Home > Du var där …

Du var där …

ÖVERSÄTTNING ANMÄRKNINGAR: Läs några kommentarer i slutet av detta inlägg

Flickan gjorde en piruett, vände sig mot honom, nalkades honom, böjde sig ner och såg honom på 34 cm. Han visste att det var henne, samma ögon …

clip image001238 You were there…Det var en rutinmässig natt av hårt arbete på kontoret. De dagar då resande musik av U2 lät på Chamaco tangentbord, vilket inkluderade högtalare med suround, där, i slutet, med hörlurar, skakade Raul huvudet på rytmen i Arjona och hans mästare rutin, medan Jorge sMerengues(*) Löstes mellan skåpen, bortom, alla var sjunka till 9 pm försökte vektorisera vad deras trötta ögon kunde foto-tolka.

Men det var en speciell dag, spelade fotbollslandslaget annat spel mer-eller mindredu vet-aldrig, Så de flesta festprissar övertygade chefen att ändra veckan, passerar genom en natt bar för att se routen, där, i det markerade området för Palmerola blonda flickor. Det var ovanligt för honom att följa med oss, som chef han alltid hållas isär, men som en vän var förmätet till det yttersta, för att inkräkta på frågor som inte borde.

Vi lämnade, promenader skämt, avluftningsskruvarna, grymt, men trevligt med tanke på känslan av att det inte skulle bli fler vektorer för denna dag-och natt-. Raul berättade samma episoden, när de kartor han skapar kastades bort, Johannes en av de våta kartorna vid offentliga utfrågningar om vaccination hundar dagen, mig själv samma visste jag, som bara fick mig att skratta för att vara humor av femtiotalet.

Vi når till en håla, som utanför verkade ett hus rum, efter att ha passerat dörren stämningen förändrats. Pojken som hade erfarenhet av dessa trance, blev överens med robust(*) Mannen i entrén, tog oss genom en passage till en hall med roterande ljus, människor som sitter på platser för tre personer, en triangulär steg med ett vertikalt rör i centrum och en horisontell ena till det yttersta, med trappan. Vi betalade för Mosto Company (**) I en kall panna, som innefattar några plastskivor för speciella trick.

Spelet, uttråkad. I mitten av andra halvlek, var valet att nederlaget 4 till 1, och med några överlevnad tecken. Från en extrem steg, meddelade en moderator att det var dags att piffa upp festen. Omedelbart människor staplade på baren, började applåder högljutt i en takt som inte hade något att göra med BonJovi låten kommer bakgrunden. Och så, en efter en, passerade tre flickor, alla med en liknande rutin. Flickor var klädda med 4-tums plattformar och provokativa trasor. En upbeat sång, då ljuset går ner och en romantisk låt som lämnade flickan till rytmen av klappar, desto mer, desto färre kläder, medan vissa desperata tillbringade sin första plastark vid första avsikten.

Men när den nådde den fjärde flickan, förändrat bilden. Min vän i sidan blev lite nervösa, eftersom flickan gick upp, tog han citron och kramade den i hans mun med energi, då rymmas på sätet och verkade det hade vänt några redskap innanför tinningarna. Med munnen öppen som Pac-man han dreglade, såg på stoet snurrar på baren, torka den med en handduk som erbjuds till ett killen(***) I det andra hörnet, och därmed tillbringade hon Carlos Vives sång, med oklanderlig stil.

Jag kunde se min väns ögonlock halvvägs, som Garfield, sedan ryckte, glasartade som våta kulor. Lamporna gick ned, och Def Leppard odödliga låten började: Love Bites.

När du älskar, du ser i spegeln?

Vem tycker du om, ser han ut mig?

Men hans känsla var inte av omedelbar smak, eftersom han kunde placeras annonsen i hans tänder så snart rundan började, det verkade mer som att gå fram och tillbaka på en gunga tid, att i sydvästra tangent skakade kostym och reagera i små huvudrörelser. Hans minnen ska flyga i det första året av college när en ryggsäck och bärbara datorer var allt som var orolig för att överleva.

