Home > Facebook, ένας άλλος τρόπος για σπαταλούμε το χρόνο μας;

Facebook, ένας άλλος τρόπος για σπαταλούμε το χρόνο μας;

Για λίγο δεν μπορούσε να βρει την επιχείρηση Facebook, και μέχρι στιγμής έχω σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με το τι κατάλαβα σωστά. Αυτό το κοινωνικό δίκτυο έχει αυξηθεί πολύ, εκτοπίζοντας Hi5! κάθε μέρα στο ισπανόφωνο περιβάλλον, αλλά για να είμαι ειλικρινής, μετά τις πρώτες ημέρες της χρήσης δεν μπορούσα να καταλάβω τι να κάνει με το μπλε τοίχο, για το οποίο η Microsoft κατέβαλε 246 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει μια ασήμαντη 1,6% των μετοχών.

Ίσως ένας από τους λόγους για τους οποίους το Facebook έχει μέλλον, είναι επειδή αντί να είναι ένα απλό κοινωνικό δίκτυο για να δείτε φωτογραφίες φίλων », που χρησιμοποιείται από τις εταιρείες να δημιουργήσουν το δικό τους δίκτυα? Αφού κυκλοφόρησε το API για διάφορες γλώσσες. Έτσι επιχειρήσεων πρόκειται για την πρόσβαση στις μάζες, αν και αλληλεπίδραση με τα περισσότερα παιχνίδια 2.0 γενιάς εξακολουθεί να είναι αργή.

Βρείτε σχετικές δίκτυα είναι τόσο απλή όσο η γραφή MicroStation AutoCAD ή στη φόρμα αναζήτησης και θα εμφανιστεί πολλές κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων επίσημες αυτές, των μεγάλων κατασκευαστών λογισμικού. Αν σελίδες πρότυπο είναι ακόμη νωπές, αναδύεται σταδιακά συλλογικής συνεισφοράς, η οποία προωθεί τη χρήση, κίνητρο για τις επιχειρήσεις.

Εκφράζεται η ελπίδα ότι με τον καιρό θα είναι σε θέση να προσγειωθεί στην ιδέα, ήδη μιλήσει για αυτές τις μέρες, επικεντρώθηκε σε απευθείας σύνδεση λειτουργικά συστήματα, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες από τις δράσεις που κάνουμε τώρα στην επιφάνεια εργασίας, αλλά αυτό απέχει πολύ λόγω της διασποράς μεταξύ των ενσωματωμένες εφαρμογές και το τετριμμένο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τους δόθηκε. Μέχρι τώρα, γνωρίζοντας ότι πολλοί βάζουν τα μάτια τους στο Facebook, εκείνοι που έχουν την ικανότητα να κάνουν ταχυδακτυλουργίες με το API της προσπαθούν να μας εντυπωσιάσει με την πρόθεση της επιχειρηματικής δραστηριότητας με τους οποίους αρχικά τεθεί για την προσπάθεια να ακολουθήσει (Ισπανικά Λόγος: “talonear” να προσπαθήσουμε να βρούμε κομμάτια κάποιου) Φίλους στο σχολείο

clip_image001Έτσι, ακόμα δεν υπάρχει καμία επιχείρηση για τους χρήστες και όχι από την προσέλκυση πελατών. Αλλά σίγουρα υπάρχουν μυαλά που έχειμεγάλη ψευδαίσθηση (Ισπανική Λόγος: “fumar de la verde”) Για αυτό.

Μεταξύ των mashups αναπτύχθηκε για το Facebook, το TripAdvisor ταξίδια χάρτη είναι μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή για το API του Google Maps που εμφανίζει ένα χάρτη προορισμού, μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θα έχουν, πού σκοπεύετε να πάτε και τις θέσεις σας προτείνουμε ως αγαπημένα.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασης, όπως η NASA έκδοση, παλιούς χάρτες, τεχνολογικά, μεταξύ άλλων.

Αν θέλετε να ξέρετε πού έχουν γίνει και θα είναι φίλοι σας, το μόνο που χρειάζεται για να καταστεί δυνατή η εφαρμογή λογαριασμό σας στο Facebook.

Εν κατακλείδι, το Facebook είναι μια διάχυτη ιδέα, αλλά με μεγάλες δυνατότητες για να κλέψουν μας περισσότερο χρόνο από αυτόν που καταναλώνεται με Hi5!, MySpace, Tuenti και 200 ​​περισσότερα.

Αν νομίζετε ότι το Facebook είναι για τους νέους, στη συνέχεια, ελέγξτε τα γκρίζα μαλλιά σας, γιατί μπορώ να σας εγγυηθώ ότι αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο θα γίνει μια νέα τάση που θα εξελιχθεί τις περισσότερες λειτουργίες που τώρα εκπληρώνονται με forums και blogs. Έτσι μπορείτε καλύτερα συνδέσετε με το χρόνο, Μήπως δεν θα μας βρείτε παρωχημένες στο Twitter.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.