Home > Farliga migrering till Geofumadas.com

Farliga migrering till Geofumadas.com

Slutligen är det nästan rensas databasen efter en migrering från Word Press MU i Cartesianos till en värd domän i Cpanel. För detta har olika plug-ins och phpmyadmin tillgång hade kul på mig.

Det fanns flera dagar – och nätter – För att komma och gå. Här sammanfattar jag några rader, efter att jag äntligen tror att jag är redo att skriva igen.

  • Som en Word Press-mu-1.2.4 versionen och att migrera till ett Word Press 3.0.4 version fanns mycket i vägen som inte var en enkel export / import.
  • Databas tillgång var värdefullt att radera ett odjur saker i soporna, men samtidigt inte elimineras det finns extra vikt. Jag märkte det för även om spam togs bort eftersom exporten transporteras mycket, jag känner dessa versioner har en lucka eftersom även smugit nya spam laddades ner igen.clip_image001
  • Akismet är en stor hjälp, det sparar varvid radera kommentaren spam.
  • Bruten länk checker är mycket bra hjälp för att identifiera och reparera länkar som inte längre existerar. Roligt, men inte att uppdatera dessa länkar förlorade ranking för domäner. Det fanns sidor som inte längre lever, som ändrade struktur, som blev vänligare dina länkar, kommentarer med ogiltiga webbadresser, stavfel, ändå. Plug-in är en stor hjälp, det har varit nyttigt för mig att veta en massa saker som jag skrev och nu har upphört att existera.
  • Aktuella versioner av importera plug-in har möjlighet att flytta bilder från galleriet till den nya domänen. Men av många skäl inte alla komma, till exempel om de hade stannat kvar i en annan domän, kom dessa inte, varken bilder placeras i en annan struktur än den konventionella eller de med miniatyr.
  • Det har varit mycket användbar Lägg länkade bilder till galleriet plug-in. Detta gör jobbsökande och ger inte importerade bilder, med nackdelen att inte ha en instans för att berätta varför det hänger, jag trodde det var för att vara för halt, så jag gick efter kategorier, men aldrig gick AutoCAD och lantmäteri. Hela utbyggnaden var eftersom lagringsutrymmet hade uttömts och fan plug-in inte kunde råd. Jag märkte det när jag ville skapa en ny mapp med Cpanel, ett meddelande dök upp, frågade den att expandera och allt gick runt igen.
  • Den död kamp har varit med TimThumb manus, vilket kräver justeringar rättigheter på wp-innehåll mappar och andra inom Arthemia mall (manus och cache). Slutligen efter att ha läst många forum, vilket gör onödiga jonglering, var detta allt det ockuperade. Det verkar som passerar från WP MU påverkar vissa saker och beröring. Htaccess var minst anar.
  • Jag måste fortfarande fixa permalänkar, eftersom jag bytte struktur för att göra mer vänliga länkar med sökmotorer. För detta Permalänkar Migration plug-in gör ett bra jobb i att styra, och när du hittar ett mönster jag ska se om reparation alla av dem från databasen.
  • SEO vänliga bilder mig hjälpte mig eftersom en hel del bilder hade ingen beskrivning eller hade det med litet bruksvärde.

Nu kommer det mesta arbetet, medan jag måste ge uppföljning trasiga länkar, det finns kvar att följa med optimering plan.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.