Home > Facebook, ett annat sätt för slösa vår tid?

Facebook, ett annat sätt för slösa vår tid?

För en stund kunde jag aldrig hitta Facebook-verksamheten, och hittills har jag allvarliga tvivel om vad jag förstått rätt. Detta sociala nätverk har vuxit en hel del, förskjuta Hi5! varje dag i den spansktalande miljö, men för att vara ärlig, efter de första dagarna av användning jag inte kunde förstå vad de ska göra med det blå vägg, som Microsoft betalade 246 miljoner för att få en ynka 1,6% av aktierna.

Kanske en av anledningarna till varför Facebook har framtiden är att istället för att vara en enkel socialt nätverk för att se dina vänners bilder, som används av företag för att bygga sina egna nätverk, efter att det släpptes API för olika språk. Så verksamheten går mot tillträde till massorna, även om interaktion med de flesta 2.0 generations leksaker är fortfarande långsam.

Hitta relaterade nätverk är så enkelt som att skriva MicroStation eller AutoCAD i sökformuläret och kommer att visas många samhällen, inklusive några officiella sådana, av större programvara beslutsfattare. Även mall sidor är fortfarande rå, är det framväxande gradvis kollektiva avgifter, som främjar användningen, incitament för företag.

Förhoppningen är att det med tiden kommer att kunna landa på idén, redan talat om i dessa dagar, fokuserade på nätet operativsystem samla de flesta av åtgärderna vi nu gör på skrivbordet, men det är långt på grund av spridningen mellan de inbyggda applikationer och triviala använder fortfarande ges till dem. Vid det här laget vet att många sätter sina ögon på Facebook, de som har förmågan att göra jonglera med sina API försöker imponera på oss med avsikt att göra affärer med vem som ursprungligen bara in för att försöka att följa (Spanska Idiom: “talonear” försöka hitta någons spår) Skolkamrater

clip_image001Så fortfarande finns det ingen verksamhet för användarna snarare än att locka kunder. Men visst finns det tankar som har en stor hallucination (Spanska Idiom: “fumar de la verde”) För det.

Bland mashups utvecklats för Facebook, är TripAdvisor resor karta ett intressant program om API för Google Maps som visar en destination karta, kan du placera var du har varit, där man planerar att gå och platser som vi rekommenderar som favoriter.

Du kan också skräddarsy olika presentation ansikten, som NASA version, gamla kartor, tekniska, bland annat.

Om du vill veta var de har varit och kommer att vara dina vänner, du behöver bara aktivera programmet till ditt Facebook-konto.

Sammanfattningsvis är Facebook en diffus idé, men med stor potential att stjäla oss mer tid än vad som konsumeras med Hi5!, MySpace, Tuenti och 200 mer.

Om du tror att Facebook är för unga människor, så kolla din gråa hår eftersom jag kan garantera dig att denna affärsmodell kommer att bli en ny trend som kommer att utvecklas de flesta funktionerna nu uppfyllas av forum och bloggar. Så du bättre ansluta den med tidenKommer lest inte finna oss föråldrade i Twitter.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.