Home > Facebook: your friends on a map

Facebook: your friends on a map

Gebruik een kaart is een applicatie gebouwd op de API Facebook en Google Earth waarmee je al de vrienden die je hebt ingezet op een landkaart te bekijken. Zodra je de applicatie kunt u een uitnodiging voor elke vriend die u om mee te doen selecteert verzenden in te voeren.

Hoewel de applicatie: ruwe, het is interessant om te zien onze contacten vastgelegd op een kaart. Locatie lijkt een zwak punt in deze toepassing, omdat u het echte adres van iedereen die niet kan krijgen. Positie geeft de indruk te triviaal worden verkregen, zonder dat de precisie (een Spaanse idioom: “al Chilazo“). Vandaar dat lijkt veel vrienden ligging aan het wonen aan de andere kant van hun echte adres in de stad. Maar we sluiten niet uit dat het uiteindelijk zal worden geïntegreerd omGoogle’s breedtegraad taken .

clip image0016 Facebook: your friends on a map

Enige manier, het is een andere toepassing die de ene toetreedt Ik heb je eerder vertoonde, Waar u de geschiedenis of reizen voorstellen kunnen zien. Een andere keuze voor deze taak is Friends on Fire, dat toegevoegd wordt aan Yahoo Maps API op basis van wat William KLEW zeggen ons .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.