Home > egeomate, τι συνοδεύει γκρίζες τρίχες μου

egeomate, τι συνοδεύει γκρίζες τρίχες μου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε μερικά σχόλια στο τέλος αυτού του post.

Ζούσα σε μια διαφορετική εποχή, όταν ήμουν παιδί, τα χόμπι μου, μετά τις 5 μ.μ. ήταν να παίξουν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου με τους γείτονες, μέχρι η μπάλα πήγε στο φράχτη της γειτονικής γκρίνια ή απλά έως ότου δεν μπορούμε να δούμε από το σκοτάδι, στη συνέχεια ήρθε ηλεκτρικής ενέργειας, αρκετός λόγος για να πάει για να παρακολουθήσουν τηλεόραση στο σπίτι του μόνο γείτονα που είχε αυτό το προνόμιο.

Είδαμε σειρά που μόλις τώρα περνά μόνο σε Boomerang, Τομ και Τζέρι, Heidi, Στρουμφάκια? Άλλο ότι έχω κατά καιρούς δει στο TCM και η Α ομάδα, το Incredible Hulk … Fu *, είναι καλύτερα να μην ακολουθήσει, καθώς κάποιος μπορεί να μου πάρει ως έναμιγάς (*) Ή μπορώ να το μηδέν το ήμισυ ένα δάκρυ σε μερικούς.

Τώρα τα παιδιά μου ζουν σε μια νέα εποχή, που δεν μπορεί να πάει έξω, επειδή δεν είναι ασφαλές, έτσι ώστε θα πρέπει να επισκέπτονται τους φίλους τους. Προτιμούν μια οδυνηρή τιμωρία από μία εβδομάδα χωρίς να παρακολουθείτε τηλεόραση και ενώ απορροφάται στον κόσμο τους I, στη δική μου, πρέπει να βρούμε μια συναίνεση για να μοιράζονται τα χόμπι και περιστασιακά γυρίστε το ασύρματο, απενεργοποιήστε το κινητό σας, να θέσει στο γρασίδι και να τους αφήσουμε να ρίξει πάνω σας.

Ένα από 10 ετών, Υπερβολικά δημιουργική, καλλιτέχνης, στην τέταρτη τάξη του, πάρει στον κόσμο της δημιουργίας κόμικ με τους δικούς τους χαρακτήρες ότι μια μέρα ελπίζει να της αγοράς, προκειμένου να έγινε διάσημος … απλή και σύνθετη … όπως είναι η PHP.

clip_image001

Το μήνυμα λέει: Η ζωή μπορεί να είναι απλά, Spiderman μου είπε ότι.

Το μωρό των 6 ετών, Ξοδεύει πολύ χρόνο στον καθρέφτη, μια συνήθεια που με ανησυχεί ήδη. Tender, εκφραστικά, κινείται τα δόντια της, αλλά πάντα … τεχνολογική παρόλο που προτιμά να κάνει με το Motorola μου, Έχει περάσει μνήμη λήψη βίντεο που κάποια μέρα θα απολαύσετε την προβολή.

clip_image002

Το μήνυμα λέει: Η ζωή δεν πλούσιοι νόημα, αν λειτουργεί γεύμα βρώμης μου.

Και παρόλο που επιμένουν στη διατήρηση κάποιες συνήθειες που φαίνονται παρωχημένες, σαν να πηγαίνεις στο πάρκο, φεύγουν από το εμπορικό κέντρο όσο το δυνατόν? Μια βόλτα στην ενδοχώρα, δεν κατέστη δυνατόν να αποκολληθούν από την τρέχουσα τάση, στην οποία το ήμισυ των λέξεων ήχου τους όπως το πυρίτιο. Κυρίως για τον εαυτό μου απορροφημένος σε αυτό, εν μέρει επειδή έρχεται στις φλέβες τους, εδώ είναι μερικές λέξεις από αυτές.

Φράσεις

  • Μπαμπά, γιατί πάντα πάει με αυτό Asus στο χέρι σας …; Με την ευκαιρία, μπορείτε να το δανειστείτε για μένα τώρα που δεν υπάρχει ασύρματη σύνδεση;
  • Ναι, ξέρω, θα πάμε για να ελέγξετε σας e-mail
  • Μάιος είμαστε κουβέντα; Εγώ από το καθιστικό
  • Μπορώ να βάλω στη λίστα επιθυμιών ένα Wii?
  • Πόσο κερδίζουμε σήμερα;
  • Ας ψάξει σχολείο μου Google Earth… Τώρα τον εαυτό μου και μόνο
  • Μπορείτε να ανεβάσετε κλήρωση του τρέχοντος Megaman σε σας blog?
  • Στείλτε το σε μένα από το Bluetooth
  • Έχετε αρκετό για την αγορά μου αυτό με Paypal?
  • Μπορεί να με προσθέσει στο σας Hi5!;
  • Πότε θα με βοηθήσει να περάσει WordPress?
  • Πιστεύω ασύρματος είναι κάτω, Δεν μπορείτε να το πληρώσει;

Το καλύτερο

clip_image003

Αυτή είναι μια συλλογή από αναμνήσεις που έχω στο γραφείο μου, ο γιος μου μου έδωσε ένα I-dog, που ένα Δαλματίας καουτσούκ και έκανε ένα παπιγιόν από μια πλαστική σακούλα. Έκανε μου μια εικόνα του Megaman X με το μύθο “Έκδοση Demo για τον μπαμπά,” που μια λάμψη μπλε αστέρι που λέει «Μπαμπά σ ‘αγαπώ”

Μέσα σε ένα μείγμα τεχνολογιών με παλιά παιχνίδια, έχουμε βρει ένα καλό χώρο που πιστεύω ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ … και ούτε μου? Κυρίως λόγω της ευθύνης μου να ταξιδεύουν πολύ γίνεται περίπλοκη. Έχουν μάθει σχετικά με τους κανόνες, μια μέρα θα είναι πιθανώς μια μεγάλη αρθρογράφο, που ένας αρχιτέκτονας … υπάρχουν φράσεις από αυτή τη στιγμή θα ήθελα επίσης να θυμάστε:

 • Σήμερα δεν είναι μέρα Internet
 • Μπορεί να σας αφήσει με λιγότερο από 5 λεπτά και στη συνέχεια θα πωλούνται για μένα αύριο;
 • Μαμά μου δεν θα επιτρέψτε μου
 • Σ ‘αγαπώ μπαμπά!

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

(*) guachupínένα «μιγάς» είναι ένα πρόσωπο της μικτής αίματος? συγκεκριμένα: ένα πρόσωπο της μικτής Ευρώπης και της Αμερικής ινδική καταγωγή. Σε αυτή την περίπτωση, «guachupin» είναι ένα υποτιμητικό τρόπο για να υπαινίσσεται μια μικτή άτομο. Είναι που χρησιμοποιούνται στην Ισπανία.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.