Home > egeomate, το νέο έτος, νέο πρόσωπο

egeomate, το νέο έτος, νέο πρόσωπο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε κάποιες παρατηρήσεις στο τέλος αυτού του post για να μάθετε περισσότερα για Centro Πιάτα ποτά Αμερικής και.

Στο τέλος των διακοπών, με ρυθμό Tamales και κέικ ενός βασιλιά (*) Εκ των προτέρων, δεν είχα χρόνο για να δούμε πολύ δροσερό φίλους.

Αναφέρομαι στα Blogos, με τους οποίους έχω μιλώντας, απολαμβάνονταςΑνανέωση Morro του, σερμπέτι καφέ και ταμάλες pisques(**), Για ένα από αυτό το 2009 έργα, μια συλλογή από εικόνες για να επωφεληθούν από τις χιλιάδες φωτογραφίες που άφησε ο παλιός μου clip_image001Όλυμπος … και τη ρίψη κάτι φυσικής τέχνης σε αυτό που θα ονομάζουμε καρτ ποστάλ ποίηση.

Με την ευκαιρία, η Bloga έχει πάρει το χρόνο της (47 λεπτά) για να μου κάνει μια εργασία επεξεργασίας εικόνας για το blog Geofumadas. Εδώ, λοιπόν, να σας δείξω μια προεπισκόπηση του τη νέα εμφάνιση για την εικόνα του 2009 blog.

clip_image002Ο χαρακτήρας

Είναι βασίζεται σε μια αγγλική μετάφραση που έγινε από παραισθήσεις (καπνιστό) Σε συνέντευξή του πέρυσι στη Βαλτιμόρη, κάλεσε το blog “γεω-καπνός” που παραπέμπει αυτών των πυρκαγιών σήμα με το οποίο οι Ινδοί είχαν συνδεθεί και αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά τους στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Δεν ήταν ακριβώς μου αρχικά σκέφτηκε όταν έδωσα τα Geofumadas όνομα, αλλά μου άρεσε και στο τέλος μας ανάγκασε να χωρέσει.

Τα χρώματα

Πιο πολύχρωμο από το προηγούμενο σχέδιο που βασίζεται σε τοστ τόνους Sienna, διατηρώντας πάντα το ίδιο WordPress πρωτόγονο πρότυπο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά επικίνδυνο με ένα ζευγάρι των δεικτών, Corel Draw καιμπουκάλι eggnog(***) … Πράγματι, είναι μεγάλη.

Η εικονογραφία

clip_image003clip_image004clip_image005Μερικά από τη βιασύνη του Bloga έχει αφήσει μια συλλογή εικόνων που θα δώσει ταυτότητα σε ορισμένα θέματα.

Το περιεχόμενο

clip_image006clip_image007Μία από τις συστάσεις της Bloga ήταν η ένταξη ενός νέου προτύπου … αλλά αυτό μου παίρνει κάτι τρομακτικό, γιατί δεν είναι μόνο να ενσωματώσει κάτι για WordPress, αλλά για MU που διαχειρίζεται η καρτεσιανοί έτσι για τώρα μόνο εμείς θα εργαστούν σε δείκτες περιεχομένου για την πρόσβαση παγκόσμια ζητήματα σε μια μόνο εγγραφή.

clip_image008

Ένα ζευγάρι των μαχών με σφάλμα Google Chrome στην αποστολή αρχείων στο cpanel εντολή:

Σφάλμα 2 (net :: ERR_FAILED): Άγνωστο σφάλμα.

Τέλος, το κάνουμε με Mozilla έχω πετύχει να το λύσει. Νομίζω ότι είναι ένα πρόβλημα με τα πλαίσια χειρισμό μετά το φόρτωμα αρχείων.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

(*) Κέικ βασιλιάτο αρχικό του όνομα στα ισπανικά είναι “rosca de Reyes”, το οποίο σχήμα είναι παρόμοιο με ένα donought και το όνομά του ακούγεται σαν “δαχτυλίδι βασιλιά» στα αγγλικά. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό μπισκότο ή κέικ παρασκευάζονται στις 6 Ιανουαρίουου για να γιορτάσει την Three Kings Μάγοι επίσκεψη στον Ιησού.

(**) Tamales PisquesΗ «tamal» είναι ένα παραδοσιακό παρασκεύασμα στην Κεντρική Αμερική. Το κύριο συστατικό του είναι το καλαμπόκι και η λέξη “pisque” σημαίνει ότι το καλαμπόκι είναι μαγειρεμένα με στάχτη, προκειμένου να πάρει χαρακτηριστική γεύση του.

 

Ανανέωση Morro τουτο «Morro» είναι ένα φρούτο που αναπτύσσεται σε τροπικές ζώνες, φλοιό του είναι ξηρό και στερεά και πολτό της δεν συνιστάται για φαγητό. Η ανανέωση, που ονομάζεται επίσης «orchata» γίνεται με τους σπόρους του φυτού.

Καφές sherbesτο αρχικό του όνομα στα ισπανικά είναι “Γρανίτα de café”. Πρόκειται για ένα ελαφρύ και δροσιστικό παρασκεύασμα αποτελούμενο κυρίως από χυμούς φρούτων και έχει υφή κόκκου. Στην περίπτωση αυτή το σερμπέτι έχει καφέ ως κύριο συστατικό της.

(***) Μπουκάλι eggnogΑυτό το υγρό κυρίως γνωστός ως “rompope”. Μερικά από τα συστατικά του είναι: ζάχαρη, γάλα, σαφή κονιάκ, την κανέλα, το νερό και σχεδόν 18 κρόκους αυγών!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.