Home > Fotboll, hur det var i Karibien

Fotboll, hur det var i Karibien

ÖVERSÄTTNING ANMÄRKNINGAR: Läs några kommentarer i slutet av detta inlägg

Talar om kvinnor och svek, avslutade den senaste veckan bara med tvekan om vem som kommer att gå till nästa steg för kvalificering till världens fotboll cup i norra området, Centralamerika och Karibien.

clip_image002Vad hände

Från gruppen av Costa Rica, mottog dem och El Salvador passet nästan lika välgörande eftersom de bara hade en stämningsansökan mot två lag från Västindien som inte orsakat dem några problem så att en tv-presentatör som brukade placeras rosa badbyxor nämns att detta var den “skratt gruppen”.

clip_image004Även i den amerikanska koncernen, gick de tillsammans med Trinidad och Tobago, som knappast hade strid med Guatemala som tyvärr i slutändan inte kan filtrera bakom en instabil process som inkluderade bland annat att skicka till helvetet importerade honduranska tränare.

Där det var riktigt knepigt var i gruppen av Mexiko eftersom Jamaica tog krafter från tarmarna av kokosnötter och i de senaste matcherna började stiga hotar clip_image006till Honduras och Mexiko som ledde processen.

I slutändan härlighet var i Honduras som han besegrade Mexiko i den sista matchen, lämnar toppen av gruppen och även om Tri också vidare till nästa omgång är lika illa som att lämnas ut … stolthet i urvalet är för hög för att ha a 4 miljoner tränare för att spela det lilla skämtet.

Vissa mexikaner hånade härlighet Honduras nämna att för dessa, var det som att vinna World Cup efter se videon av vaktmästaren som hävdar att partiet slutar … ESPN har nämnt att Mexiko var också ont som det skulle ha förlorat World Game.

Vad är nästa steg

För nu lagen är:

  1. México
  2. USA
  3. Honduras
  4. COSTA RICA
  5. El Salvador
  6. Trinidad & Tobago

De måste korsa hexagonala som kommer att hålla dem sysselsatta hela nästa år, de tre bästa kommer att klassificera till VM medan den fjärde kommer att gå till en play-off till Sydamerika. Här lämnar jag en lista över de första sex av tio dagar som kommer att spelas.

clip_image008

Prognoser

-Mexiko är Mexico

-USA … det är svårt för dem att stanna på utsidan, trots den ekonomiska krisen kunde klandras för de mål som de inte kommer att få.

“Den tredje plats team kommer att slåss med den centralamerikanska, möjligen Honduras och Costa Rica … såvida Trinitecos (Trinidad y Tobago) gör en annan av sina trolldomskonster.

Så om Costa Rica är en tredje part, någon av de andra tre kommer att försöka att göra sitt bästa att gå till södra konen där det inte finns så många möjligheter som väntar, för efter överraskningen i Paraguay, kommer det att lämnas ut traditionella lag.

Inte en chans, vi desperat vänta (*) … Ah, som vi sa förra gången, tar jag upp frågan eftersom det är en del av fritiden som underhåller oss. Och med den medveten om att diskussioner om fotboll … kvar till Yahoo Answers.

ÖVERSÄTTNINGSKOSTNADER ANMÄRKNINGAR:

(*) En SocarDenna jargong innebär att vänta med desperation i några hårda situation

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.