Home > egeomate, nieuw jaar, nieuw gezicht

egeomate, nieuw jaar, nieuw gezicht

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht voor meer informatie over Centro American Eten en drank kennen.

Aan het einde van het verblijf op het ritme van tamales en taart van een koning(*) Van tevoren, had ik tijd om erg cool vrienden te zien.

Ik verwijs naar de Blogos, met wie ik heb gesproken, terwijl u geniet morro’s verversen, koffie sorbet en tamales pisques(**), Over een van deze 2009-projecten, een galerij van beelden om te profiteren van de duizenden foto’s achtergelaten door mijn oude clip_image001Olympus … en vallen iets van inheemse kunst in wat we poëzie postkaart zullen noemen.

By the way, heeft de Bloga haar tijd (47 minuten) genomen om me een beeld te bewerken werk voor Geofumadas blog te maken. Dus hier laat ik je een preview van de nieuwe look voor de 2009 afbeelding blog.

clip_image002Het karakter

Het is gebaseerd op een Engels vertaling door eenhallucineerde (gerookt) In een interview vorig jaar in Baltimore, riep hij de blog ‘geo-smoke “roepen deze signaal branden waarmee de Indianen waren verbonden en dat was een van hun grootste successen in de telecommunicatiesector.

Het was niet precies mijn eerste instantie dacht toen gaf ik de naam Geofumadas, maar ik vond het leuk en aan het eind dwong we het aan te passen.

De Kleuren

Kleurrijker dan het vorige ontwerp gebaseerd op toast Sienna tonen, altijd met behoud van dezelfde primitieve WordPress template. Deze mensen zijn echt gevaarlijk met een paar markers, Corel Draw en een fles eierpunch(***) … Sterker nog, ze zijn geweldig.

De iconografie

clip_image003clip_image004clip_image005Enkele van de stormloop van de Bloga heeft me een iconen collectie die identiteit zal geven aan bepaalde thema vertrokken.

De inhoud

clip_image006clip_image007Een van de aanbevelingen van de Bloga was de integratie van een nieuwe template … maar dat wordt me iets eng, omdat het niet alleen om iets te integreren voor WordPress, maar voor MU, dat wordt beheerd door cartesianen dus voor nu alleen gaan we in inhoud indexen werken om toegang te krijgen mondiale vraagstukken in een single entry.

clip_image008

Een paar gevechten met een Google Chrome fout in het uploaden van bestanden naar cpanel commando:

Fout 2 (net :: ERR_FAILED): Onbekende fout.

Tot slot doet het met Mozilla ik heb bereikt om het op te lossen. Ik denk dat het een probleem is met de kaders hanteren nadat de bestanden uploaden.

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) King’s cakede oorspronkelijke naam in het Spaans is “rosca DE Reyes” die vorm is vergelijkbaar met een donought en zijn naam klinkt als “ring koning” in het Engels. Dit is een traditionele koekje of gebak bereid op 6 januarith aan de Drie Magiërs Koningen bezoek aan Jezus te vieren.

(**) Tamales PisquesDe ‘tamal’ is een traditionele bereiding in Midden-Amerika. Het belangrijkste ingrediënt is koren en het woord “pisque” betekent dat de maïs wordt gekookt met as om zijn typische smaak te krijgen.

 

Morro’s refreshde ‘Morro’ is een vrucht die in tropische gebieden groeit, de schil droog en solide is en de pulp wordt niet aanbevolen voor het eten. Het vernieuwen, ook wel ‘orchata’ is gemaakt met de zaden van de plant.

Koffie sherbesde oorspronkelijke naam in het Spaans is “granita de cafe”. Het is een licht en verfrissend voorbereiding principe gecomponeerd door vruchtensap en heeft een korrel patroon. In dit geval heeft de sorbet koffie als belangrijkste ingrediënt.

(***) Fles van AdvocaatDeze likeur vooral bekend als “Rompope”. Enkele van de ingrediënten zijn: suiker, melk, heldere brandy, kaneel, water en bijna 18 eidooiers!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.