Home > eGeomate: Προβλέψεις 2010: Λογισμικό GIS

eGeomate: Προβλέψεις 2010: Λογισμικό GIS

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε τα σχόλια στο τέλος της ανάρτησης να διευκρινίσει την πραγματική έννοια ορισμένων όρων.

Ένα ζευγάρι των ημερών, κατά τη ζεστασιά ενός κολλήσει καφέ (Ισπανική Λόγος: “Café de palo” ένα είδος καφέ εξ ολοκλήρου που παρασκευάζονται στο σπίτι χωρίς ηλεκτρικό τεχνούργημα) Που έγινε από τη μητέρα μου-το-δίκαιο, κάναμε κάποιες ψευδαισθήσεις για σημαντική εξέλιξη για το 2010 στο χώρο του Internet. Για το περιβάλλον γεωχωρικών, η κατάσταση είναι πιο στατικό (αν όχι βαρετό)? Επειδή ένα μεγάλο μέρος σε αυτό είναι ήδη είπε μεσοπρόθεσμα από τις μεγάλες μάρκες, αλλά και για να μην σπαταλά το φλυτζάνι του αυτή τη στιγμή και το προοίμιο του τέλους του έτους, εδώ πηγαίνει.

Εμπορικό λογισμικό (όχι δωρεάν): Μικρή ειδήσεις. Η τοποθέτηση μεταξύ ESRI, Bentley και η Autodesk δεν φαίνεται να διαφέρει (τουλάχιστον στην ισπανική περιβάλλον) και στον τομέα της καινοτομίας, υπάρχει σχεδόν πριν από πέντε χρόνια ότι η καινοτομία της αλληλεπίδρασης με XML και τα πρότυπα του OGC είναι πλέον έκπληξη.

clip image001149 eGeomate: Predictions 2010: GIS SoftwareΕπίσης, όσο υποστηρίζεται, η βελτίωση φορέα δυνατότητες επεξεργασίας σε GIS και CAD οπτικοποίησης τα θέματα που πάνε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι, σε Της Autodesk περίπτωση, στο βαθμό που θα δούμε είναι το AutoCAD 2011, με την οποία οι άνθρωποι έχουν ήδη συνηθίσει το συμφραζόμενα κορδέλα (Κορδέλλα) Και αρχίζει να καθυστερήσει πάνω από πόσο πολύτιμη ήρθε σε αυτό το διάστημα. Είναι πιθανό ότι Civil 3D μπορεί να μας δώσει εκπλήξεις, αλλά όχι πολύ, η ωριμότητα του λογισμικού και το υπόλοιπο για να μην παραπλανούν τους χρήστες με πολλές ανοησίες θα συνεχιστεί. Γνωρίζουμε επίσης, Autodesk δεν κάνει ακραίες εξελίξεις σε μονά έτη (της αποδέσμευσης, δεν του ημερολογίου), Μόνο μακιγιάζ, αυτό μας καθησυχάζει γιατί θα δούμε μια νέα. Μορφή DWG μέχρι το 2011, όταν θα ανακοινωθεί AutoCAD 2011.

clip image00297 eGeomate: Predictions 2010: GIS SoftwareΣε Της Bentley περίπτωση θα δούμε πιο τρελά πράγματα, αλλά μόνο σε ακραίες καπνός (Ισπανική Λόγος “fumada” σε αυτή την περίπτωση σημαίνει ακραίες ιδέες) Επίπεδο. I-μοντέλο, προς το παρόν, θα επηρεάσει μόνο έργο Wise και Publisher σε επίπεδο πρότασης?, Επειδή, κατά τη γνώμη μου, Bentley επιδιώκει να ανακτήσει επιλέξτε προστιθέμενη αξία της και την εξάπλωση του XFM. Τα σχέδιά τους για το μεσοπρόθεσμο δεν θα φανεί το 2010. Ίσως γι ‘αυτό το έτος θα δούμε νωρίς Bentley Κτηματολόγιο υλοποιήσεις που συμμετέχουν στο εμπνέονται των οποίων η συμμετοχή θα πρέπει να είναι πανέμορφη καπνίζει clip image0034 eGeomate: Predictions 2010: GIS Software(Ισπανικά ιδίωμα: “fumadas”, πολύ δημιουργικές ιδέες), Για το θέμα αυτό έχω τρεις φως προαίσθημα ότι προτιμώ να μην αποκαλύπτουν.

