά τις ζημιές που είχε σε ένα χρόνο από ιογενή το spam έχει Tomas πολύτιμη συμβολή, αν και μόνο μετά από αρκετά χρόνια μόνο Txus και έχω επιμείνει σε ένα πλανόδιο τρόπο. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα, αφού σύμφωνα με τους περιορισμούς που συνεπάγεται η WordPress MU, η οποία δεν υφίσταται πλέον ως τέτοια, αλλά ως γενική επέκταση που ονομάζεται τόπους. Ορισμένες προσαρμογές πρότυπο έχουν γίνει on the fly, αλλά παίρνει το χρόνο ότι μερικές φορές δεν έχουμε και κάποια δεν είναι πλέον απλές προσαρμογές.

Στη συνέχεια, τα οποία φθάνουν ιδέες βελτιστοποίησης για τη μηχανή αναζήτησης (SEO), εμφανίζονται τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και να περιλαμβάνουν αποφάσεις που ενδέχεται να περιορίσουν την ανάπτυξη. Μεταξύ αυτών:

  • Χρησιμοποιήστε το plug-in για τη βελτιστοποίηση. Μέχρι σήμερα υπήρχε δεν εκμεταλλεύτηκαν ετικέτες και metatags? Αυτόν τον τρόπο, όταν έχετε 900 συμμετοχές είναι τρελός αν δεν καταφύγουν σε plug-in που διευκολύνει αυτό το είδος της ρουτίνες. Τα περισσότερα από αυτά τα plug-in δεν έχουν την υποστήριξη για την τρέχουσα έκδοση, προκειμένου να προσαρμόσουν τους παίρνει το χρόνο του.
  • Ρυθμίσεις Μαζικής Ενημέρωσης. Έτσι, οι τάσεις κλήσης είναι μεταβλητή στο χρόνο, για παράδειγμα, AutoCAD 2012 τώρα δεν είναι ένα θέμα ενδιαφέροντος, αλλά θα είναι 3 μήνες αργότερα και μια ενημερωμένη έκδοση αυτού του τύπου σε αυτήν την ετικέτα χωρίς plug-in ή δέσμη ενεργειών στη βάση δεδομένων … Ο Θεός να είναι μαζί μας.
  • Ρύθμιση της πύκνωσης ρομπότ, τα οποία είναι συνήθως στον κατάλογο ρίζας. Δεν είναι μόνο ένα κλικ, υπάρχουν plug-ins που κάνουν αυτό, αλλά μετά από τις δοκιμές που βλέπω ότι υπάρχουν πράγματα δυναμικά ότι η Google και η Yahoo δεν καταλαβαίνουν.
  • URL φιλικές, με την οποία ένα subdomain τιμωρείται από τις μηχανές αναζήτησης. Περισσότερο από ότι με Ειδικότερα το όνομα του blog που από μόνη της δεν είναι φιλικό.
  • W3C επικύρωση είναι απλούστερη τώρα, γιατί με ένα μόνο κλικ βρεθεί κατάλογος σφαλμάτων του. Το πρόβλημα είναι ότι ορισμένοι είναι τα λάθη στυλ, έτσι θα πρέπει να αγγίξει CSS άμεσα και σε ορισμένες περιπτώσεις το πρότυπο
  • Εύχομαι οι προσαρμογές του προσωπικού ήταν κάποτε, αυτό που είναι πιο περίπλοκη είναι να προσθέσετε scripts ότι λίγες μέρες αργότερα θα πρέπει να αφαιρεθεί επειδή τιμωρεί την κατάταξη.
  • Τα κοινωνικά δίκτυα. Δεν πιστεύω καθόλου σε αυτά, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω να ενταχθούν Facebook με έναν ελεγχόμενο τρόπο, θα βλάψει το 2012. –Αν οι Μάγια δεν νικήσει αυτή τη φορά.
  • Linkbuilding. Μια άλλη roll …
  • Anchor κείμενο. Λοιπόν, πώς πολλά πράγματα που πρέπει να μάθει.

Οπότε ναι, μεταξύ επόμενες ημέρες τα σχέδια θα πρέπει να μεταναστεύουν σε egeomate.com τομέα ότι κάποια στιγμή έρχεται πριν από το περπάτημα χωρίς βελτιστοποίηση, έτσι ώστε η Google δεν συνειδητοποιούν ότι είναι ένα σχεδόν ακριβές αντίγραφο.

Εκτός από αυτό, Nancy έχει λήξει οριστικά δύο έτη καταχωρήσεις σε αγγλική έκδοση. Έχει στοιχίσει κόσμο να καταλάβει ορολογία μου, και για ένα διάστημα ήμασταν έτοιμοι να ανακοινώσουμε το chabacano έκδοση. Αυτό θα είναι ένας άλλος τομέας με τον οποίο ελπίζω να καταλήξουμε σε μια πιο σύνθετη αγορά και τα οποία δεν τολμώ χωρίς εργαλείο για σχόλια spam φιλτραρίσματος. Askismet κάνει μεγάλο έργο για το θέμα αυτό, αλλά έχουν στην ισπανική γλώσσα μου έχει δείξει ότι η Anglo-Saxon το spam απαιτεί περισσότερο από το ένα μάτι-να με δει.

Είναι δύσκολο να το πω αυτό … αλλά είναι. Σε λίγες ημέρες θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να ανακατευθύνουν και νέο δέρμα, θέμα που μου έφερε κάποια διασκεδαστικό μέρος των διακοπών και τις ημέρες τον Ιανουάριο. Το σημαντικό πράγμα είναι ότι Geomate συνεχίζεται, Όνομα που οφείλει πολλά στην Cartesianos, Cartesia και ολόκληρη την κοινότητα τους.

Ναι, πολλά σχέδια για το τρέχον έτος.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.