Home > FastCAD, μια σκιά του AutoCAD

FastCAD, μια σκιά του AutoCAD

Αν έχετε ποτέ δεν είχε ακούσει FastCAD … θα έπρεπε.

Ξέρω, είναι δυνατόν είναι η πρώτη φορά σας να γνωρίζουν αυτό το πρόγραμμα υπάρχει, αλλά θέλω να μου πάρει ένα κομμάτι από αυτό το βράδυ παγωτό με μπισκότα Oreo να σας δείξω ένα εργαλείο από το οποίο έχουμε κάτι να μάθουν ακόμα και στην τελευταία παράγραφο.

Γιατί FastCAD είναι σημαντική

Λοιπόν, ο δημιουργός FastCAD είναι που ανέπτυξε INTERACT, το εν λόγω πρόγραμμα, που ήταν ένα αγορασμένο πρωτότυπο αγόρασε από την Autodesk ιδρυτές, οι οποίοι ξεκινήσει AutoCAD.

Ωστόσο, πέρα ​​από φίλος Αμερικανού βαριά διάθεσή μου, αυτό το πρόγραμμα κέρδισε μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα, Riddle προτάθηκε επίσης από τη News Design ως Μηχανικός της Χρονιάς το 1992 και το 1999 Engineering News-ρεκόρ που περιλαμβάνονται στο Top125 ως τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κλάδο των κατασκευών τα τελευταία 125 χρόνια.

Στη συνέχεια ίδρυσε Computing Evolution η οποία το 1985 κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση του FastCAD φυσικά για DOS.

 • Το 1987, έκδοση περιλαμβάνονται “σφιχτό” κουμπιά? Εικονίδια και τα παράθυρα διαλόγου πριν έγιναν, ή υπήρχε –Παράθυρα.
 • Επίσης, εκείνη την εποχή είχε ήδη οικόπεδο essambly με τις διατάξεις διαχείρισης, προκάτοχο του αυτό που κατέληξε να είναι το AutoCAD η σχεδιοχώρο.
 • clip image0015 FastCAD, a shadow of AutoCADΑυτή τη στιγμή η τελευταία έκδοση FastCAD είναι 7.56 οποίων τελευταίες αλλαγές ξεκίνησε το 2007 και αφορούσε πάνω από ένα 32-bit.

Το καλό πράγμα FastCAD. Από την αρχή, τον σεβασμό μου για Riddle όταν όσον αφορά την καινοτομία με βάση το τι ζητούν οι χρήστες. Θα δοκιμαστεί αυτό κάποια στιγμή αυτό το Σαββατοκύριακο και αν είναι το λογισμικό που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, είναι εκπληκτικό σε ορισμένα σημεία την πρακτικότητα που είναι κρυμμένα εκεί, αν και αντιλαμβάνομαι ότι η μάθηση να χρησιμοποιούν πολλά από τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν την αλλαγή τον τρόπο που κάνουμε κάποια πράγματα με το προγράμματα που χρησιμοποιούνται. Και αν και νομίζω ότι αυτό το πρόγραμμα έδωσε όλα τι μπορεί για την τρέχουσα πλατφόρμα, αξίζει να αναγνωρίζει τι έχει κάνει μια καλή εντύπωση, ποιος ξέρει αν κάποια ανταγωνιστικά προγράμματα θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτό.

