Home > egeomates, tijdelijke passies

egeomates, tijdelijke passies

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht. Mijn leven is een verzameling van kleine momenten die als het uitvoeren van scripts uiteindelijk elke rij al meer dan 35, volgens de eenvoudige telling van de schaal in gebruik. Op dit moment, zoals elke man die ik had hartstochten door enkele facetten van het leven hadden, egeomates is slechts een van die, zelfs als ik me niet is de enige en zoals alles wat ze krijgt het risico van voorrang verliezen een dag of muteren in een nieuwe manier van de uitgaven een stijlvolle grijze haren. Nu ben ik in de buurt van een maand om de twee jaar van egeomates passen, ik besef het is een wijdverspreide passie die ik geniet nu, misschien omdat in tegenstelling tot anderen, het bevordert de interactie met andere lezers, thema’s zijn innovatie, het milieu is gratis en omdat ik denk dat het ook invloed op en het is een goed bedrijf in mijn huidige routine van reizen vijf van elke vier weken. Maar voordat egeomates ik had andere passies: Op een dag schilderde ik met olie clip image00114 egeomates, temporary passionsEr was een tijd dat ik nam schilderlessen aan de universiteit, ik was gepassioneerd genoeg om te besteden aan het voor een tijdje. Ik heb echt een hekel aan de acryl, meest vanwege de hoge prijs van de materialen dan zijn snel handige drogen (die dichter bij mijn tijdelijke passies), dus schilderde ik in olie voor een tijdje, het is gedaald als gevolg van mijn reizen, allergie van mijn dochter (niet tijdelijke passie), de goedkope terpentine en het ongemak van mijn vrouw over vlekken op kleding. Maar ik vond het leuk, een dezer dagen zal ik het opnieuw doen, het veranderen van de gebruikelijke voor het surrealisme, dat ik niet zou gaan zitten beter voor commerciële doeleinden. Misschien neem ik ook omdat mijn zoon (geen tijdelijke passie) heeft wel dat talent en smaak, ik vond dat een deel van mijn leven, en als er Ebay zeker was geweest zou ik het graag meer. clip image0027 egeomates, temporary passions   Ik nam pianolessen clip image0035 egeomates, temporary passionsJeje dat was terug in mijn school en college jaren, een Amerikaanse leidde me door de drie niveaus van John Thompson terwijl ik verloor de voetbalwedstrijd met mijn vrienden. Van dat, zijn er slechts de verhalen Ik schreef van die ervaring … het werden overgelaten aan mij de eeuwige raadsbesluiten van de oude vrouw, die ook gedeeld met mij wat cookies die alleen waren te kopen in haar kleine stad weer in Oregon. Ik gaf exorcisme klassen van CAD clip image0044 egeomates, temporary passionsJeje, Ik herinner me dat ik geleerd AutoCAD voor de opstellers van de technische pen, en ik noem het exorcisme, omdat de meeste van hen niet willen dat hun tekentafel, leroy, veranderen technische krab (*), Schedel en meer voor slechts twee muisknoppen, meestal moest ik een vereniging van elke opdracht maken met een conventionele technisch tekenprogramma en vergelijken voordelen. Een deel van die fase van mijn leven kwam om de blog, maar nu niet methodologisch, het is meer op tips los-niveau en wat ik naar voren uit de handleiding dat in een video-cd klaar naar AutoCAD leren. Ik ook voorzien van andere opleidingen met andere tools van de concurrentie, maar mijn passie in deze was AutoCAD, die veel minder psychiater sessies inneemt in het Spaans omgeving. Ik schreef verhalen Esa etapa, fue corta, Quiza un año para cumplir el Sueño de clip image0052 egeomates, temporary passionsamigos de la infancia y soltar esas Perras que estaban en mi vieja libreta multifinalitaria. 25 Relatos me dejaron satisfecho, publique un libro impreso y el resto se fue a Lulú que de vez en cuando me manda un mensajito. Een veces me surge la nostalgie por Escribir otro pero no quiero hacerlos de forma suelta, si lo hago será por sacar otros 25 de un golpe y para ello ocupo un viaje de al menos tres semanas donde no haya Inalámbrica, una nueva libreta y el sufrimiento de volver een ver mi correo con 2500 mensajes geen LEIDOS o 300 comentarios por moderar. Die fase was kort, misschien een jaar om de droom van jeugdvrienden vervullen en drop die fictief(**) Verhalen die in mijn oude multifunctioneel notebook waren. 