Home > egeomate, Anul Nou, noua fata

egeomate, Anul Nou, noua fata

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post pentru a afla mai multe despre Centro preparate americane și băuturi.

La sfârșitul vacanței, de la ritmul de tamales și tort unui rege (*) În prealabil, am avut timp să văd prieteni foarte cool.

Mă refer la Blogos, cu care am vorbit, în timp ce se bucură refresh, cafea serbet Morro și tamales pisques(**), Aproximativ unul din aceste 2009 de proiecte, o galerie de imagini pentru a profita de mii de fotografii lăsate de vechiul meuclip_image001Olympus … și scade ceva din arta nativ în ceea ce vom numi carte poștală poezie.

Apropo, Bloga a avut timpul ei (47 minute), pentru a-mi face o imagine de editare de lucru pentru blog Geofumadas. Deci, aici am să vă arate o previzualizare a noului look pentru 2009 Image blog.

clip_image002Caracterul

Ea se bazează pe o traducere în engleză a făcut de către un halucinații (afumat), Într-un interviu acordat anul trecut în Baltimore, el a numit blog-ul “geo-fum” care evocă aceste incendii semnal cu care indienii au fost conectate și că a fost unul dintre cele mai mari realizări ale acestora în domeniul telecomunicațiilor.

Nu a fost tocmai mi crezut inițial, când am dat Geofumadas numele, dar mi-a plăcut și la sfârșit am forțat-o să se potrivească.

Culori

Mai colorat decât cel anterior bazat pe paine prajita tonuri Sienna, menținând întotdeauna același șablon primitiv WordPress. Acești oameni sunt într-adevăr periculoase, cu o pereche de markeri, Corel Draw și o sticla de lichior de oua(***) … Într-adevăr, ei sunt mari.

Iconografia

clip_image003clip_image004clip_image005O parte din graba de Bloga mi-a lăsat o colecție icoane, care va da identitate la anumite teme.

Conținutul

clip_image006clip_image007Una dintre recomandările Bloga a fost integrarea unui nou model … dar asta ma intelege ceva infricosator, deoarece este nu numai de a integra ceva pentru WordPress, dar pentru UM, care este gestionat de carteziene atat pentru acum doar vom lucra în indici de conținut pentru a accesa problemele globale într-o singură intrare.

clip_image008

Un cuplu de lupte cu o eroare Google Chrome la încărcarea fișierelor cPanel comanda:

Eroare 2 (net :: ERR_FAILED): Eroare necunoscută.

În cele din urmă, o fac cu Mozilla am realizat pentru ao rezolva. Cred că aceasta este o problemă cu cadre de manipulare după încărcarea fișierelor.

NOTE Traducere:

(*) Tort regeluinumele său original, în limba spaniolă este “Rosca de Reyes”, care forma este similar cu un donought și numele sună ca “inelul regelui”, în limba engleză. Acesta este un biscuit traditional sau tort pregătit pe 6 ianuarie-lea pentru a sărbători Trei Magicienii Kings vizita lui Isus.

(**) Tamales Pisques“Tamal” este un preparat tradițional în America Centrală. Ingredientul său principal este de porumb și cuvântul “pisque” înseamnă că porumbul este gătită cu cenușă, în scopul de a obține aroma tipică.

 

Refresh Morro“Morro” este un fruct care creste in zonele tropicale, pleavă este uscat si solid și pulpa acestuia nu este recomandată pentru a manca. Reîmprospătare, de asemenea, numit “orchata” se face cu semințe de plante.

Cafea sherbesnumele său original, în limba spaniolă este “granita de Café”. Acesta este un preparat ușor și răcoritoare compus practic de suc de fructe și are o textură cereale. În acest caz, suc de fructe rece are cafelei ca ingredient principal.

(***) Sticla de lichior de ouaAcest lichior principal cunoscut ca “rompope”. Unele dintre ingredientele sale sunt: ​​zahăr, lapte, coniac clar, scortisoara, de apă și de aproape 18 gălbenușuri de ou!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.