Home > egeomate, nytt år, nytt ansikte

egeomate, nytt år, nytt ansikte

ÖVERSÄTTNING ANMÄRKNINGAR: Läs några kommentarer i slutet av detta inlägg för att veta mer om Centro amerikanska rätter och drycker.

Vid slutet av semestern, i rytmen av tamales och en kung tårta (*) I förväg, jag hade tid att se mycket häftiga vänner.

Jag tänker på de Blogos, som jag har talat, medan du njuter Morro refresh, coffe sorbet och tamales pisques(**), Om en av dessa 2009 projekt, ett galleri med bilder för att dra fördel av de tusentals bilder kvar av min gamlaclip_image001Olympus … och släppa något av infödd konst i vad vi kallar poesi vykort.

Förresten, har Bloga tagit sin tid (47 minuter) för att göra mig en bild redigering för Geofumadas blogg. Så här vill jag visa dig en förhandsvisning av det nya utseendet för 2009 blogg bilden.

clip_image002Tecknet

Den är baserad på en engelsk översättning görs av en hallucinerat (rökt) I en intervju förra året i Baltimore, kallade han bloggen “geo-smoke” frammana dessa signal bränder som indianerna var ansluten och det var en av deras största landvinningarna inom telekommunikation.

Det var inte precis min först trodde när jag gav namnet Geofumadas, men jag gillade det och i slutet vi tvingade den att passa.

Färgerna

Mer färgglad än den tidigare designen baserad på toast Sienna toner, alltid bibehålla samma WordPress primitiva mall. Dessa människor är verkligen farligt med ett par av markörer, Corel Draw och en flaska äggtoddy(***) … Ja, de är bra.

Den ikonografi

clip_image003clip_image004clip_image005Några av rusa av Bloga har lämnat mig en ikoner samling som kommer att ge identitet till vissa teman.

Innehållet

clip_image006clip_image007En av Bloga rekommendationer var att integrera en ny mall … men det får mig något skrämmande eftersom det är inte bara att integrera något för WordPress men för MU som förvaltas av Cartesianerna så för nu bara vi kommer att arbeta i innehåll index för att komma åt globala frågor i en enda post.

clip_image008

Ett par av strider med Google Chrome fel i överföring av filer till cpanel kommando:

Fel 2 (net :: ERR_FAILED): Okänt fel.

Slutligen, gör det med Mozilla jag har uppnått för att lösa det. Jag tror att det är ett problem med ramarna hantering efter filer uppladdning.

ÖVERSÄTTNINGSKOSTNADER ANMÄRKNINGAR:

(*) Kungens tårtasitt ursprungliga namn på spanska är “Rosca de Reyes” som form liknar en donought och dess namn låter som “konungens ring” på engelska. Detta är en traditionell kex eller kaka beredd den 6 januarith att fira tre Magiker Kings besök i Jesus.

(**) Tamales PisquesDen “Tamal” är en traditionell beredning i Centralamerika. Dess huvudsakliga ingrediensen är majs och ordet “pisque” innebär att majs är kokt med aska för att få sin typiska smak.

 

Morro refreshden “Morro” är en frukt som växer i tropiska områden, är ytterskalet torrt och fast och dess massa rekommenderas inte för att äta. Den uppdatera, som även kallas “orchata” görs med frön av växten.

Coffee sherbessitt ursprungliga namn på spanska är “Granite de café”. Det är en lätt och uppfriskande preparat som består i huvudsak av fruktsaft och har ett korn konsistens. I detta fall TOMTEBRUS har kaffe som sin viktigaste ingrediensen.

(***) Flaska äggtoddyDenna vätska känd främst som “rompope”. Några av dess ingredienser är: socker, mjölk, klar brandy, kanel, vatten och nästan 18 äggulor!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.