Home > Fotbal, cum lucrurile au rămas în Caraibe

Fotbal, cum lucrurile au rămas în Caraibe

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post

Vorbind despre femei si tradari, săptămâna trecută tocmai sa încheiat cu îndoială de cine va merge în următoarea etapă de calificare la Cupa Mondială de fotbal în zona de Nord, America Centrală și Caraibe.

clip_image002Ce sa întâmplat

Din grupul de Costa Rica, El Salvador și cele primite trece aproape la fel de caritate, deoarece au avut doar un proces împotriva a două echipe din Caraibe care nu le-a cauzat nici o problemă, astfel încât un prezentator de televiziune care a folosit pentru plasate trunchiuri de baie roz menționat că aceasta a fost “grupul de râs”.

clip_image004În timp ce în grupul american, au fost de acord cu Trinidad și Tobago, care a avut cu greu lupta cu Guatemala, care, din păcate, în cele din urmă nu poate filtra în spatele unui proces instabil, care a inclus, printre altele, de a trimite în iad antrenori Honduras importate.

În cazul în care a fost într-adevăr dificil a fost în grupul de Mexic, deoarece Jamaica adus forțe din măruntaiele de nuci de cocos și în ultimele jocuri au început să crească în pericol clip_image006de Honduras și Mexic care a condus procesul.

În cele din urmă gloria a fost în Honduras, care a învins Mexicul, în ultimul joc, lăsând partea de sus a grupului și, deși Tri, de asemenea, a trecut la următoarea rundă este la fel de rău ca fiind lăsat pe dinafară … mândria în selecția este prea mare pentru a avea antrenor de 4 milioane pentru joc, care glumă.

Unii mexicani au bătut joc de slava lui Honduras menționând că pentru acestea, a fost ca a câștigat Cupa Mondială, dupăvezi video de omul de serviciu care susține că partidul se termină … ESPN a menționat că Mexicul a fost, de asemenea, rănit, deoarece ar fi pierdut Campionat.

Ce urmează

Pentru acum echipele sunt:

  1. México
  2. Statele Unite
  3. Honduras
  4. Costa Rica
  5. El Salvador
  6. Trinidad & Tobago

Ei trebuie să traverseze hexagonale, care va ține-le ocupat tot anul viitor, cele mai bune trei va clasifica la Cupa Mondială, în timp ce al patrulea se va merge la un play-off pentru America de Sud. Aici am pleca lista primelor șase de zece zile, care va fi jucat.

clip_image008

Prognozele

-Mexic este México

Statele-Unite … e greu pentru ei să rămână pe dinafară, deși criza economică ar putea fi acuzat de obiectivele pe care ei nu vor primi.

“A treia echipe loc va fi lupta cu America Centrală, eventual, Honduras și Costa Rica … cu excepția cazului înTrinitecos (Trinidad y Tobago) face un alt de vrăjitoriile lor.

Deci, în cazul în care Costa Rica este o terță parte, oricare dintre celelalte trei vor încerca să facă tot posibilul pentru a merge la conul sudic unde nu sunt multe oportunități de așteptare, pentru că după surpriza de Paraguay, nu va fi lăsat pe dinafară echipe tradiționale.

În nici un caz, trebuie să așteptăm cu disperare (*) … Ah, așa cum am spus și data trecută, aduc problema, deoarece aceasta este o parte din petrecere a timpului liber care ne distrează. Și cu conștienți de faptul că discuțiile despre fotbal … sunt lăsate pentru Yahoo Answers.

NOTE Traducere:

(*) Un SOCARAcest jargon înseamnă să aștepte cu disperare într-o situație grea

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.