Home > … Druk maar gelukkig

… Druk maar gelukkig

Veel te doen, de wil om het jaar af te sluiten in goede vrede, en op vakantie gaan met stress in minder dan 2,5175. Ik wacht op de tijd om terug te keren naar het herkauwen van de egeomate’s ‘s nachts.

En ik ben ook genieten van veel bekende genoegens.

clip image001276 ... Busy but happy
Mijn dochter, te profiteren van de Ipad. Merkwaardig, leerde ze om het te gebruiken voordat ik dat doe, nu is ze een expert op zoek na de Farmville kippen en tekening in Sketchbook. Leuk speeltje, als je er bij neervalt de benodigde applicaties.
clip image002204 ... Busy but happy
Mijn moeder, met plezier doen van de puzzels die ze nooit in haar kinderschoenen staat, erfenis had dat ze liet me om te proberen ingewikkelde dingen te repareren en dat mijn dochter nam toen om samen tijd doorbrengen.
clip image003155 ... Busy but happy

En dan deze kampioen, die zijn school afgerond. Met academische uitmuntendheid en hoge aspiraties voor zijn 11 Januarys.

Een moeilijk jaar omdat hij moest bijna studeren op zijn eigen en overleven de bespotting van het jaar waarin veel van zijn collega’s waren niet meer kinderen en doorgegeven aan adolescenten met zijn natuurlijke en spot onvolwassenheden product van eigenwaarde problemen.

Eindelijk hij gaat naar school, en dat is goed.

clip image004109 ... Busy but happy
Deze wezens zijn geboren met het nationale elftal in het bloed, en de computer in hun vingers. Het was een interessant jaar te lessen van wat zou moeten geven en kon niet op Facebook.
clip image00571 ... Busy but happy
En een grote soep, kip, een schotel van zout enĀ tortilla’s, Met de warmte en eenvoud van de binnenvaart mensen. Ohhhh!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.