Home > egeomate, viața mea privată

egeomate, viața mea privată

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post.

 

clip image0014 egeomate, my private lifeAm fost recent într-un interviu comunicare mass-media, care a vrut să știe cum este modul de viață al unui blogger care își petrece două ore de noapte pentru a scrie pentru o lume aproape anonim. A fost ușor să vorbesc despre asta, dar apoi el a mers pe pentru a pune o întrebare care părea intenționat greșit:

-Ei bine, acum să ne vorbească despre viața ta privată

Poate am auzit undeva răspunsul, dar a ieșit foarte normal:

-Ai înțeles ceea ce spui? Dacă vă spun, se va înceta să mai fie privat.

Intrebarea suna bolnăvicios, astfel încât răspunsul în acest fel. Dar apoi a început să ceară același lucru într-un mod profesionist, cere pentru familia mea, copiii mei, hobby-urile mele și am ajuns să vorbim ca oameni. În final, am avut sentimentul că speră să se spună că la noapte am purtat o mască de lup și a parcurs strazile pentru a speria … am impresia că unele persoane după ce a citit Sherlock Holmes romane sunt încă în așteptare pentru a găsi un lumii interlope ascuns în spatele viața normală a oamenilor. Deci, voi lua un timp pentru a schimba standardele OGC subiect profund pentru eliberarea nodul pe care l-am simțit chiar în momentul de inerție a ficatului.

15 ani în urmă, Viața era mai simplă, și aceia dintre noi care au vrut să scrie, a făcut-o pentru newsletter-școală, prietenii noștri au fost la fel de aproape ca un strigăt departe, dacă ne-am dorit pentru a afla mai multe relatii la distanta am făcut-o în Popular Mechanics secțiunea filatelic, petrecere a timpului liber noastre a fost re-lectură Tintin, Kaliman, Obelix Asterix și benzi desenate sau urca pe munte pentru a vedea ce stabilește dincolo de; mai înalte aspirații noastre au fost să părăsească lumea și a vedea ceea ce oamenii fac pentru a reuși în altă parte.

Nu au nici un Nintendo Wii, doar jocuri Arcade în colțul, jumătate din cuvintele de astăzi existente nu exista in vocabularul nostru: blogger, WordPress, tweeter,clip image002215 egeomate, my private lifeFacebook, hi5!, Http, @ gmail, AdSense, spațiu de lucru, cartesia … mult mai puțin egeomates.

Acest lucru sa schimbat cu stilul de viață alegem, În cazul meu, jumătate din timpul meu este angajat în turism, lupta cu primarii și tehnic a le explica de ce ar trebui să faceți upgrade procedurile lor de hârtie, fără a uita pentru a scana format tipărit. Apoi, prietenii au devenit nocturne în spatele social networking, jumătate din aceste colegii de facultate și universitate, care au fost favorizate de tehnologie și un teanc de prieteni ca un rezultat @. Weekend-uri noastre sunt resemnat cu familia, prietenii cei mai apropiați și plăcerea de a continua lectura două cărți la un moment dat cu aceste doctrine vechi ale marker fluorescent și PostScript lipite.

Am mai scris ficțiune, povestiri și romane scurte, din care am publicat două cărți înainte de a egeomates. Am lăsat o serie de inițiative locale, după ce m-am convins că nu au fost mai mult de vizitatori din America Centrală, am plecat de la sala de clasă în care am predat o versiune exorcist de AutoCAD și Microstation, și am recâștigat o parte din vechile manuale mele de reciclare a acestora în acest spațiu. Aici vom împărtăși noutăți, exerciții, fumează și de a face din când în când o versiune mai mică a Inchiziției Sfânt pentru a încerca platformele de tranzacționare care ne hrănesc, dar care nu îndeplinesc capriciile noastre speciale.

Dar eu sunt încă mă, Se confruntă cu un mediu mai internațional, cu cititorii spanioli, mexicani, argentinieni și restul lumii hispanici, cu complicitatea de Google / search / cititor / adwords sau un grup select care la fiecare trei zile, scrie acel cuvânt în Google pentru a vedea dacă există sunt nici un fum interesante. Sunt conștient de faptul că opiniile personale sunt diametral paralel, așa cum am trece o UTM falsă, așa că abia voie să vorbesc despre fotbal din timp în timp, ceea ce nu s-ar face cu probleme de politică, religie și stilul de viață, și în cele din urmă ne înțelegem unii pe alții în această limbă geospațiale pseudo din care eu nu fac domeniu a patra dimensiune, astfel că trebuie să fiu simplist nu în bară.

