Home > Farmville, το καλύτερο online παιχνίδια

Farmville, το καλύτερο online παιχνίδια

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε μερικά σχόλια στο τέλος αυτού του post.

Zynga είναι μια εταιρεία δημιουργός online παιχνίδια, τα περισσότερα από αυτά σε πραγματικό χρόνο. Zynga ημέρες πριν από ήδη ήρθε με αυτό, όπως θυμάμαι βλέποντας ένα από αυτά λειτουργούν για το Yahoo και χώρους? αλλά τώρα φαίνεται όλο το δυναμικό της είναι τοποθετημένα σε η μαγεία του Facebook με τους οποίους κάθε μέρα ολοκλήρωσης της αυξάνεται.

Οι περισσότεροι Zynga παιχνίδια έχουν την ίδια λογική, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο Farmville να καταπλήξει την εφευρετικότητα των δημιουργών του.

1. Δημιουργικότητα. Αυτό είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον αξιοθέατο του Farmville, το οποίο είναι τοποθετημένο σε μια εφαρμογή Flash ότι τα αντικείμενα εργασίας που αναπτύσσονται σε προοδευτικά βήματα με υψηλής ποιότητας γραφικά.

Farmville δεν είναι για όλους, αλλά και όλους εκείνους που βρίσκουν ευχαρίστηση στο να γίνει έμμονη, μέχρι του σημείου που πρέπει να καθορίσει τα κριτήρια έτσι ώστε να μην επηρεάσει άλλες δραστηριότητες. Αυτό προκαλείται από Zynga μέσα από μια δημιουργική ιδιοφυΐα που αφήνουν έκπληξη – και ζηλιάρης-όποιος έχει προσπαθήσει να πάρει πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια.

clip image001245 Farmville, the best of online games

Οι χρήστες με το χρόνο συμβαίνει, βρίσκουν κόλπα για να αναπτυχθούν, να θυσιάζει μεταξύ της παραγωγικότητας, την αισθητική, την εξοικονόμηση χρημάτων, ψυχαναγκαστικές αγορές και την ικανοποίηση της ολοκλήρωσης … τα πάντα, από ένα παιχνίδι.

3 Update. Farmville δημιουργοί δεν διαρκούν το ταλέντο τους, έχω την εντύπωση ότι οι δύο τριχωτό παιδιά με δύο φλιτζάνια καφέ και μία κάνναβης καθαρό μόνο για σκέψη (*) Ό, τι είδηση ​​θα τεθούν κάθε μέρα στο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής, τους τελευταίους δύο μήνες έχει δει τις εξελίξεις, όπως:

Συνεργασία, Στην οποία πολλοί χρήστες μπορούν να εργαστούν από κοινού, υφίστανται σε αλλάξετε κάποια αρκετά κόκκινα φορτηγά και περισσότερα χρήματα, φυσικά. clip image002175 Farmville, the best of online games
Η παραγωγή του εργοστασίου, η οποία έδωσε πίσω στην απάθεια των χρηστών να αγοράζουν προϊόντα σε κοντινά καταστήματα παντοπωλείων, για πολλά καύσιμα και περισσότερα χρήματα. Παρεμπιπτόντως, ανακυκλώνουν ό, τι καταναλώνεται σε ένα οινοποιείο, ένα spa ή ένα αρτοποιείο, το καθένα με μια σταδιακή ανάπτυξη. clip image003133 Farmville, the best of online games
Το χοιροστάσιο, να επανεκπαιδεύσει το πλεόνασμα και να στείλει τους χοίρους για να βρείτε τρούφες. Αυτό γίνεται για να βελτιωθεί η χρήση του, τι έχει απομείνει και την απαιτούμενη υπομονή για να δούμε ελιάς καρπούς δέντρων. clip image00494 Farmville, the best of online games
Η αύξηση των οχημάτων που μπορεί να πάρει σε ένα γκαράζ, για την επέκταση προβολής τους ικανότητα. Έτσι, εάν έχετε καυσίμου, μπορεί να καλλιεργηθεί και συγκομισθεί σε λίγα κλικ ένα αγρόκτημα πάνω από 500 φυτείες. clip image00560 Farmville, the best of online games
Η επέκταση της αποθήκευσης, μέσω μιας οπής που φαίνεται να έχει κανένα όριο για να αποθηκεύσετε όλα τα αντικείμενα που παραμένουν και που δίνουν ζυγίζουν να πουλήσει για 5 πέσος. clip image00645 Farmville, the best of online games

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα που προκύπτουν από τις στατιστικές ασφαλιστικών να ψάξει για τους χρήστες να αξιοποιήσουν όλα τα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών. Αυξήσεις των επιπέδων »σε ορισμένους χρήστες που σήμερα είναι σχεδόν 80 ήταν σε διαρκή εξέλιξη. Αυτή η δημιουργικότητα παρακινεί τόσο τα νέα όσο και το έμπειρο χρήστη να πάρει την ευχαρίστηση να ξοδέψει πολλά χρήματα σε ένα μεγάλο αρχοντικό και να ανακάμψει σε μια-δυο μέρες πώληση εργοστάσιο του και φυτείες συγκομιδή της υψηλής αξίας στην αγορά.

Και όλα είναι ένα παιχνίδι …

Είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα της δημιουργικότητας και της αλληλεπίδρασης με τους χρήστες. Είναι επικοινωνούν συνεχώς διόρθωση σφαλμάτων », που λείπουν συχνά αγελάδες, σφάλματα συγχρονισμού ή αργή διαδικασία ανακαίνισης.

