Home > Från Amsterdam och något mer

Från Amsterdam och något mer

ÖVERSÄTTNING ANMÄRKNINGAR: Läs några kommentarer i slutet av det här inlägget.

Det har varit en ganska lång resa. 2 timmar från Centralamerika till Miami, 8 timmar till London, en mer till Amsterdam: Dessa läggs med de 6 som används i samband kopplat nå 17.

Den biologiska klockan var brukligt efter viloläget björn i luften. Men magen ännu, så vid midnatt var jag tvungen att hitta lite kaffe och kaka.

clip image001257 From Amsterdam and something more

Crossing från Boston till Storbritannien under de tidiga timmarna, med en yttre temperatur på 59 minusgrader (Celsius) och reser mot horisonten … definitivt det har ingen jämförelse.

För nu, bara förberedelser, är min vän, Juan, en spansk arbetar i Holland år på registrering bordet med den eleganta Christine.

I den stora salen, är ljudet framställs genom att kom ut ur lådorna, är effekterna testade och etiketter är placerade i rummen. Allt som händer före och föreställer ingen om de utmärkelser galan.

Det har slagit mig en av de banners, är välkomna i de företrädares ländernas språk. Stilen är den kontextuella molnet tagg som bloggar och WordPress sätta mode.

clip image002187 From Amsterdam and something more
clip image003141 From Amsterdam and something more Boendet på Wyndham Apollo Hotel i allmänhet är bra. Ingenting mer än saknad som nästan alla hotell redo för turister i Amerika: Det trådlösa nätverket.

De erbjuder tjänster via tv, men är en olägenhet. Musen är en knapp som ska rullas ut de röda bollar av de första bärbara datorer. LAN-tjänst för 10 euro en timme verkar mig som ett rån … som Obelix skulle säga:

Nederlanders zijn gek.

Och vädret, en glädje. 8 grader Celsius som bäst.

Ingenting att göra med den karibiska miljön, men för dessa människor är ett privilegium att ha haft solen i ett par timmar hos 1 PM, just den tid som de flesta företag öppna. En stund för några gamla män som utnyttjar detta för att gå för en kaffe på trottoaren och ta bort halsduken för en stund.

Mina barn, på andra sidan av världen kan inte hitta mig, den 8-timmars tidsskillnad bara ger dem möjlighet att lämna meddelanden och hjälper mig att hålla liv djuren på gården.

clip image00499 From Amsterdam and something more

Även i morgon kommer, jag måste hitta en nätadapter och att samlarobjekt bitar Obelix s schack medan frosten inte faller. Och sedan tog tillflykt i lobbyn med värmen från den stora mängden (*) I XFM fans, med en god Cappuccino & Amaretto och en sushi från Yamazato japanska restaurang.

Stor skillnad med föregående år, sammanfaller denna gång inte med i slutet av kvalet till VM, men för mitt land, många säger att det är väl retts presidentens Lobo pyjamas. Samma sociala trycket, hoppas jag samma krisen inte kommer att återvända, sedan den senaste har ännu inte avslutat.

ÖVERSÄTTNINGSKOSTNADER ANMÄRKNINGAR:

(*) maraDetta ord är en centralamerikansk Idiom som innebär en stor mängd människor, speciellt vänner.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.