Home > Geo5 Software-ul pentru mecanica solului

Geo5 Software-ul pentru mecanica solului

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post.

clip_image001Câteva programe de structuri m-au impresionat în ultimii ani, de când am folosit Staad, și mă refer la versiunea originală înainte de Bentley a cumpărat.

Cu această ocazie mi-a lovit unul anunturi de Google AdSense pe MundoGeek blog, deși eu sunt foarte posac să joace un clic ca noi toți care castiga bani cu blog-urile noastre în acest fel, am găsit software-ul care cu totul și obiceiul meu de a nu crede în soluții rapide (*) A atras atenția la mine.

Mă refer la Geo5, software-ul condus de FineSoftware, Și profitând de pace din această duminică, haideți să aruncăm o privire la ceea ce această tehnologie are, care poate sta de la alte aplicații:

Orientare pentru geotehnice

Geo5 și gama sa de programe sunt concepute pentru a rezolva probleme geotehnice, ceea ce îl face diferit de popularizat de EaglePoint, Bentley șiAutoDesk, Al cărui accentul este orientat spre proiectarea clădirilor și dezvoltare a teritoriului, deși face alte lucruri prea.

clip_image002

Deci, în acest Geo5 devine de credit pentru a fi într-un câmp, deși explorat de alte platforme, prețul va fi mereu competitivi, pentru că duce la ceea ce un inginer geolog sau cere. Fiecare cerere a indicat prețul pe licență la dreapta, acesta este un obicei sănătos, care conduce la vânzări, mulți oameni asociază lipsa de prețuri exorbitante.

clip_image003Set integrat

Deși Geo5 instrumente sunt diferite, integritatea acestuia se manifestă în faptul că un design pot fi trimise de la un program la altul, pentru care contează, într-un rambleu pot fi analizate panta de la o aplicație, dar apoi conformația piciorului pot fi trimise la altă aplicație dată ce este definit lățimea bazei.

Odată instalat programul, care în mod practic de a instala și rula dă impresia de a fi dezvoltată în Java. În meniul Start, diferite aplicații poate fi vizualizat.

Programele pot fi achiziționate în formă modulară, puteți vedea, există o gamă largă, de a pune un exemplu, acestea sunt diferite de aplicații care există pentru menținerea proiectare pereti:

clip_image004 Pilastru clip_image005 Consola de perete
clip_image006 Analiza presiunii pământului clip_image007 Gabion perete
clip_image008 Perete Gravity clip_image009 Zidărie de perete
clip_image010 Pante cuie clip_image011 Prefab perete
clip_image012 Prefab perete de zidărie

În plus, există aplicații pentru peretele etanș injectat și, de asemenea, la structuri de proiectare folosind metoda elementelor finite (FEM), atât în ​​tunele și alte soluții geotehnice.

Există, de asemenea, mai multe aplicații de proiectare fundații, elemente cum ar fi grinzi de tensiune, hemoroizi, micro-piloți, plăci de fundație și fundații continue.

Fără îndoială, acest instrument pare a fi o soluție bună pentru o companie dedicata de consultanta geotehnice în diferite domenii de expertiză. Programul include analiza de stabilitate pantă, pantă de rock și suprafețe de decontare pentru construcția de tunele, aceasta include o simulare a modelului digital al terenului (DTM).

Despre software-ul.

Geo5 este produs de fin și Ingeosolum, după cum sa menționat, aproximativ 1.500 de companii și profesioniști folosesc tehnologia lor, inclusiv Arup, Îmi amintesc acest mega-fermi, deoarece el a câștigat BE Awards cu Water Cube pe care am văzut toți la Jocurile Olimpice de anul trecut.

L-am descarcat, versiunea demo cântărește mai mult de 80 MB și are aproape toate caracteristicile, cu excepția salva fișierele și configurarea unor tipuri de materiale.

Design de interfață este destul de curat, păstrând un panou pe dreapta cu “aproape toate” ceea ce este necesar într-o rutină de rulare. Varietate de limbi este vastă, dar nu include spaniolă.

clip_image013

Rapoartele

Acest instrument se bazează pe o cerere vechi, care sa născut la Facultatea de Inginerie a Universității din Praga, cu GUI din Windows 3.1. Ea are acum un mediu foarte robust care afișează design user-friendly și cu nomenclatura care inginerii sunt obișnuiți să vadă.

clip_image014

Apoi, rapoartele sunt ca memorie plină, în care puteți personaliza datele utilizatorilor companiei și.

clip_image015Ajutor sensibil la context

Spre deosebire de programele de ajutor de obicei orientate spre ecranele și funcționalități de program, Geo5 are teoretic, care este baza de rutine de rulare. Acesta include reguli ca și procese calcul matematic fizice.

Aunque el Programa Tiene Origen en Checoslovaquia, cumple la normativa internacional, y por supuesto, la europea.

Deși programul provine din Cehoslovacia, aceasta îndeplinește standardele internaționale, și, desigur, cele europene.

Pentru mai multe informații puteți vizitați site-ul FineSoftware.

NOTE Traducere:

 

(*) Rețineți că expresia folosită aici este “Alkazeltzer” o soluție rapidă pentru problemele de stomac lui.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.