Home > Geo-informatica, laatste editie 2009

Geo-informatica, laatste editie 2009

Deze, naar mijn mening, is een van de beter gepositioneerd tijdschriften in de geospatiale onderwerp, heeft het gesloten 2009 met een meesterlijke stempel; in de 7 edities hield een systematische review van de gratis software en landmeetkundige apparatuur, in de laatste (model 8, 2009) generaliseert belangrijke trends die het nemen van de geospatiale aspect en de incidentie van een aantal non-free platforms in de omgeving.

clip image001174 Geoinformatics, latest edition 2009Hier vatten we een aantal van de belangrijkste thema’s

AutoDesk

Digitale steden en hoe de overname van 3D Geo heeft gegeven aan LandXplorer Google Earth-achtige functionaliteit.

ESRI

  • GIS voor iedereen, ArcGIS Explorer’s nieuwe versie, nu met meer mogelijkheden en zoals je ziet … de Lint als een onomkeerbare trend.
  • ESRI User Conference / Europa
  • GIS, kadaster en de registratie. Dit is een interview met Nick Land, Die spreekt over ESRI’s visie op het kadaster en hoe ze te zien clip image002116 Geoinformatics, latest edition 2009initiatieven zoals INSPIRE, kadaster 2014 en WPLA

Bentley

  • Er is een artikel over de Be Inspired Symposium

Uitrusting

  • Er zijn geen specifieke revisies, maar reclame laat ons verwachtingen in Total Station Focus Spectra. Je moet het gewoon zien voor wishful thinking.
  • Ook in de reclame SuperGeo staat met haar Learning cd GIS en SuperGIS Image Server

The Cloud

Dit is de centraal thema van deze editie, waarin een korte redactionele krabben onze nieuwsgierigheid van een interessant artikel op pagina’s 24-26 over trends, successen en uitdagingen die door het concept van data management in het netwerk en hoe de clip image0035 Geoinformatics, latest edition 2009geospatiale milieu aanzienlijk bij.

Zeker 2010 wordt een jaar waarin web publishing applicatie pleisters geven continuïteit aan dit onderwerp zijn, versterken dit onderwerp artikelen zoals:

  • Navteq wil uw bestemming te bereiken
  • De geolocatie en de voortgang in de tijd.

Er zijn andere problemen, het is de moeite waard browsen en downloaden in pdf voor de inzameling

Bekijk het magazine

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.