Home > egeomates på fluga, januari 2009

egeomates på fluga, januari 2009

Gentlemen, dessa dagar är med för mycket arbete och mycket få tid att fylla i alla uppgifter (Spanska Idiom: “estos dias son de correr” ), Mellan slutet av den operativa planen för i år, betala av förra året saldon och umgås med borgmästarna omfattningen av vad det innebär att inrätta fastighetsgränser värden i ett politiskt år … USCH!

Sig redo att replikera Total Station kursen, förresten, när jag ser bilder i rapporten så här förstår jag varför så många nästan grät för att jag slutade den tidigare kursen.

Under tiden, här är några intressanta länkar för dem som tycker om bra läsning och hög nivå filosofi (egeomates).

Goda röker

clip_image002Stereowebmap, Tydligen stereoskopisk syn på nätet, mycket intressant, jag är fortfarande djupt analysera (Spanska Idiom: “craneando”) Hur har de lyckats.

clip_image002[1]Geo utan tovor, Spanskspråkiga guide om PostgreSQL, PostGIS, MapServer, PHPMapScript skriven av Andres Herrera. Förresten lägg till din läsare denna blogg som har mycket intressant innehåll

clip_image002[2]Fjärranalys Forum , En Oscar Arostegui initiativ. Vi hoppas att det kan växa och inte ge honom så många gråa hårstrån är på moderatorn sidan … det innebär massor av tålamod med alla typer av användare.

clip_image002[3]Tio förutsägelser för 2009, Intressant ämne om vad vi kan förvänta oss i år geospatial.

clip_image002[4]Guatemala gör innovationer, att ha första offentliga park med gratis trådlöst internet, vi har bara att tänka på säkerheten eftersom en tjuv är den perfekta platsen för att få tekniska leksaker.

clip_image003Vad händer på forumen

clip_image003[1]Om AutoCAD och andra ondskefulla programvaror

clip_image003[2]Om Web Mapping

  • Placeopedia, georefererad wikipedia
  • Automatisera Google Earth cache
  • Google Transit i 50 städer
  • Sätta Open Street Map i ett inlägg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.