25 verhalen liet me tevreden, publiceerde ik een gedrukt boek en de rest ging naar Lulu die af en stuurt me een berichtje. Soms komt mij nostalgie voor het schrijven van een ander, maar ik wil niet om ze los te schrijven, als ik het doe, krijg ik nog eens 25 in een klap en het bezetten van een reis van minstens drie weken waar er draadloos, een nieuwe notebook en het lijden van het zien van mijn post met 2500 ongelezen berichten en 300 reacties tot matig. Uit de verhalen gewoon gebleven een blog gemaakt voor lezers van deze context, is het vol woorden die onverenigbaar zijn met de RAE, en door de manier waarop het eindigde (tijdelijk) moet worden genoemd “de oude en zeker verlaten blog van egeomates ‘auteur. “Dat deel van mijn leven komt van tijd tot tijd en een aantal post krijgen uit de geospatiale onderwerpen en maakt me verliest gerookte fans … ook het meisje Dancing Chocolade lijkt te genieten. _______________________________________ Afgezien van dat, er zijn passies die continue aan de context, zoals foto’s nemen, tekenen cartoons, spelen puzzels met mijn dochter, speel warrock met mijn zoon, schaken mijn broer en gaan voor een wandeling met het meisje dat brandt mijn ogen … zijn topologische kenmerken met de hemel nauwkeurig. _______________________________________ Dus dit is het leven heren, een reeks kleine routines die alleen Python weet waar ze vallen, de meeste van hen komen in een noodzakelijk moment en ophouden te gebruiken door het ritme van de relevantie … en passie. Het beste ding is dat ze hebben genoten met volle teugen van zijn tijd, in mijn geval, piano spelen, verhalen schrijven, foto’s nemen, verf olie of onderwijs waren noodzakelijk passies voor deze routine zinvol. Geniet van hen het meest was de beste, terwijl ze duurden. clip image0062 egeomates, temporary passions Nu heb ik een blog VERTALING OPMERKINGEN: (*) canechoHet is een informele manier om te zeggen ‘krab’ (**) Perras: Deze jargon wordt gebruikt als een betekenis van overdreven of fictieve.   VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht. Mijn leven is een verzameling van kleine momenten die als het uitvoeren van scripts uiteindelijk elke rij al meer dan 35, volgens de eenvoudige telling van de schaal in gebruik. Op dit moment, zoals elke man die ik had hartstochten door enkele facetten van het leven hadden, egeomates is slechts een van die, zelfs als ik me niet is de enige en zoals alles wat ze krijgt het risico van voorrang verliezen een dag of muteren in een nieuwe manier van de uitgaven een stijlvolle grijze haren. Nu ben ik in de buurt van een maand om de twee jaar van egeomates passen, ik besef het is een wijdverspreide passie die ik geniet nu, misschien omdat in tegenstelling tot anderen, het bevordert de interactie met andere lezers, thema’s zijn innovatie, het milieu is gratis en omdat ik denk dat het ook invloed op en het is een goed bedrijf in mijn huidige routine van reizen vijf van elke vier weken. Maar voordat egeomates ik had andere passies: Op een dag schilderde ik met olie clip image00114 egeomates, temporary passionsEr was een tijd dat ik nam schilderlessen aan de universiteit, ik was gepassioneerd genoeg om te besteden aan het voor een tijdje. Ik heb echt een hekel aan de acryl, meest vanwege de hoge prijs van de materialen dan zijn snel handige drogen (die dichter bij mijn tijdelijke passies), dus schilderde ik in olie voor een tijdje, het is gedaald als gevolg van mijn reizen, allergie van mijn dochter (niet tijdelijke passie), de goedkope terpentine en het ongemak van mijn vrouw over vlekken op kleding. Maar ik vond het leuk, een dezer dagen zal ik het opnieuw doen, het veranderen van de gebruikelijke voor het surrealisme, dat ik niet zou gaan zitten beter voor commerciële doeleinden. Misschien neem ik ook omdat mijn zoon (geen tijdelijke passie) heeft wel dat talent en smaak, ik vond dat een deel van mijn leven, en als er Ebay zeker was geweest zou ik het graag meer. clip image0027 egeomates, temporary passions   Ik nam pianolessen clip image0035 egeomates, temporary passionsJeje dat was