După două luni de mine citind, probabil, începe partea șocant între cititor și scriitor, știind că un procent de jargon el tipuri care sună de pe altă planetă. Noi înțelegem cuvinte simple:. JSP, shx, IMS, PRJ, MXD, DGN, DWG, KMZ, tab-ul … dar e greu de înțeles că dincolo de această limbă împărtășim sunt cuvintele de mediul special scriitorului. Așa că sună ciudat (***) “Pirueta”, “blasfemo”, “de Cañas”, “J * der”, “vale”, “chanfle”, “Venga”, “check”, “Macanudo”, “Macizo”, “furular” “destrompar”, “chivísimo”, “cabal”, “de Miedo” si altele pe care le-au adoptat de la prietenii mei din America de Sud și cele continent … mai mult de o ofensivă a moralei publice, fără reproiectarea în coordonatele geografice.

Prin urmare, deși nu este biografia noastră în paginile de blog, după ce luni, am înțeles personalitatea scriitorului … învățăm să iertăm partea lui personală, călătoriile sale, starea de spirit, ironia lui, fumează și resentimentele sale cu Megaman X. blog a fost în spaniolă numitele egeomates, dar eu sunt încă un om obișnuit și comun care arata statisticile Google Analytics, blogging-ul pe Live Writer, urmați-mail pe telefonul mobil are, de asemenea, doi copii de tehnologie de visători moștenire de către personalizat, care avea două fire noi de par gri la fiecare trei zile, și suficient de râsul nu a retrimis atunci când ajung la adolescenta.

clip image003163 egeomate, my private life

Mai mult de un pic de un an după ce am recunosc că acest blog a schimbat-o zonă din viața mea, e pentru că m-am întâlnit prieteni buni, credincioși o critică și, de asemenea, din cauza de a fi mai vorbăreț decât instructor m-am bucurat de o Starbuck în Baltimore, Paceña (bere) în Santa Cruz de la Sierra, discerne o lovitură de stat cenușă în Gijon, până la o pereche de pupusas (*) În San Salvador. Toate acestea același gust, ca hohote de râs în format nativ.

clip image004112 egeomate, my private life

Ca multe lucruri în viața mea care nu au fost pentru totdeauna, nu am absolut nici o idee cum egeomates va dura și dacă-l depășească web-ul semantic decât pot gasi noi învechite.

La sfârșitul poveștii Îmi dau seama că nu există nici o intimitate, publicul de week-end mea cu tipii de la Burger King este privat pentru blog-ul, vizibile pe terenul meu, la urma urmei, suntem ceea ce suntem, si cel mai putem tind să fie naturale. Între timp, Vă trimit un salut, vă mulțumesc pentru comentarii sincer … pentru a ajunge la sfârșitul unui mesaj foarte personal, de asemenea, să fie citit în anonimat.

NOTE Traducere:

(***) Numai pentru acest timp, editorul nostru, domnul G! sunt de acord cu noi pentru a explica în cuvintele sale sensul jargon menționat într-un paragraf mai sus. Deci, aici este vorba:

“Pirueta”: “acrobatii” înseamnă că este folosit în Honduras

 

“Blasfemo”: este o expresie folosita pentru a indica “mesaj cu nici o relevanță” sau “mesaj vag”

 

“De Cañas”: se merge cu prietenii la o petrecere

 

“J * der”: este “joder” (dracu ‘) este folosit în Spania, atunci când face aluzie a surprinde

 

“Vale”: este echivalent pe spune “Sunt de acord cu”. Este folosit în Mexic. Sensul este același lucru cu “Venga” în Spania, “control” în Honduras, “cabal” în El Salvador

 

“Chanfle”: înseamnă același lucru ca și j * der, dar în Mexic înseamnă mai mult sau mai puțin la fel ca și “Caramba”

 

“Macanudo”, “Macizo”, “de Miedo”: înseamnă uimitor, superb, cel mai bun.

 

“Furular”: înseamnă să funcționeze, este folosit în El Salvador

 

“Destrompar”: este opusul ca funcție, este folosit în El Salvador atunci când ceva se strica sau se descompune.

 

“Chivísimo”: înseamnă excelent, acesta este folosit în Guatemala

 

(*) pupusaEste un fel de mâncare tipic din El Salvador. E făcut cu cartofi. Există diferite tipuri de pupusas funcție de tipul de umplut.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.