 • Διαβάστε DWG μορφές στην τελευταία έκδοση (2010, το οποίο χρησιμοποιείται από το AutoCAD 2012). FastCAD μορφή είναι fcw, αλλά μπορεί να ανοίξει και να σώσει DWG μορφές από R12 έως το 2010.
 • Διαβάστε Microstation DGN μορφές V8, σε αυτό και το παραπάνω έχει τα όριά της και πολλά προγράμματα που καταβάλλονται και ανοικτού κώδικα (καταλαβαίνουμε γιατί, αλλά το πώς έκανε σεβαστή Riddle ερευνητή.
 • Στο ίδιο μοντέλο έχει τη δυνατότητα να εισαγάγει μια δυναμική προβολή (AutoCAD 2012 καινοτομία και Bentley V8i), με τα κουμπιά πολύ πιο πρακτικό από το να ορίσετε επιλογές προβολής στο MicroStation. Κόλπα για να λειτουργήσετε το ζουμ μεταξύ των παραθύρων είναι πολύ καλή, διότι ποντίκι κύλισης εξαρτάται από πατημένο το πλήκτρο μπορεί να κάνει κανονική ή δυναμική μεγέθυνση, περιστροφή σε διαφορετικές ή ισομετρική άξονα, το χειρισμό των συντομεύσεων πληκτρολογίου είναι πολύ δημιουργικό σε διάφορες FastCAD εργαλεία.
 • Από τα καλύτερα, διαδραστικό έργο με τα αρχεία. Εκτός έσωσε απόψεις περιλαμβάνει συντομεύσεις για τα αρχεία και έχει μια επιλογή που ονομάζεται υπέρθεση αρχεία αναφοράς, όπως και τη λειτουργία xref, αλλά με τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε on the fly (το xref είναι μόνο για ανάγνωση) και ακόμη ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται μέρος που μπορούν να δημιουργηθούν συνεργασίες και ρυθμίσεις των αντικειμένων, ακόμη και όταν σε διαφορετικά αρχεία, αυτά μπορούν εν μέρει να φορτωθεί από το εξωτερικό. Awesome.
 • Η καλύτερη διαδραστική εργασία με αρχεία. Εκτός από την εξοικονόμηση θέα περιλαμβάνει συντομεύσεις για τα αρχεία και έχει μια επιλογή που ονομάζεται αναφορές επικάλυψης τα αρχεία σας, παρόμοια εργασία το xref, αλλά με την επιλογή να τα επεξεργαστείτε on the fly (το xref είναι μόνο ανάγνωση), ακόμη και με ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται μέρος που μπορείτε να δημιουργούν ενώσεις των αντικειμένων και των ρυθμίσεων ακόμη σε διαφορετικά αρχεία, αυτά μπορούν να φορτωθούν μέρει από το εξωτερικό. Εντυπωσιακό.
 • Η λειτουργικότητα των πινάκων είναι μια πολυτέλεια, είναι δυναμική. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αυτόματη στήλη αριθμό, συμπεριλαμβανομένου εισαγωγή δεδομένων από ένα αρχείο excel (CSV) ή txt. Μόλις το αρχείο μετατρέπεται να χάσει τη δυναμική DWG που εκρήγνυται.

clip image0023 FastCAD, a shadow of AutoCAD

 • Υπάρχει ένα μονοπάτι εργαλείο, το οποίο, μεταξύ άλλων, δημιουργεί τοίχους, παρόμοια με την πολλών γραμμών, με την παραλλαγή που είναι ένα δυναμικό αντικείμενο, το οποίο αυτόματα όταν ενώνει τους τοίχους δημιουργεί εταιρικές σχέσεις (χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν διάλειμμα, στα τελειώματα και άλλα juggling) μπορεί να είναι απεικονίζεται και μεταβάλλοντας το πλάτος των τοιχωμάτων χωρίς να χάνουν την εντολή μπορεί επίσης να προστεθεί για να μειώσει τις τρύπες για τις πόρτες και τελειώνει στο τέλος του ενός τοίχου. Από ένα πρακτικό μενού pop πολυτέλεια, να περάσει σε 3D είναι ένα θέμα λέγοντας, φαίνεται πολύ απλό.