2. Κερδοφορία. Όποιος ακούσει το επιχειρηματικό μοντέλο Farmville στο τραπέζι αναρωτήθηκε:

Και τι δουλειά είναι πίσω από αυτή την επιχείρηση;

Το παιχνίδι είναι πολύ απορροφητικό, έτσι ώστε για την απεγνωσμένα να μετακινήσετε, αλλάζοντας ένα δολάριο για ένα ποσό των εικονικών λογαριασμών με τα οποία μπορείτε να δανείζουν για να πετάξει λίγο αεροπλάνα και καλλιεργούν σε ένα δευτερόλεπτο είναι πραγματικός πειρασμός. Μπορείτε να αγοράσετε σε συσκευασίες από $ 1 μέχρι και 50, μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal ή εξαργύρωσης »ορισμένων υπηρεσιών.

Τα εκατομμύρια των χρηστών που χρησιμοποιούν καθημερινά Farmville στο Facebook βεβαιωθείτε ότι πολλά κλικ στο δεξί διαφήμιση παράθυρο. Και αν παίζετε από Farmville.com, υπάρχουν και διαφημίσεις AdSense στην ίδια θέση? Με το πλεονέκτημα ότι υπάρχει περισσότερος χώρος και μερικά εργαλεία που μόνο από εδώ μπορεί να δοθεί. Υπάρχουν επίσης Farmville για κινητά.

Η ροή εργασίας στα γραφεία της Zynga θα πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα, από το σχεδιασμό και το τμήμα μάρκετινγκ, όπου σε ένα τραπέζι που σχεδίασε τις καινοτομίες, τότε το Adobe Illustrator και Flash σχεδιαστές δίνουν ευχαρίστηση στο πνεύμα τους, οι προγραμματιστές της εφαρμογής στρώματος … τα πάντα τόσο δροσερό.

3. Κοινότητα. Farmville είναι δημοφιλή, επειδή οι χρήστες να είναι δημοφιλή. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δει ποτέ το πρόσωπο, που δεν περιλαμβάνουν συμπάθεια πριν από το Facebook, αλλά με τη βοήθεια αυτού του παιχνιδιού, μου έχουν πει, Έχουν βελτιωθεί οι διαφορές αντίληψης τους.

Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα είναι οι αιτίες, όπως η συγκέντρωση σχολικών ειδών για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Αϊτή. Η εκστρατεία βασίστηκε στο στόχο, οι οποίες, εάν διαχειρίζεται 400.000 δωρεές από τους χρήστες? Zynga θα δωρίσει $ 100.000 σε αυτό το έργο. Σε αντάλλαγμα οι άνθρωποι εξαργυρωθεί ανταμοιβές τους για την ωραία δώρα που είχαν τοποθετηθεί σε μια στρατηγική γωνιά.

Εδώ σας αφήνω μερικά παραδείγματα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, μερικά από τα οποία είναι πολύ επιδεικτικός, απλή και καθαρή. Άλλοι με μικρή γεύση, αλλά και παραγωγική. Κατά τη στιγμή της γραφής του θέση, δηλαδή το επίπεδο που είχαν.

Level 84, Έως ότου η μηχανή κρέμεται. Σε επίπεδο λεπτομέρειας, τα πάντα είναι στη θέση του, αν και θα πρέπει να είναι αγχωτικό, δεν χρειάζεται να αποθηκεύουν τόσο πολλές υλικό (**).

clip image00730 Farmville, the best of online games

Level 82, Αυτό είναι απλό σχεδιασμό, την παραγωγική εκμετάλλευση. Εάν η προσέγγιση, κάθε τμήμα είναι ένα μικρό χώρο και φιλοξενούνται. Πιθανόν να έχει ώρες και ώρες μετακίνηση ενός φράχτη για να είναι ευτυχισμένος.

clip image00823 Farmville, the best of online games

Level 63. Αυτό είναι εξαιρετικά βαρύ, καθώς και με κάποια ενοχλητικά σκυλιά που κυνηγούν σχεδόν σε αργή κίνηση. Σε στενή επίπεδο λεπτομέρειας, είναι πολύ όμορφη.

clip image00920 Farmville, the best of online games

Level 54.Καλούμε σε αυτή την παραγωγικότητα. Το κέντρο περιείχε avatar σας κάνει να λειτουργήσει πιο γρήγορα και να μην κινείται γύρω από το αγρόκτημα.

clip image01014 Farmville, the best of online games

Το επίπεδο 53, Υπάρχουν εδώ όμορφες λεπτομέρειες και καφέ φόντο.

clip image0118 Farmville, the best of online games

Level 47, Αυτό δεν ξέρει ποια είναι η χρήση για μια αποθήκη.

clip image0123 Farmville, the best of online games

Level 29, Αυτό είναι αυτό που θέλω να δω όταν θα είμαι στο επίπεδο 70.

clip image0133 Farmville, the best of online games

Level 22, Εκεί πηγαίνει …

clip image0142 Farmville, the best of online games

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

(*) cranearΕίναι μια ισπανική διάλεκτο του ρήματος να σκεφτεί.

(**) calacheΑυτή η λέξη στα ισπανικά σημαίνει το ίδιο με τη λέξη «τράστο». Στα αγγλικά μέσα υλικό,κομμάτια από σκουπίδια.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.