Όσον αφορά την ESRI, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε, μια 9.4 έκδοση; Αμφιβάλλω. Για τα εργαλεία με αυτό το επίπεδο τη θέση (των πωλήσεων και της πειρατείας), είναι δύσκολο να αισθανθεί ότι μπορεί να ωριμάσει περισσότερο, αν και ανοιχτότους φίλους της γειτονιάς να λάβει η εκτέλεση τοίχο (Ισπανική Λόγος: “Paredon” το πάχος του τοίχου, όπου οι άνθρωποι δολοφονείται) Της Macondo (*).

clip image00455 eGeomate: Predictions 2010: GIS SoftwareΌσον αφορά GIS πολλαπλής, Θα ήταν πιο επιθετική, ενδεχομένως πριν από τον Ιούνιο θα δούμε Πολλαπλή 9. Το κομμάτι που έχουμε διαβάσει στις διαθήκες πλοίαρχος άφησε ο Dimitry, διέκρινα επιμονή με την CUDA και συνεχίζουν αναγκάζοντας τους ανθρώπους σε 64 bits, το οποίο είναι αυτό που αποκαλούν ταχύτητα. Κρίμα, διότι εδώ και καιρό θα έπρεπε να εισέλθουν σε μια ενεργό τρόπο στις συμφωνίες με τις μάρκες? Τουλάχιστον DWG και DGN μορφές που έχουν πέσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο δικαιολογείται στο δικό ειρωνεία τους που ταλαντεύεται μεταξύ πραγματικού και άσχημη γεύση.

Αν κάτι αναμένεται από την πολλαπλή είναι ότι αυτοί οι φίλοι θα είναι πραγματικά καπνό από τοΠράσινος (Ισπανικά Λόγος: “fumar de la verde” σε αυτή την περίπτωση σημαίνει ότι θα δημιουργήσει πολλές ιδέες που μετατρέπονται σε δημιουργικά), δεν θα εκπλαγείτε αν βάζουν πολύ πιο τρελό λειτουργίες στο παιχνίδι, οι οποίες βελτιώνουν σταδιακά τη θέση της όσον αφορά την μεγάλη. Αλλά νομίζω ότι θα δούμε περισσότερες τρέλα σε επίπεδο βάσης δεδομένων και τη διαλειτουργικότητα, clip image00536 eGeomate: Predictions 2010: GIS Softwareκαι λίγο σε επίπεδο κατασκευής και επεξεργασίας φορέα.

Open source: Μια έρευνα για τη βιωσιμότητα. Κανείς δεν είπε ότι αυτό δεν είναι μια εμπορική? Οι λέξεις δωρεάν και δεν είναι δωρεάν (Ή ανελεύθερη) Είναι κατάλληλα για το διαχωρισμό των τμημάτων.

Mere ανατιμήσεις, αλλά κατά τη γνώμη μου, gvSIG με την σταθερή έκδοση του 1.9 θα την επίλυση μικρά σφάλματα και τη δημιουργία συμμαχιών ότι η βιωσιμότητα κέρδος και την τοποθέτηση. Ο όρος αυτός φαίνεται περίπλοκο, αν δίνουμε μικρόφωνο με τους κοινωνιολόγους? Μου αρέσει περισσότερο το πώς γεωπόνοι να την περιγράψει:

“Κάποια δέντρα δεν είναι ένα δάσος, γιατί πρέπει να υπάρχει ένα ευνοϊκό περιβάλλον και ένα ποσό πρέπει να θεωρείται βιώσιμη”.

Σε του gvSIG περίπτωση, θα ακολουθήσει αυτές τις συμμαχίες που ξεκίνησε προς την Ευρώπη, το εσωτερικό της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής. Ένας βασικός λόγος: ποιος θα δώσει συνέχεια στην τρελή εκδόσεις, όπως τα Windows 7, εάν το Γενικότητα δεν ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο στην κ. Bill Gates, ή τις χιλιάδες γεύσεις συγκρατούνται σε Linux αποθετήρια. Και γι ‘αυτό, πρέπει να δημιουργήσουν δίκτυα βιωσιμότητας των υβριδικών πλαίσιο: ακαδημία, του ιδιωτικού τομέα, του δημόσιου τομέα, η οποία μπορεί να είναι έτοιμη για να δει τα πράγματα από gvSIG 2.0.

clip image00625 eGeomate: Predictions 2010: GIS SoftwareΗ περίπτωση της παράλογο ρολό (Ισπανική Λόγος: “papelón”, σειρά λανθασμένων ενεργειών που κάνουν κάποιον να αισθάνεται ντροπή) Παίζεται από πρωτοβουλίες, όπως OSGeo, ΕΙΚ και ανοιχτή GIS Consortium, Αναμένεται ότι θα συνεχίσει να κινείται όροφο στο αγρόκτημα, με μεγαλύτερη αντιπροσωπευτικότητα από την ισπανική κοινότητα και την ισορροπία μεταξύ της ελεύθερης και ανελεύθερη.

