Home > Filozofa despre AdSense

Filozofa despre AdSense

Complet postul este în Blogos, o poziție față de posibilitatea pentru a face un plan de monitorizare a veniturilor AdSense prin aplicarea unui grafic liniar de tip mx + b. Mărturisesc că am lua o parte din conținut.

Aici am pleca revizuire …

1. Datele de bază

blah blah blah bazat pe doi ani de date …

2. Proiecția

După introducerea datelor, se poate calcula apoi valoarea așteptată în grafic linia de an, care se va comporta în forma y = mx + b

clip_image002m este panta (Derivat), în acest caz găsim un 4,63, x este egal cu numărul de luni începând în fiecare an, de la 1 la 12. M poate fi mai mare în măsura în care măsurile de bine planificate SEO vor fi aplicate, însă 4.63 este un punct de referință în cazul nostru.

b este abscisa intersectează, Acesta va fi egal cu valoarea cumulată picătură, este ca și cum am spus mai înainte la 33% pe creștere ani, plus o creștere de 10% pe care Google ne oferă de fidelitate (sau de consolare). De asemenea, este probabil ca acest lucru este un rezultat care traficul este în creștere în măsura în care ține o publicație constantă, un segment bine definit și nu se penalizeze practicile publicitare.

Astfel, graficul pentru primul an de la zero ar fi

y = 4.52 x + 18.81 (cu o medie anuală de $ 48)

y = 4.73 x + 133.91 (cu o medie anuală de $ 165)

y = 4.63 x + 177.98 (cu o medie anuală de $ 208)

y = 4.63 x + 240.27

clip_image004

Graficul arată diferitele etape ca și cum ar fi făcute de un plan de marketing:

clip_image006În zona roșie … Se adaptează bine la etapa introducerii în ciclul de viață al produselor.

clip_image008Zona galbenă: … Se adaptează la stadiul de dezvoltare.

clip_image010Zona portocaliu: … Se adaptează la stadiul de maturitate.

clip_image012Zona de cafea: … Aceasta este adaptat la ciclul saturație.

clip_image014Zona verde: … Moment bun să ia în considerare o nouă curbă de produs … deoarece faza de declin poate veni dacă nu ai ceva în minte pentru mai târziu.

Monitorizarea

Dacă există un cadru comparativ, atunci acesta ar putea fi o modalitate de a merge aplicarea modificărilor, eforturile și avertismente pentru a vedea dacă prezintă rezultate mai bune. Așa cum a spus, eu sunt în 4-lea an, ceea ce medie mă pot aștepta cel puțin, ceea ce ar venitul meu probabil în mai și ceea ce este cel mai rău toamna pot accepta.

Graficul arată mai multe domenii, care pot fi utilizate pentru a verifica dacă comportamentul este minim așteptat. Spațiile galbene pot fi utilizate pe baza datelor reale; cel puțin timp de doi ani, apoi coloanele din anul 3 include o valoare minimă așteptată și căderi minime și creșteri probabile.

3. Neprevăzute

Există unele aspecte care nu sunt previzibile, printre care putem menționa:

    • Un wiggle
    • Post-wiggle
    • Ciclurile de trafic scăzut
    • Defecte de securitate
    • Alte neprevăzute

Bla, bla, bla … unele dintre aceste neprevăzute pot fi prevenite, altele … nu.

4. Concluzii

– Deși există cei care cred că nu este necesară investiția inițială, sau este posibil să o facă prin tine, de acest lucru va depinde de realizarea unui derivat de peste 4,5%. Printre investițiile probabil acesta poate fi considerat nu pedepsită de publicitate Google, optimizarea motorului de căutare, design creativ, branding, printre altele.

-Studiul reflectă venitul mediu al anului, ar putea fi venitul mediu din mai și iunie.

-În cazul în care aceste date sunt cunoscute, cu acest mediu poate fi considerat că veniturile totale pentru anul va fi media înmulțit cu 12

-Din al treilea an de proiecție grafic minim se poate face în cazul în care au depășit derivat de 4,5% ar putea fi de așteptat o 6,5% și un plan pentru asta.

-Rezultatele arată că cele mai bune luni sunt iulie și august (deși ele sunt rezultatul a două luni) și că cele mai grave Falls sunt în ianuarie și septembrie.

-Acest lucru sugerează că trei ani sunt în momentul în care un blog ar trebui să solicite să fie un brand diferențiate și recunoscut.

Ce păcat, că site-ul nu este disponibil.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.