Vill berätta lögner och säger att det är för evigt

Och då hade jag intrycket att han såg i dessa ögon, ett bekant ansikte, kanske det väckte minnet av en äldre kärlek, innan denna livstid inteckning. Han tog lite omsorg för att veta att hon sakta ner hennes kläder, hennes ögon var och en dold leende som kom –och tog honom- till en avlägsen milstolpe, i ett hjärtslag bakom denna byggnad för industriell teknik, såvitt omloppsbana GLONASS konstellationen men så nära som fångst av dess bärare fas.

Tror du två gånger eller bara röra ‘n’ se

Hans ögon var spinning i skarpa raster, men inte inom 10 meter från liksidig åsen, var det mycket längre. Då han kände som han lämnade ett skikt av epidermis, varandra, återigen, i gåshud. Medan flickan visade hennes drömlika kvaliteter, lät applåderna och hon hängde i en svettig rör runt. Spectacular!

Jag vill inte röra dig för mycket bebis

Cos makin ‘kärlek till dig kan driva mig galen

Flickan stängde tvestjärt, täcker hennes liv med en hand, vände sig till honom, hon närmade sig, böjde sig ner och såg honom på 34 cm. Jag kunde svära på att då han visste att det var henne, samma ögon, flickans tycktes slå också, avgick hon och gick tillbaka till hennes show. Han fortsatte sina ögon till utmattning, duckade hon iväg så långt hon kunde men avståndet gjorde ingenting men underlättar hans fotogrammetri uppfattning och slutligen tappade sin käke som en låda.

Jag tror inte att kärleken är det sätt du gör det

Efter ett par piercing vyer som verkade smälta i luften, kunde hon inte avsluta låten, gjorde en gest för att behaga sin publik, vände och gick till läktaren. Hälften av allmänheten skrek det över, men hon får hjälp av den scorekeeper, Som gav henne toppar, de enda hon kunde ta bort och transporteras från ena änden av baren. Den animatören gömde allt, gjorde det första samtalet till alla tjejer och frågade begärt applåder för stora Pamela.

Så jag vill inte vara där när du bestämmer dig för att bryta den

Love Bites älskar blöder – det är att föra “mig till mina kneeds

Kärleksliv älskar dör – det är ingen överraskning

Kärlek väcker kärlek pläderar – det är vad jag behöver

Flickan föll i sidan, såg honom i ögonen, tog hans hand och gav honom en puss på kinden och viskade något i hans andedräkt. Sedan hon lämnade. Jag kunde se i hennes vackra ögon tre femtedelar av en tår, blev jag förbryllad, förvirrad och visste inte exakt vad jag ska tro. Absolut ingen vet vad man ska berätta för en vän som plötsligt i en natt promenad är på ett avstånd av 34 cm av ett par ögon som verkar veta mycket kortare sträckor.

___________________________________________________________

clip image003130 You were there…

Flera år senare erkände han att han övertygade scorekeeper att bära flickan som natten. Han ville inte berätta mer detaljer förrän jag läste i hans Facebook-status, vilket inte har förändrats under åren.

Den natten, var du där. Var dina ögon, dina läppar, du var där. Det var ditt leende, din tatuering, din svett, var du där.

På morgonen såg jag ögonen igen, söt, ditt leende, vackra, men det var inte ditt. Du var inte där.

Du är bara överallt.

ÖVERSÄTTNINGSKOSTNADER ANMÄRKNINGAR:

(*) merengue: Det är en tropisk centralamerikanska rytm.

(*) robustDetta är ett populärt ord på spanska jargong: “gorilón ‘en robust man.

(**) Mosto CompanyMosto är den vätska som erhålls vid framställningen av de alkoholhaltiga dryckerna. Den vanligaste Mosto görs av druvor för att göra vin.

(***) killenDetta är ett ord som på spanska jargong betyder: “Chavo” en ung man.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.