Home > Geo-informatica 1: Remote Sensing

Geo-informatica 1: Remote Sensing

Geo-informatica arriveert in zijn eerste editie van 2010, Met een duidelijke nadruk op remote sensing. Hoewel het jaar is jong, het lijkt erop dat de toekomstige edities deze lijn zal handhaven, waaronder dit keer twee van de grote van de onvrije sector: ERDAS en ENVI.

Als de dingen zijn zoals ik voorstellen dat ze, in toekomstige edities zullen ze worden beoordelingen van gereedschappen doen, in de remote sensing thematische, onderwerp waarin vrije sector is zeer geavanceerd. Mogelijk zullen zij beschouwen sextante bibliotheken onder de aanpak van integratie met gratis tools (gvSIG, uDig, gras, enz.)

Ik beveel dit lezen, hier vat ik een aantal tips:

Bij remote sensing en GIS ontmoet elkaar.

Het is een interessant interview met Rolf Schaeppi, Vice President van ITT Europese activiteiten. Het interview wordt uitgevoerd door de eigen Eric Van Rees, die aanvankelijk gevraagd een kort historisch overzicht van ENVI, maar zoals ze vooraf, de vragen betrekking hebben op onderwerpen zoals:

  • ENVI EX Integratie met ArcGIS, die de interactie tussen beide platformen faciliteert, gebruik te maken van de specialiteiten en zonder verlies van dingen langs de weg, zoals stijlen en symboliek.

Vervolgens sluit het gesprek, met zijn standpunt tussen GIS en Remote Sensing; onderwerpen die zijn geleidelijk samenvoegen in de mate dat de beelden zijn gekomen om een ​​hogere resolutie hebben.

ERDAS, wat het is te wijzen op in 2010.

Het interview met Mladen Stojic, uit Erdas Marketing is gebaseerd op trends die worden geacht binnen het bedrijf dat dit product is erin geslaagd om een ​​zeer goed stand.

Onder de onderwerpen hij hebben het 5D criterium voor systemen weddenschappen, inclusief: X, Y, Z gangbare, aangevuld met de tijd en de bijbehorende gegevens. Dan is er iets meer blah, blah doet hij met de cyclus van data management in Digitale Aarde.

Het interview wordt een beetje zwaar, omdat sommige van de vragen zijn zeer breed, maar het is niet in de juiste volgorde om een ​​voordeel te nemen over wat zij overweegt normen en zijn cloud aanpak.

Het interview wordt een beetje zwaar, omdat sommige van de vragen zijn zeer breed, maar het is van meer te profiteren van wat zij overweegt normen en de aanpak van de cloud.

Andere onderwerpen.

Jack Dangermond geeft continuïteit aan een van gesprek zijn leerlingen ‘van de vorige editie, praten over de geodesign en de noodzaak om de georeferencing overwegen wanneer je gaat iets doen. Inderdaad erg goed, punt dat in 2011 zal ons vermaakt, dus het BIM-concept wordt nu beschouwd elke dag met een hogere prioriteit, en dat het genie van deze lamp bevordert het dit nadrukkelijk is goed voor iedereen.

Het valt nog te bezien of ze betrekking hebben op wat de meerderheid zegt, of om zijn idee van normen op basis van “doe het als ESRI‘, Maar ik denk niet vertellen hoe het werkt.

Er is een zeer diepe artikel over mobile mapping systemen, zeer modieus laatste tijd, bevat ook een aantal evenementen zoals het Internationaal Congres van Surveyors FIG-2010 en de Leica HDS dat gebeurde gewoon. Advertising: een genot laat ik je hier een voorbeeld.

clip image001191 Geoinformatics 1: Remote Sensing

Zie de publicatie

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.