Home > egeomate, följer vad mina gråa hår

egeomate, följer vad mina gråa hår

ÖVERSÄTTNING ANMÄRKNINGAR: Läs några kommentarer i slutet av det här inlägget.

Jag levde i en annan tid, när jag var barn, mina fritidsintressen efter 5 pm var att spela en fotbollsmatch med grannarna, tills bollen gick till stängslet av muttra angränsande eller helt enkelt tills vi inte kan se genom mörkret, sedan kom el, skäl nog att gå att titta på TV på den enda granne hem som hade detta privilegium.

Vi såg serien som först nu bara passerar på Boomerang, Tom och Jerry, Heidi, The Smurfs, andra att jag ibland ser i TCM som The A Team, The Incredible Hulk … Fu *, är det bättre att inte följa eftersom någon kan ta mig som en mestizo (*) Eller jag kan repa halv tår till något.

Nu mina barn lever i en ny tid, kan de inte gå utanför eftersom det inte är säkert, så som bör besökas av sina vänner. De föredrar ett smärtsamt straff än en vecka utan att titta på TV och samtidigt absorberas i deras värld, jag i min, vi måste hitta ett samförstånd att dela fritidsintressen och ibland slår det trådlösa, stänga av mobil, låg på gräset och låt dem kasta över dig.

En 10 år gammal, Att alltför kreativ, konstnär, i hans fjärde klass, kommit in i världen att bygga komiska med sina egna karaktärer som en dag hoppas att marknaden i syfte blev känd … enkla och komplexa … eftersom det är php.

clip_image001

Meddelandet säger: Livet kan vara enkelt, sa Spiderman mig det.

Barnet på 6 år, Tillbringar mycket tid i spegeln, en vana som redan oroar mig. Anbud, uttrycksfull, flytta tänderna men alltid … teknologisk även om hon föredrar att göra med min Motorola, har hon spenderat minne filmtagning att jag en dag kommer att njuta tittar.

clip_image002

Meddelandet säger: Livet haves inte meningsfullt, om det går min havre måltid.

Och även om jag insisterar på att behålla vissa vanor som verkar föråldrade, som att gå till parken, fly från köpcentret som möjligt, ta en promenad inåt landet, har det inte varit möjligt att lösgöra dem från den nuvarande trenden, där hälften av deras ord låter som kisel. Delvis för mig uppslukad av det, dels för att det kommer i sina ådror, här är några ord från dem.

Fraser

  • Pappa, varför gör du alltid gå med den Asus i handen …? Förresten, kan du låna den till mig nu att det finns inget trådlöst?
  • Japp, jag vet, du kommer att kontrollera din e-post
  • Maj vi chatt? Me från levande
  • Kan jag lägga i önskelistan ett Wii?
  • Hur mycket vi tjänar idag?
  • Låt oss söka min skola i Google Earth… Nu mig ensam
  • Kan du ladda upp den här Megaman dragning i din blogg?
  • Skicka den till mig av Bluetooth
  • Har du tillräckligt för att köpa mig detta med Paypal?
  • Kan du lägga till mig på din Hi5!?
  • När kommer du hjälpa mig att gå till WordPress?
  • Jag tror trådlös är nere, Fick du betala?

The Best

clip_image003

Detta är en samling av minnen jag har i mitt kontor, gav min son mig en I-hund, hon en gummi dalmatiner och gjorde en fluga från en plastpåse. Han gjorde mig en bild av Megaman X med legenden “demoversion för pappa,” hon ett glitter blå stjärna som säger “Pappa jag älskar dig”

Amid en mix av teknik med gamla spel, har vi hittat en bra plats att jag tror att de aldrig kommer att glömma … och varken mig, särskilt på grund av mitt ansvar att resa en hel del blir det komplicerat. De har lärt sig om regler, en dag han sannolikt kommer att bli en stor publicist, hon en arkitekt … det finns fraser från denna tid kommer jag också vilja komma ihåg:

 • Idag är inte Internet Day
 • Kan du lämna mig bara 5 minuter och lägg sedan till försäljning till mig imorgon?
 • Min mamma kommer inte låta mig
 • Jag älskar dig pappa!

ÖVERSÄTTNINGSKOSTNADER ANMÄRKNINGAR:

(*) guachupínen “mestis” är en person av blandad blod; specifikt: en person av blandad europeisk och amerikansk indisk härkomst. I detta fall är “guachupin” ett nedvärderande sätt att anspela på en blandad person. Det används i Spanien.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.