Home > egeomate, sfaturi despre febra galbena

egeomate, sfaturi despre febra galbena

Înainte ca cineva să alunge cu postul titlul lui, vreau să se clarifice faptul că această NU este un post sponsorizate, El a.

Interesul de a evita o problemă gravă, care se întâmplă cu prietenul unui Gijon de care a călătorit în Ecuador săptămâna trecută și acum a trebuit să fie în carantină timp de mai multe zile.

clip image00226 egeomate, tips about yellow fever1. Ce este febrei galbene.

Este o febră hemoragică virală (VHF), care produce table de severitate diferite, variind de la o simplă infecție cu puține simptome până afectarea ficatului, rinichilor și extrem de letale șoc.

Aceasta înseamnă că se poate ucide. 20% până la 50% din pacientii cu boli renale, hepatice mor 7 sau 10 zile dupa infectarea initiala.

Inclusiv febra galbena este mai mortal decat virusul Ebola, prin urmare, este o boala raportabil internațional. Modul de transmitere este prin mușcătura unui țânțar Aedes (zancudo), cum ar fi Dengue. Și, cu toate că această boală ne amintește de ani, în timp ce Canalul Panama a fost construit sau excursii de explorare în Africa, ea tocmai a fost luată serios în considerare din cauza incalzirii globale, infectii au fost găsite în zonele în care a fost crezut că nu va fi, probabil, la afectează de condițiile climatice.

2. Care sunt la risc

Harta arăt mai jos este de aproximativ anul Ultimele mele vizitatori, zonele marcate cu roșu sunt în cazul în care există un risc. Zone cu risc ridicat sunt America de Sud, Caraibe, Africa și unele insule din Pacific care nu au fost cazuri, dar sunt sensibile din cauza condițiilor tropicale.

clip image003167 egeomate, tips about yellow fever

3. Cum de a preveni

Ca o intrare, vaccinul împotriva febrei galbene este gratuit în cele mai multe țări, din cauza de trai sale în America de Sud, Antilele ar trebui să fie o obligație morală. Aceasta se poate face în orice sceptru de sănătate publică a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), care urmărește cu acest lucru, pentru a preveni virușii transferate la alte domenii de condiții tropicale similare, așa cum este America Centrală și sudul Mexicului.

Dar vaccinul încearcă să prevină pe care le “inchide GPS”, astfel încât atunci când sunteți în deplasare la una dintre aceste țări, vă vaccin este nevoie de cel puțin 10 zile înainte de a intra, pentru că este timpul necesar afecta și apoi, există 3 . -6 zile ca incubație are loc vă Ele dau un card similar cu un pașaport, care este valabil timp de 10 ani, acest lucru se numește card de vaccinare International sau cartonaș galben (nu de fotbal, dar febra).

4. Interdicții

Acesta nu este convenabil de a ignora avertismentul, pentru că ei vor lasa sa plece din tara, dar atunci când doriți să se întoarcă, după caz, la un aeroport din Columbia, sistemul nu va lasa sa treci.

Aceasta implică faptul că acestea vor conta numărul de zile în care au fost introducerea vaccinului adăugat mai este nevoie pentru a hatch, atunci vor fi analizate și, dacă nu au simptome, ești lăsat afară. Acest lucru ar putea fi de până la 16 zile, nu sunteți plasat într-o cușcă cu pui în carantină, dar tu trebuie să plătească hotel și alimentare cu bani nu ai.

Morala: Este mai bine pentru a obține înțepat … nimic nu se pierde.

Trebuie să ne amintim că aceasta nu poate fi întotdeauna aplicat, de exemplu, în cazul în care sunteți o fată și însărcinată. Există, de asemenea, situații în care vaccinul este epuizat în spitalele publice și trebuie să se aplice atât într-o clinică privată pentru prețul rezonabil de 150 $.

Deci, pentru a primi vaccinate, astfel că Venezuela copii gratuit GIS a decide când și unde razele va este evenimentul final și vă invităm cu toate costurile plătite …

clip_image004

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.