clip image0034 FastCAD, a shadow of AutoCAD

 • Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι πολύ πρακτική διασύνδεση επίπεδο, όπως το μπαρ χρώμα στην αριστερή CorelDraw στυλ, απλά κάντε κλικ στο κουμπί, το σύνθετο πλαίσιο παραπάνω για να δείτε ποιες συνθήκες εργαζόμαστε: τύπος γραμμής, συντεταγμένες, το πάχος, το στρώμα, κ.λπ.. Θεωρώ ότι είναι πολύ βολική διεπαφή χρήστη, πολύ καλή διαρρύθμιση, χωρίς πολλές γραμμές εμφανίζονται στα άκρα και νέους πίνακες για τη διαχείριση των βιβλιοθηκών των μπλοκ (κύτταρα).
 • Υπάρχουν επίσης ορισμένα πολύ πρακτικά πράγματα στο επίπεδο της διασύνδεσης, όπως το μπαρ το χρώμα στα αριστερά για να το στυλ CorelDraw, απλά κάντε κλικ στο κουμπί, το combobox παραπάνω για να δούμε τι συνθήκες εργασίας: τον τύπο της γραμμής, το πάχος, στρώμα, συντεταγμένες, κλπ. Μου φαίνεται πολύ πρακτικό διεπαφή χρήστη, πολύ καλά κατανεμημένη, χωρίς πολλές γραμμές εργαλείων και τα άκρα εμφανίζονται νέες ομάδες να διαχειρίζονται τις βιβλιοθήκες των μπλοκ (κύτταρα).
 • Έχετε κάποια απλά πράγματα που ο ανταγωνισμός έχει αργήσει να τους πάρει άρχισε, σαν ένα ζουμ σε μια αναζήτηση κειμένου (ένα κλικ), ζουμ στην αποθηκευμένη προβολή, το μέγεθος είναι πολύ πρακτικό και περιλαμβάνει έναν παράγοντα ανοχής που λύνει πολλά προβλήματα.
 • Έχει κάποια απλά πράγματα που ο ανταγωνισμός έχει αργήσει να πάρει για να περπατήσει ως Ζουμ σε μια αναζήτηση κειμένου (ένα κλικ), ζουμ στην αποθηκευμένη προβολή, το μέγεθος είναι πολύ πρακτικό και περιλαμβάνει έναν παράγοντα ανοχής που λύνει πολλά προβλήματα.
 • Δεν είναι όλα, αλλά ο καπνός πρόκειται να περιλαμβάνουν ό, τι πιο καταλαμβάνει. Μου φαίνεται όταν δίδαξα πορεία AutoCAD από 25 εντολές, τα βασικά εργαλεία της κατασκευής είναι όλα (αν και μερικοί με την αλλαγή της λογικής) και 8 έμφαση στην επεξεργασία εντολές, αλλά απαραίτητες παραλλαγές, όπως τις επιλογές αντιγραφής περιλαμβάνουν drag, δυναμική περιοχή, περιστρέφεται και τη συμμετρία.
 • Κάνει τα πάντα, αλλά hey έχουν καπνίσει για να συμπεριλάβει ότι οι περισσότερες ευκαιρίες. Μοιάζει AutoCAD πορεία μου όταν δίδαξε 25 εντολές? Τα βασικά εργαλεία της κατασκευής είναι όλα (αν και κάποια αλλαγή της λογικής) και την επεξεργασία εστίαση σε 8 εντολές, αλλά απαραίτητες παραλλαγές, όπως, για παράδειγμα, το αντίγραφο περιλαμβάνει τις επιλογές drag, κλίμακας δυναμική, περιστρέφεται, και τη συμμετρία.
 • Κρατήστε scripting, μακροεντολές, και η ψηφιοποίηση δισκίο. Το 3D βλέμμα τόσο εύκολο και η απόδοση δεν είναι τόσο κακή που ακόμη και πριν από 10 χρόνια, αλλά είναι δύσκολο να εισάγει ACIS αντικείμενα έξω.
 • Κρατήστε ένα τραπέζι Tablet, μακρο-και scripting. Το 3D φαίνεται τόσο εύκολο και η απόδοση δεν είναι κακό αν και αυτό συμβαίνει για 10 χρόνια? Αλλά έχει διαμερίσματα της να εισάγει ACIS αντικείμενα έξω.
 • Υπάρχει μια έκδοση που ονομάζεται EasyCAD για εμάς $ 300 και FastCAD βόλτες από 600 δολάρια ΗΠΑ το μετατρέπει σε μια οικονομική εναλλακτική λύση αντί της πειρατείας, αν και κατά τη γνώμη μου σε αυτό το σημείο θα επιλέξουν ένα IntelliCAD τύπου BitCAD ή ProgeCAD ή ακόμα GstarCAD τη συμμετοχή έως και την Κορδέλα .

clip image0041 FastCAD, a shadow of AutoCAD

Πρόβλημα της FastCAD του

Λοιπόν, η είσοδος είναι μια έκδοση που έχει ενημερωθεί, αν και τα τελευταία χρόνια, μηχανή γραφικών του δημιουργείται το ίδιο πριν από 10 χρόνια, υποθέτω ότι ήταν το καλύτερο όταν αναπτύχθηκε FastCAD Γρίφος 7. Αυτό δημιουργεί μια τεράστια πίεση σε σύγκριση με τα τελευταία εργαλεία ανταγωνισμού χρήστες έχουν έρθει σε αυτό το πέρασμα του ποντικιού πάνω από τα αντικείμενα ή να ψάχνουν για μια αλληλεπίδραση θραύση. Το τμήμα της ασφαλίσει και το χειρισμό των διαφανειών, όπως AutoCAD R13 ή Microstation J, για να σας δώσω μια ιδέα.