Οι άλλοι, οι ανελεύθερη αυτά, Είναι πιθανό ότι θα έχουμε μια νέα έκδοση του Portable GIS, για να ενημερώσετε σταθερές πλατφόρμες και ενσωματώνει ένα ζευγάρι πιο κατσαβίδια. Κατά τη γνώμη μου, θα δούμε λίγο νέα με τους άλλους που έχει πάρει ωριμότητα όπως Quantum GIS, Grass και uDig? Αυτά έχουν μεγαλύτερη πίεση για να κατασκευαστεί βιωσιμότητας από το να χτίσει καινοτομίες.

clip image00716 eGeomate: Predictions 2010: GIS Software

Δεν απορρίπτω ενδιαφέρουσες ειδήσεις, αυτό που συμβαίνει είναι ότι, όπως (δεν είναι δωρεάν) μικρές πρωτοβουλίες, την ικανότητά τους να κάνουν θόρυβο έχουν μικρό αντίκτυπο στην ισπανική περιβάλλον. Τουλάχιστον, όχι ως gvSIG, ότι με κάθε μικρό πρόβλημα που λαμβάνουν από μια μεγάλη είδηση ​​να απλώνονται (Ισπανικά Λόγος: “con Κάντα clavito Σάκα la jolota ένα παλαμιαία “, σε αυτή την περίπτωση σημαίνει ότι gvSIG εκμεταλλεύεται ό, τι αντιλαμβάνονται θα είναι χρήσιμο), Έχει εργαστεί περισσότερο γίνεται συστηματικά ανάλογα με το μέγεθος του πρόβλημα(Ισπανική Λόγος: “Clavo”)? Και ότι η βιωσιμότητα χτίζει.

Αν ήταν για μένα, θα ήθελα να χάσει κάποιες προτιμήσεις για μη-ελεύθερο λογισμικό, αυτό που συμβαίνει είναι ότι gvSIG έχει να σκεφτεί στα Windows χρήστες (95%) ότι, με 90.000 οικόπεδα υποφέρουν από τη βραδύτητα του περιβάλλοντος Java και ότι οι διαφορετικές πολιτικές τους εμποδίζουν στραφούν σε Linux αμέσως (Ισπανικά ιδίωμα: “de romplón” άμεσα και τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσε να είναι).

Επίσης, ένα μεγάλο μέρος του ανοικτού κώδικα, θα είναι γύρω από το τι συμβαίνει με MySQL τώρα ότι η Oracle έχει την τέλεια καπνού μεταξύ της δεύτερης και τρίτης δάχτυλα (περισσότερο το τρίτο). Είναι εν μέρει καλό, γιατί πολλοί αναμένουν τρελών νέα σημεία πώλησης από την PostgreSQL και PostGIS.

clip image00811 eGeomate: Predictions 2010: GIS SoftwareΆλλα βότανα: Το στοιχείο του απρόβλεπτου.Google Earth, κατά τη γνώμη μου, σε περίπου τρία χρόνια θα μπορούσε να έχει πολλές ικανότητες του κτιρίου και την ανάλυση πάνω από το fuckin kml και OGC υπηρεσίες. Είναι πιθανό ότι η εγκατάσταση της για την ίδρυση χωρίς διαβούλευση (Ισπανικά ιδίωμα: “enchutarlo a la Braca “) ως ένα πρότυπο για την Κοινοπραξία παραγωγή προϊόντων για τρίτους προγραμματιστές μέρη, αυτό θα κάνει το Google επιμένουν να δίνει την τιμή που της αξίζει (σε αυτά), Μια πλατφόρμα gorilopólica (*) πλοήγησης. (Αυτό το τελευταίο θα πρέπει να σκεφτεί καταλάβουν στο πλαίσιο των UTM ζώνες 15 και 16, προστίθεται με την επίδραση του καφέ από την εν λόγω κυρία)

Νομίζω ότι τίποτα άλλο θα μπορούσε να πει κανείς, αυτή είναι η γειτονιά των προϊόντων εδώ γύρω. CadCorp, MapInfo και SuperGIS είναι από άλλη γειτονιά, και αυτό διατηρεί τη θέση της μυωπίας της τοπικής γεωργικής εκμετάλλευσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

Macondo: Είναι μια φανταστική τοποθεσία όπου λαμβάνει χώρα μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες «Εκατό χρόνια αποκλειστικά και μόνο”.

Gorilopólica: Άδεια του συγγραφέα για τη δημιουργία μιας νέας λέξης από τη σύντηξη “Gorilla” και “monopolic”. Μεταφορική της σημασία παραπέμπει σε μια τέτοια πολύ ισχυρή πλατφόρμα όπου ο χρήστης μπορεί να παίξει όλα τα καθήκοντα που θα μπορούσε να αρέσει. (Σε αυτή την περίπτωση που αναφέρεται στο Google Earth λειτουργίες)

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.