Home > Geofumadas 3.0: Deciziile SEO

Geofumadas 3.0: Deciziile SEO

2011 marchează un pas important în versiunea spaniolă a eGeomate, după 3 ani de vin pentru a lucra ca Cartesianos subdomenii. Am vorbit cu Tomas, căruia îi mulțumesc ocazia și cu care sper să mențină un contact important în acest și alte situații le-am găsit.

clip_image001

Cartesianos, în ciuda distrugerilor pe care le avea la un moment dat de spam-ul viral a fost contribuție valoroasă Tomas, deși doar după câțiva ani doar Txus și am insistat în mod itinerant. Dar așa sunt lucrurile, după ce a fost sub limitele presupuse de WordPress MU, care nu mai există ca atare, ci ca o extensie generic numit multilocație. Unele ajustări șablon au fost făcute cu privire la zbor, dar are nevoie de timp ca, uneori, nu avem și unele nu mai sunt simple ajustări.

Apoi, ca idei de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) ajunge, apar subiecte care ar trebui abordate și include decizii care ar putea limita creșterea. Printre acestea:

  • Folosiți plug-in pentru optimizare. Până în prezent nu au profitat de tag-uri și metatags, face acest lucru atunci cand ai 900 de intrări este nebun, dacă nu recurg la plug-in care facilitează acest tip de rutine. Cele mai multe dintre aceste plug-in nu au suport pentru versiunea curentă, astfel încât să se adapteze ei nevoie de timp sa.
  • Setările de masă. Deci, tendințele de apel sunt variabile în timp, de exemplu AutoCAD 2012 acum nu este un subiect interes, dar acesta va fi de 3 luni și o actualizare a acestui tip de etichetă care, fără un plug-in sau script în baza de date … Dumnezeu trebuie să fie cu noi.
  • Ajusta roboți de urmărire, care sunt de obicei în directorul rădăcină. Acesta nu este doar un clic, nu sunt plug-in-uri care fac acest lucru, dar după ce am testat, am vedea acolo sunt lucruri dinamice care Google și Yahoo nu înțeleg.
  • URL-uri prietenoase, cu care un subdomeniu este penalizată de către motoarele de căutare. Mai mult cu special Numele blog-ul, care, în sine, nu este prietenos.
  • Validare W3C este mai simplu acum, pentru că într-un singur clic se găsește lista eroare a lui. Problema este că unele sunt erori de stil, deci va trebui să atingă CSS direct și, în unele cazuri, șablonul
  • Doresc ajustările de personal au fost o dată, ceea ce este mult mai complicat este de a adăuga script-uri care câteva zile mai târziu, trebuie să fie eliminate, deoarece penaliza clasament.
  • Rețelele sociale. Nu cred deloc pe ele, dar cel puțin eu nu știu să se alăture Facebook într-un mod controlat, va afecta în 2012. –Dacă Maya nu bate de data asta.
  • Linkbuilding. Un alt rola …
  • Anchor Text. Ei bine, câte ceva de învățat.

Deci da, printre zilele următoare, planurile vor fi migrarea la domeniul egeomate.com că ceva timp în urmă vine vorba de mers pe jos, fără optimizare, astfel ca Google nu-și dă seama că este o replică aproape exactă.

În afară de asta, Nancy sa încheiat în cele din urmă de doi ani de intrări în versiunea în limba engleză. Aceasta a costat-o ​​lume înțelege jargonul meu, și pentru un timp am fost pe cale să anunțe în chabacano versiune. Care va fi un alt domeniu cu care sper să ajungă la o piață mult mai complexă și care nu îndrăznesc fără un instrument pentru comentarii spam de filtrare. Askismet face mare lucru despre acest lucru, dar l-au în spaniolă mi-a arătat că anglo-saxon de spam necesită mai mult de un ochi, pentru a fi vazut cu.

Este greu să spun asta … dar asta este. În câteva zile va fi folosit pentru a redirecționa și noi piele, temă care mi-a adus unele de divertisment în parte din vacanță și de zile din ianuarie. Cel mai important lucru este că Geomate merge mai departe, Nume care datorează o mulțime de Cartesianos, Cartesia și întreaga comunitate.

Da, multe planuri pentru acest an.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.