Είσοδος λοιπόν είναι μία έκδοση, ενώ έχει ενημερωθεί κατά τα τελευταία χρόνια, μηχανή γραφικών του είναι νομίζω το ίδιο πριν από 10 χρόνια, υποθέτω καλύτερη εποχή, όταν Riddle αναπτύχθηκε FastCAD 7. Αυτό δημιουργεί μια τεράστια σε σύγκριση με τα τελευταία εργαλεία του ανταγωνισμού που έχουν συνηθίσει στους χρήστες ότι το πέρασμα του ποντικιού πάνω από τα αντικείμενα ή να αναζητήσετε μια θραύση είναι εμπόδιο αλληλεπίδρασης. Το τμήμα της ασφαλίσει και το χειρισμό της διαφάνειας είναι το AutoCAD R13 ή Microstation J, σχηματίζοντας μια ιδέα.

Η αδυναμία αυτή καθιστά πολύ νωρίτερα από ό, τι προηγουμένως αναφέρεται ως πλεονεκτήματα φαίνονται επιδεινωθεί σύντομα, χωρίς πολλή δύναμη και κάθε κριτηρίου μπορεί να υποτιμά τις δυνατότητές τους. Στα Windows 7 παρουσιάζει σοβαρές δυσκολίες με κάποιες κάρτες γραφικών, ειδικά στην εγκατάσταση των Windows 7 σε παλαιότερα μηχανήματα, όπως και αυτές σε bitmap των Windows Vista που βασίζονται πηγές. Όλες μηχανή γραφικών να ξεπεραστεί.

Η προηγούμενη αδυναμία κάνει ότι πολλά από αυτά που έχουμε ήδη αναφέρει τα πλεονεκτήματα δείτεdesmejorado, Λίγο ρεύμα και ο καθένας που δεν έχουν μεγάλη διακριτική ευχέρεια θα μπορούσε να υποτιμούν τις δυνατότητές τους. Windows 7 παρουσιάζει σοβαρές δυσκολίες με κάποιες κάρτες γραφικών, ειδικά σε εγκαταστάσεις των Windows 7 για παλιά μηχανήματα, όπως ακριβώς και στα Windows Vista γραμματοσειρές με βάση bitmap. Τα πάντα είναι μια ξεπερασμένη μηχανή γραφικών.

Στη συνέχεια, έχουν κάποια ασάφεια με τις συνεχιζόμενες εντολές διαχείρισης, ιδιαίτερα την γραμμή εντολών και δεξιά και κάποιες ρουτίνες που θα ανοίξει σε ένα μπλε κονσόλα, νομίζω ότι υπάρχει μια ικανότητα που χρειάζεται χρόνο για να το καταλάβουν. Σε επίπεδο χρηστικότητας, τα στρώματα της διαχείρισης δεν είναι πολύ πρακτική σε αυτούς τους χρόνους που έχουμε πολλά στρώματα και καταλαμβάνουν ένα κλικ είναι ανοικτά, με ή πάγωμα όχι μόνο το αρχείο σε χρήση, αλλά που βρίσκονται σε ερώτηση.

Στη συνέχεια, έχετε κάποια ασάφεια με το χειρισμό της συνεχούς διοίκησης, ιδιαίτερα μεταξύ της γραμμής εντολών και το δεξί πλήκτρο και κάποιες ρουτίνες σε ένα μπλε κονσόλα, νομίζω ότι υπάρχει μια ικανότητα που χρειάζεται χρόνο για να το καταλάβουν. Επίσης, σε επίπεδο χρηστικότητας, η διαχείριση των στρωμάτων δεν είναι πολύ πρακτικό, σε αυτούς τους καιρούς έχουμε πολλά στρώματα και να ασχοληθεί με ένα κλικ να τερματιστεί η λειτουργία του, γυρίζοντας ή όχι μόνο παγώσει το αρχείο σε χρήση, αλλά τα οποία είναι σε σχέση.

Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα έχει προβλήματα διαλειτουργικότητας, δεν διαβάζουν εγγενώς αρχεία DGN, dxf, dwg, αλλά οι εισαγωγές της σε FCW αρχείο, το οποίο φέρνει τα μειονεκτήματα για να εξάγει και πάλι, ιδίως όσον αφορά την ποιότητα της οθόνης μεγέθους, έτσι ώστε να έχει μια επιλογή που εκμεταλλεύεται-που νομίζω ότι είναι εξίσου θανατηφόρα, εμφανίζεται σε ορισμένες περιπτώσεις ο συντελεστής πλάτους κειμένου. Κοίταξα και βρήκαν έναν τρόπο για να φορτώσετε τα αρχεία raster, ενσωματωμένα bitmap μόνο, ούτε χειρίζεται τα συστήματα γεωαναφοράς.

Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα έχει προβλήματα διαλειτουργικότητας, διαβάστε επομένως δεν εγγενώς DGN, DXF, DWG αρχεία, αλλά αυτό το θέμα σε ένα αρχείο fcw, η οποία φέρνει τα μειονεκτήματα για να εξάγει και πάλι, ιδιαίτερα στην ποιότητα της απεικόνισης στο μέγεθος, γιατί έχει μια επιλογή που τους εκμεταλλεύεται – το οποίο πιστεύω ότι είναι μοιραία – όπως συμβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις, με τον συντελεστή του πλάτους του κειμένου. Κοίταξα και να μην βρει έναν τρόπο για να φορτώσετε τα αρχεία raster, μόλις ενσωματωμένα bitmap, ούτε αναφορά ούτε χειρίζεται συστήματα.

Αν και ήταν καινοτόμο στη διαχείριση διατάξεις για εκτύπωση, νομίζω ότι υστερεί στον έλεγχο των πολλαπλών φύλλων και pdf γενιά φαίνεται παράξενο.

Ενώ ήταν καινοτόμοι στο χειρισμό της διάταξης για την εκτύπωση, νομίζω ότι υστερεί στον έλεγχο των πολλαπλών φύλλων και η παραγωγή pdf φαίνεται παράξενο για μένα.

Είναι κατανοητό, είναι να σχεδιάσει FastCAD 2D και 3D CAD, και το κάνει καλά. Αλλά τίποτα, δεν συμπληρωματικά προγράμματα για τη μηχανική, την αρχιτεκτονική, GIS ή άλλων με τους οποίους αλληλεπιδρούν. Αυτό δεν είναι κακό, ότι έτσι και ενώ λένε “αυτό FastCAD” καμία αμαρτία, αλλά παίρνει πλεονέκτημα, διότι κανείς δεν κάνει πλέον σχεδόν καθαρό CAD, αλλά το χρησιμοποιεί για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα σε μια συγκεκριμένη πειθαρχία.

Είναι κατανοητό, FastCAD είναι για 2D και 3D CAD σχεδιασμού, και το κάνει τόσο καλά. Αλλά τίποτα περισσότερο? Δεν υπάρχουν συμπληρωματικά προγράμματα για τη μηχανική, την αρχιτεκτονική, GIS ή άλλων με τους οποίους αλληλεπιδρούν. Αυτό δεν είναι κακό, είναι συνέπεια και ενώ μόνο «ASI es FastCAD” δεν υπάρχει αμαρτία, αλλά εκμεταλλεύεται γιατί τώρα ήδη σχεδόν κανείς δεν κάνει καθαρό CAD αλλά χρησιμοποιεί ότι για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα σε μια συγκεκριμένη πειθαρχία.

Και τέλος, δεν υπάρχει κανένα σημάδι μιας νέας έκδοσης, όχι αυτό. Εάν η εταιρεία σκέφτεται μια FastCAD 8, η ασφάλιση είναι μια νέα εξέλιξη (τώρα φαίνεται να έχουν εργαστεί σε Visual Basic και C + +). Θέλετε να πάτε σε μια νεότερη μηχανή γραφικών θα μπορούσε να λειτουργήσει σχετικά με τη συμβατότητα. NET και … δεν είναι σίγουρος αν Riddle σκέφτεται γι ‘αυτό.

Και τέλος, δεν υπάρχει κανένα σημάδι μιας νέας έκδοσης? Όχι αυτό. Εάν η εταιρεία σκέφτεται να κάνει μια 8 FastCAD, η ασφάλιση είναι μια νέα εξέλιξη (η σημερινή φαίνεται να έχουν εργαστεί σε C + + και Visual Basic). Θέλετε να πάτε σε μια πιο πρόσφατη μηχανή γραφικών θα μπορούσε να λειτουργήσει για with.NET συμβατότητα και … δεν είμαι σίγουρος αν Riddle θα πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό.

