Home > Facebook, een andere manier om onze tijd verspillen?

Facebook, een andere manier om onze tijd verspillen?

Voor een tijdje kon ik nooit de Facebook-bedrijf, en tot dusver heb ik ernstige twijfels over wat ik juist begrepen. Dit sociale netwerk is enorm gegroeid, het verplaatsen van Hi5! elke dag in de Spaanstalige omgeving, maar om eerlijk te zijn, na de eerste dagen van gebruik ik niet kon begrijpen wat te doen met die blauwe muur, waarvoor Microsoft betaalde 246 miljoen te verwerven een schamele 1,6% van de aandelen.

Misschien wel een van de redenen waarom Facebook heeft toekomst, omdat in plaats van een eenvoudige sociale netwerk om foto’s van vrienden te zien, wordt gebruikt door bedrijven om hun eigen netwerken op te bouwen, nadat het werd uitgebracht van de API voor verschillende talen. Dus bedrijf gaat in de richting van de toegang tot de massa, hoewel interactie met de meeste 2.0-generatie speelgoed is nog steeds traag.

Vind gerelateerde netwerken zijn zo eenvoudig als het schrijven van MicroStation of AutoCAD in het zoekformulier en zullen veel gemeenten, waaronder enkele officiële degenen, van grote software makers verschijnen. Hoewel template pagina’s zijn nog steeds rauw, het is geleidelijk ontstaan ​​collectieve bijdragen, die het gebruik, incentive promoot voor het bedrijfsleven.

Het is te hopen dat na verloop van tijd in staat om te landen op het idee, al op deze dagen gesproken, gericht op online besturingssystemen concentreren de meeste acties die we nu doen op het bureaublad zal zijn, maar dat is verre vanwege de spreiding tussen de gebouwde applicaties en de triviale gebruikt nog aan hen. Door nu, wetende dat velen zetten hun ogen op Facebook, zij die mogelijkheid te maken hebben jongleren met zijn API proberen om ons te imponeren met de bedoeling van het zakendoen met wie in eerste instantie alleen in te voeren voor het proberen volgen (Spaans idioom: “talonear” proberen om iemands tracks vinden) Schoolvrienden

clip_image001Dus nog steeds is er geen bedrijf voor gebruikers in plaats van het aantrekken van klanten. Maar zeker er zijn geesten die een grote hallucinatie (Spaans idioom: “fumar de la verde”) Voor.

Onder de mashups ontwikkeld voor Facebook, de TripAdvisor reizen kaart is een interessante toepassing op de API van Google maps die een bestemming op de kaart weer te geven, kunt u plaatsen waar u bent geweest, waar je van plan bent om te gaan en plaatsen adviseren wij als favorieten.

U kunt ook verschillende presentatie gezichten, zoals NASA versie, oude kaarten, technologische, onder anderen.

Als je wilt weten waar ze zijn geweest en zullen zijn je vrienden, je hoeft alleen maar de toepassing op uw Facebook-account wilt inschakelen.

Kortom, Facebook is een diffuus idee, maar met een groot potentieel om ons te stelen meer tijd dan dat verbruikt met Hi5!, MySpace, Tuenti en 200 meer.

Als u denkt dat Facebook is voor jongeren, controleer dan uw grijze haren, want ik kan je verzekeren dat dit business model van een nieuwe trend die de meeste functies nu vervuld door fora en blogs zal evolueren zal worden. Dus kun je beter sluiten het met de tijd, Opdat u niet vinden ons achterhaald in Twitter.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.