Home > Eerste Latijns-Amerikaanse Congres Valuation

Eerste Latijns-Amerikaanse Congres Valuation

clip image00138 First Latin American Congress Valuation

Met als doel het bieden van toegang tot kennis en ervaring van internationale en nationale deskundigen op het gebied van herstel, is het Lincoln Institute kondigt de Eerste Latijns-Amerikaanse Congres van herstel, dat zal dienen om de ervaringen van verschillende Colombiaanse steden en andere landen presenteren, teneinde om de belangrijkste aspecten te stellen elke stad model aanneemt voor de inning van de onroerende voorheffing.

Dit zal in Bogotá, Colombia zijn vanaf 11 maartth tot 12th, 2009, in samenwerking met la Lonja die root is eigendom van Bogota. Onder de exposanten kunnen we benadrukken:

  • Martim Smolka, Lincoln Institute of Land Policy, Verenigde Staten
  • Oscar Armando Borrero Ochoa, Urban Economics Professor bij Los Andes en de National University, Bogotá, Colombia
  • Paulo Sandroni, Getúlio Vargas Foundation, São Paulo, Brasil
  • Luiz Fernando Carvalho Moller, Porto Alegre, Brasil
  • Víctor Martínez, Development Investment kantoor, Guatemala Stad, Guatemala
  • Raúl Daniel Alvarez, Gemeente Rosario, Argentinië
  • Jorge Hernandez Rivera, JHeR y Cía EU, Bogotá, Colombia

Herstel bijdrage is een echte belasting op onroerende goederen en zijn belangrijkste doel is de financiering van de bouwwerken aan de mobiliteit, de openbare ruimte en de stad concurrentiepositie te verbeteren. Echter, heeft diverse steden de ervaring geleerd dat het succes van deze bijdrage is afhankelijk van het ontwerp, de planning en uitvoering van de in elke stad goedgekeurd model.

De cursus is gericht op Latijns-Amerikaanse ervaren professionals zoals makelaars, onroerend goed taxateurs, makelaars, bouwers, architecten, advocaten, economen, accountants, ambtenaren die betrokken zijn bij het grondgebruik processen en landbeheer en, in het algemeen, alle verbonden personen met stedelijke ontwikkeling.

De deadline toe te passen sluit op 7 maart 2009. Voor meer informatie, bezoek de cursus pagina op deze link:

Op deze pagina is er een document met de naam van een Notice en informatie, waarin de doelstellingen en problemen verklaart aan te pakken, alsmede algemene informatie over de voorwaarden van toepassing en participatie.

Wij vinden het zeer goede continuïteit in Lincoln Institute, dus met een groot genoegen dat we bekendheid te geven aan deze cursus.

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met:

capacitacion@lonjadebogota.org.co
eventos@lonjadebogota.org.co

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.