Home > Farmville, het beste van online games

Farmville, het beste van online games

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht.

Zynga is een schepper bedrijf van online games, de meeste van hen in real time. Zynga dagen geleden al kwam met dit, want ik herinner me het zien van een van deze run op Yahoo en Spaces, maar nu lijkt al zijn potentieel is gemonteerd de magie van Facebook waarmee elke dag de integratie toe.

De meeste Zynga games hebben dezelfde logica, dus laten we een kijkje nemen op Farmville te verbazen over de vindingrijkheid van de makers.

1. Creativiteit. Dit is zeker de meest interessante attractie van Farmville, die op een Flash-toepassing is gemonteerd dat het werk voorwerpen die groeien in progressieve stappen met een hoge kwaliteit graphics.

Farmville is niet voor iedereen, maar iedereen die plezier vinden op het uitgegroeid tot obsessief, alzo dat criteria moeten definiëren, zodat er geen andere activiteiten te beïnvloeden. Dit wordt veroorzaakt door Zynga door een creatief genie die vertrekken verrast – en jaloerse-iedereen die heeft geprobeerd om voordeel te krijgen aan bedrijven over online games.

clip image001245 Farmville, the best of online games

Gebruikers met de tijd gaande is, zijn het vinden van trucs om te groeien, te offeren tussen productiviteit, esthetiek, geld besparen, dwangmatig winkelen en tevredenheid van vervulling … alles van een spel.

3-update. Farmville makers hebben hun talent niet duren, krijg ik de indruk dat twee harige jongens hebben met een paar kopjes koffie en een enkel cannabis puur alleen voor het denken (*) Wat nieuws zal dagelijks worden voorgelegd aan het spel. Tot nu toe in de laatste twee maanden is gezien de ontwikkelingen, zoals:

Samenwerking, Waarin meerdere gebruikers kunnen samenwerken, het verkrijgen van veranderen een aantal mooie rode vrachtwagens en meer geld natuurlijk. clip image002175 Farmville, the best of online games
De fabriek de productie, die terug gaf tot apathie van de gebruikers om producten te kopen in het nabijgelegen supermarkten, voor veel brandstof en meer geld. Overigens recyclen wat wordt verbruikt in een wijn fabriek, een spa of een bakkerij, elk met een geleidelijke groei. clip image003133 Farmville, the best of online games
De varkensstal, om het overschot aan omscholing en stuur de varkens om truffels te vinden. Dit is om het gebruik van wat overblijft en het benodigde geduld om olijfbomen vrucht dragen zien verbeteren. clip image00494 Farmville, the best of online games
De groei van de voertuigen die kunnen krijgen om een ​​garage, om hun outreach capaciteit uit te breiden. Dus als je brandstof, kan het worden geteeld en geoogst in een paar klikken een boerderij van meer dan 500 plantages. clip image00560 Farmville, the best of online games
De uitbreiding van de opslag, door een gat dat lijkt geen grens moeten alle artefacten die blijven en die te redden wegen te verkopen voor 5 pesos. clip image00645 Farmville, the best of online games

Dit zijn slechts enkele voorbeelden die voortvloeien uit verzekerings-statistieken om te zoeken naar gebruikers om gebruik te maken van alle functies van de games. Gezwellen van de niveaus ‘in sommige gebruikers die nu bijna 80 zijn in constante evolutie. Deze creativiteit motiveert zowel de nieuwe als de ervaren gebruiker om het plezier van de uitgaven veel geld in een groot herenhuis te krijgen en te herstellen in een paar dagen de verkoop van zijn fabriek en oogsten plantages van hoge waarde in de markt.

En alles is een spel …

Het is een interessant voorbeeld van creativiteit en interactie met gebruikers. Ze zijn voortdurend communiceren correctie bugs “, die vaak ontbreken koeien, synchronisatiefouten of langzaam renovatie.

2. Winstgevendheid. Iedereen die de Farmville businessmodel horen op de tafel vroeg zich af:

En wat het bedrijfsleven is achter dit bedrijf?

Het spel is zeer absorberend, zodat voor de wanhopige te bewegen, het veranderen van een dollar voor een bedrag van virtuele rekeningen waarmee u kunt lenen aan kleine vliegtuigen vliegen en te groeien gewassen in een seconde is een echte verleiding. Je kunt kopen in pakketten van $ 1 tot en met 50, via creditcard, PayPal of aflossing van sommige diensten punten ‘.

De miljoenen gebruikers die dagelijks gebruik maken van Farmville op Facebook zeker maken veel klikken op rechterdeelvenster reclame. En als je spelen vanaf Farmville.com, er zijn AdSense-advertenties op dezelfde locatie, met als voordeel dat er meer ruimte en een aantal tools die alleen vanaf hier kan worden gegeven. Er zijn ook Farmville voor mobiele telefoons.

De workflow in de kantoren van Zynga’s moet zeer interessant, van ontwerp en marketing afdeling, waar op een tafel worden geschetst van de innovaties, dan Adobe Illustrator en Flash ontwerpers geven plezier aan hun verstand, programmeurs van implementatie layer … alles zo cool.

3. Gemeenschap. Farmville is populair, omdat de gebruikers maken het populair. Er zijn mensen die nog nooit hebben gezien in persoon, met inbegrip van niet sympathiek voor Facebook, maar met de hulp van dit spel, hebben me verteld, Verschillen van hun waarneming hebben verbeterd.

Een interessant voorbeeld is de oorzaken, zoals het verzamelen van schoolspullen voor het goede doel in Haïti. De campagne is gebaseerd op het doel, dat indien beheerd 400,000 donaties van gebruikers; Zynga zou doneren $ 100.000 aan dit project. In ruil daarvoor de mensen verlost van hun beloningen voor leuke cadeaus die op een strategische hoek werden geplaatst.

Hier laat ik u een aantal voorbeelden van boerderijen, waarvan sommige zeer opzichtig, eenvoudig en netjes. Anderen met weinig smaak, maar productief. Op het moment van schrijven is de post, dat het niveau ze hadden.

Level 84, Totdat de machine hangt. Op het niveau van detail’s, alles is op zijn plaats, hoewel het stressvol moet zijn niet te hoeven zo veel slaan spullen (**).

clip image00730 Farmville, the best of online games

Niveau 82, dit is eenvoudig ontwerp, productieve boerderij. Als u benaderen, elke sectie is een kleine ruimte goed ondergebracht. Het is waarschijnlijk uren en uren verplaatsen van een hek om gelukkig te zijn.

clip image00823 Farmville, the best of online games

Level 63. Dit is extreem zwaar, en met een aantal vervelende honden achter je bijna in slow motion. Van dichtbij mate van detail, het is erg mooi.

clip image00920 Farmville, the best of online games

Level 54.We noemen dit de productiviteit. Het centrum bevatte avatar maakt je sneller en niet te bewegen rond de boerderij werken.

clip image01014 Farmville, the best of online games

Niveau 53, Er zijn hier mooie details en met een bruine achtergrond.

clip image0118 Farmville, the best of online games

Level 47, Dit is niet weten wat is het nut van een magazijn.

clip image0123 Farmville, the best of online games

Level 29, Dit is wat ik wil zien als ik ben in level 70.

clip image0133 Farmville, the best of online games

Niveau 22, Daar gaat het …

clip image0142 Farmville, the best of online games

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) cranearHet is een Spaanse jargon van het werkwoord om na te denken.

(**) calacheHet Spaanse woord betekent hetzelfde als het woord “Trasto. In het Engels betekentspullen, rommel.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.