Home > Două știri de la compania Supergeo

Două știri de la compania Supergeo

Desktop GIS Software-SuperGIS Desktop 3.1a Adaugă Interface spaniolă

Supergeo Technologies, furnizor global de software GIS complete și soluții, a anunțat că cea mai nouă versiune a SuperGIS Desktop 3.1a suporta acum interfata spaniolă, care permite utilizatorilor de limbă spaniolă pentru a îndeplini eficient sarcinile GIS cu ușurință.

Furnizarea instrumentelor GIS abundente, SuperGIS Desktop 3.1a, cel mai recent software GIS desktop, permite utilizatorilor din diferite domenii pentru a dezvolta o platforma GIS profesional pentru geoprocesarii, precum și ușor analiza, afișarea, editarea, gestionarea, și interogarea datelor spațiale.

SuperGIS Toolkit în SuperGIS Desktop 3.1a realizeaza sute de functii de analiza GIS și permite utilizatorilor să proiecteze analiza si a proceselor cu Process Designer.

Cu Process Designer, utilizatorii pot defini funcții de geoprocesare si fluxuri de lucru pentru a procesa cantitatea masiva de date geospațiale direct. În plus, procesul definit poate fi, de asemenea, publicate ca servicii de geoprocesare cu 3.1a SuperGIS Server.

Aflați mai multe despre SupeGIS Desktop 3.1a vizitând http://www.supergeotek.com/productpage_SG3.aspx?Type=Key% 20Features

 

 

Mangalore Universitate Îmbunătățește Cercetări Oceanografice și hidrografice cu SuperGIS Desktop Solutions

 

SuperGIS Desktop 3.1 și extensiile de analiză a ajutat la Departamentul de Geologie, Universitatea Mangalore, India a stabili o platformă GIS marin pentru a realiza integrarea efectivă marin de date, editare, analiza, și de management pentru a promova îmbunătățirea treptată a programelor sale de cercetare.

Fondată în 1980, Universitatea Mangalore este situat în Mangalore cu facultăți, cum ar fi comert, arta, Ocean Știință, Educație și două importante instalațiilor de cercetare naționale. Servind ca o instituție de învățământ majoră în India, Universitatea Mangalore continuă îmbunătățire a resurselor de învățare pentru a facilita inovare constantă în procesul de predare și învățare metode.

Oferind instrumente GIS abundente, SuperGIS Desktop 3.1a permite educatorii și elevii pentru a integra o varietate de date mediului marin și hidrografice ale batimetrie, geologie, schimbarea de temperatura oceanelor, etc În plus, SuperGIS Spatial Analyst și analistul în domeniul statistic Spatial crește lor Capacitatea de analiză avansată, ajutându-i să înțeleagă situațiile marine reale ale fenomenului ecologice pentru a produce rezultate de cercetare mai fiabile.

Deoarece cererea pentru geospațiale soluții crește rapid în India, Supergeo păstrează promovarea software-ului SuperGIS pentru a îndeplini nevoile aplicației client. Supergeo, de asemenea, planuri de oferi sesiuni de instruire SuperGIS pentru RSI echipa SOFTECH și utilizatori locali anul viitor, facilitând utilizatorilor și partenerilor cu valoare adăugată pentru a rezolva în mod eficient problemele spațiale de către software-ul GIS și, prin urmare, de a inspira aplicații inovatoare GIS.

Descărcați versiune de încercare gratuită: http://www.supergeotek.com/download_6_desktop.aspx

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.