Home > egeomates de pe acoperi, Ianuarie 2009

egeomates de pe acoperi, Ianuarie 2009

Domnilor, aceste zile sunt cu prea mult de lucru și foarte câteva timp pentru a finaliza toate sarcinile (Idiom spaniolă: “estos Dias fiu de Correr” ), Între sfârșitul planului operațional pentru acest an, achita anul solduri ultimele și de a socializa cu primarii domeniul de aplicare a ceea ce se presupune a crea valori cadastrale într-un an politic … uau!

Noțiuni de bază gata să reproducă cursul totală Station, apropo, când văd fotografiile în raport ca aceasta am înțeles de ce atât de mulți aproape strigat pentru ca am plecat de pe cursul anterior.

În același timp, aici sunt cateva link-uri interesante pentru cei care se bucura de lectură bună și filozofie la nivel înalt (egeomates).

Fumează bune

clip_image002Stereowebmap, Viziunea aparent stereoscopic pe web, foarte interesant, eu sunt încă analiza profund (Idiom spaniolă: “craneando”), Cum au reușit.

clip_image002[1]Geo fără complicații, Ghid de limba spaniola despre PostgreSQL, PostGIS, MapServer, PHPMapScript scrise de Andres Herrera. Prin modul în care adăuga la dvs. cititor de blog care are un conținut mult mai interesant

clip_image002[2]Teledetecție Forum , O inițiativă Arostegui Oscar. Sperăm că poate crește și nu-i aduce atât de multe fire de par gri fiind la partea de moderator … care implică o mulțime de răbdare cu toate tipurile de utilizatori.

clip_image002[3]Zece previziuni pentru 2009, Un subiect interesant de ceea ce am putea aștepta în acest an în geospațiale.

clip_image002[4]Guatemala este de a face inovații, pentru a avea Primul parc publiccu internet wireless gratuit, trebuie doar să ne gândim la securitate, deoarece pentru un hoț este locul perfect pentru a obține jucării tehnologice.

clip_image003Ce se întâmplă pe forum

  • Gabriel Ortiz re-ului partajarea fișierelor
  • Cartesia Forum, importa o Traseu kmz. a GPS Garmin nuvi

clip_image003[1]Despre AutoCAD si alte software-uri rele

clip_image003[2]Despre cartografiere web

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.