Moraleja

 

Τέλος, το μάθημα δεν σταματάς να μαθαίνεις αν διαβάζουμε τις σκέψεις του Riddle, σε ένα blog με λίγα εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει κάποιες ομολογίες μεταξύ των γραμμών. Ανάγνωση δεν μπορεί να αποφύγει μια αύρα νοσταλγίας, κάτι ανήμπορος για τις αδικίες του καλού λογισμικού που χάνεται με το δημοφιλές και Mike επίσης να καταλάβουμε ότι είναι μια επιχείρηση και όχι από την τεχνολογία είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία ρίχνονται ποιητής που χρειάζεται τώρα την ημέρα στο σωστό μέρος.

Τέλος, το μάθημα δεν τελειώνει για να μάθετε αν δεν διαβάζουν τις σκέψεις του Riddle, ένα blog με λίγες συμμετοχές χάνουμε κάποιες αξίες μεταξύ των γραμμών. Διαβάζοντας δεν μπορούμε να αποφύγουμε μια αύρα νοσταλγίας, κάτι ανικανότητα από τις αδικίες του καλού λογισμικού που χάνεται πριν από το δημοφιλές και επίσης να καταλάβουμε ότι περισσότερο Mike να είναι ένας επιχειρηματίας της τεχνολογίας είναι ένα καινοτόμο τεχνολογία τράβηξε ποιητή που απαιτούνται σήμερα στην σωστό μέρος.

Πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ποιος είναι πίσω από ένα νέο λογισμικό, περισσότερο ή λιγότερο καταλάβει τι είδους, ποιος ξέρει αν μία ανακατασκευασμένη έκδοση του FastCAD με μια πιο περιεκτική στρατηγική των συμμαχιών που είναι σήμερα απολύτως αναγκαία για να επιβιώσει περισσότερο από 10 χρόνια.

Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν είναι πίσω από ένα νέο λογισμικό, περισσότερο ή λιγότερο καταλάβει τι, ποιος ξέρει αν μια έκδοση του FastCAD, ξαναχτίστηκε μια στρατηγική πιο περιεκτική συνεργασίες που είναι πλέον απαραίτητες για να επιβιώσει περισσότερο από 10 χρόνια.

Σεβασμό μου για τον άνθρωπο που ορίζει κατευθυντήριες γραμμές για το πώς πολλοί τώρα κάνουν CAD προγράμματα, υλοποιώντας ιδέες για υποθέσεις που δεν υπήρχε. Οι πιθανότητες είναι εάν Riddle είχε εμφανιστεί αυτό που πωλούσε, είχε επιμείνει στο να είναι μέλος της Autodesk (αν και ήταν ένα από τα 18 συν-ιδρυτές) αντί της πώλησης των προϊόντων σας και να μείνουν έξω από αυτό που είναι τώρα η αυτοκρατορία που είναι δύσκολο σκιά.

Σεβασμό μου για τον άνθρωπο που ορίζει κατευθυντήριες γραμμές για τη μορφή, όπως κάνει σήμερα CAD πολλά προγράμματα, υλοποιώντας απόψεις για υποθέσεις που δεν υπήρχε. Είναι πιθανό ότι, αν Riddle είχε απεικονιστεί αυτό που πωλούσε, επέμενε να είναι εταίροι της Autodesk (ακόμα κι αν ήταν ένας από τους συν 18 ιδρυτικά) αντί να πωλούν το προϊόν τους και διαμένουν στο εξωτερικό από ό, τι τώρα είναι η Emporium που είναι δύσκολο για σκιά.

Ένας Αμερικανός φίλος, ένα απλό αστείο-βαρύ για μένα ένα απόγευμα λέγοντας ότι Κολομβίας Riddle καφέ ξεχώρισε επειδή την στιγμή που περπάτησε Walker ίδρυσε Autodesk αγοράζοντας ένα ξυράφι, και να μην κόψει τα γένια …

Ένας Αμερικανός φίλος – απλή βαριά αστεία – μου είπε ένα απόγευμα του κολομβιανού καφέ που Riddle έμεινε έξω, διότι κατά το χρόνο Walker βάση AutoDesk αγόρασα ένα ξύρισμα ξυράφι, και όχι μόνο να μειώσει το δόντι …

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.