terug in mijn school en college jaren, een Amerikaanse leidde me door de drie niveaus van John Thompson terwijl ik verloor de voetbalwedstrijd met mijn vrienden. Van dat, zijn er slechts de verhalen Ik schreef van die ervaring … het werden overgelaten aan mij de eeuwige raadsbesluiten van de oude vrouw, die ook gedeeld met mij wat cookies die alleen waren te kopen in haar kleine stad weer in Oregon. Ik gaf exorcisme klassen van CAD clip image0044 egeomates, temporary passionsJeje, Ik herinner me dat ik geleerd AutoCAD voor de opstellers van de technische pen, en ik noem het exorcisme, omdat de meeste van hen niet willen dat hun tekentafel, leroy, veranderen technische krab (*), Schedel en meer voor slechts twee muisknoppen, meestal moest ik een vereniging van elke opdracht maken met een conventionele technisch tekenprogramma en vergelijken voordelen. Een deel van die fase van mijn leven kwam om de blog, maar nu niet methodologisch, het is meer op tips los-niveau en wat ik naar voren uit de handleiding dat in een video-cd klaar naar AutoCAD leren. Ik ook voorzien van andere opleidingen met andere tools van de concurrentie, maar mijn passie in deze was AutoCAD, die veel minder psychiater sessies inneemt in het Spaans omgeving. Ik schreef verhalen Esa etapa, fue corta, Quiza un año para cumplir el Sueño de clip image0052 egeomates, temporary passionsamigos de la infancia y soltar esas Perras que estaban en mi vieja libreta multifinalitaria. 25 Relatos me dejaron satisfecho, publique un libro impreso y el resto se fue a Lulú que de vez en cuando me manda un mensajito. Een veces me surge la nostalgie por Escribir otro pero no quiero hacerlos de forma suelta, si lo hago será por sacar otros 25 de un golpe y para ello ocupo un viaje de al menos tres semanas donde no haya Inalámbrica, una nueva libreta y el sufrimiento de volver een ver mi correo con 2500 mensajes geen LEIDOS o 300 comentarios por moderar. Die fase was kort, misschien een jaar om de droom van jeugdvrienden vervullen en drop die fictief(**) Verhalen die in mijn oude multifunctioneel notebook waren. 25 verhalen liet me tevreden, publiceerde ik een gedrukt boek en de rest ging naar Lulu die af en stuurt me een berichtje. Soms komt mij nostalgie voor het schrijven van een ander, maar ik wil niet om ze los te schrijven, als ik het doe, krijg ik nog eens 25 in een klap en het bezetten van een reis van minstens drie weken waar er draadloos, een nieuwe notebook en het lijden van het zien van mijn post met 2500 ongelezen berichten en 300 reacties tot matig. Uit de verhalen gewoon gebleven een blog gemaakt voor lezers van deze context, is het vol woorden die onverenigbaar zijn met de RAE, en door de manier waarop het eindigde (tijdelijk) moet worden genoemd “de oude en zeker verlaten blog van egeomates ‘auteur. “Dat deel van mijn leven komt van tijd tot tijd en een aantal post krijgen uit de geospatiale onderwerpen en maakt me verliest gerookte fans … ook het meisje Dancing Chocolade lijkt te genieten. _______________________________________ Afgezien van dat, er zijn passies die continue aan de context, zoals foto’s nemen, tekenen cartoons, spelen puzzels met mijn dochter, speel warrock met mijn zoon, schaken mijn broer en gaan voor een wandeling met het meisje dat brandt mijn ogen … zijn topologische kenmerken met de hemel nauwkeurig. _______________________________________ Dus dit is het leven heren, een reeks kleine routines die alleen Python weet waar ze vallen, de meeste van hen komen in een noodzakelijk moment en ophouden te gebruiken door het ritme van de relevantie … en passie. Het beste ding is dat ze hebben genoten met volle teugen van zijn tijd, in mijn geval, piano spelen, verhalen schrijven, foto’s nemen, verf olie of onderwijs waren noodzakelijk passies voor deze routine zinvol. Geniet van hen het meest was de beste, terwijl ze duurden. clip image0062 egeomates, temporary passions Nu heb ik een blog VERTALING OPMERKINGEN: (*) canechoHet is een informele manier om te zeggen ‘krab’ (**) Perras: Deze jargon wordt gebruikt als een betekenis van overdreven of fictieve.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.