Home > Diferențele între versiunea MobileMapper Office și MobileMapper 6 Oficiului

Diferențele între versiunea MobileMapper Office și MobileMapper 6 Oficiului

In ultimul mesaj am vorbit despre datelor descărcate de pe dispozitive Magellan, și nu este nevoie de clarificări pe diferite versiuni MobileMapper Office.

MobileMapper 6 Biroul

Acest lucru este software-ul care vine atunci când este cumpărat un MobileMapper 6, este un software nou, care merge doar cu versiunea 1.01.01

clip image001225 Version Differences between MobileMapper Office and MobileMapper 6 Office

Utilitar care aceasta are este că acesta poate fi instalat atât pe desktop, sau în același sistem de operare GPS ‘Windows Mobile. Cu aceasta se poate face direct de post-procesare pe dispozitiv, în câmp.

Un dezavantaj pe care l-am văzut este că acesta nu are opțiunea de export, manualul spune ca este, dar nu există nici un buton care permite operarea cu date, cu excepția cazului fișierele de forme care pot fi post-procesate, menținându-le în locația lor originală . Este de așteptat ca aceste capacități vor fi adăugate în versiunile mai noi.

Proiectele din acest au extensia. Hartă, și sunt un fisier de referinta extern simplu, deoarece ca o. MMX sau un. Prj, afișa datele în diferite rute.

Acest software poate fi descărcat de pe ftp Ashtech de la acest link

 

 

Oficiul Mapper Mobile

Aceasta este versiunea tradițională, este software-ul PC-ul, care a venit de la versiuni GM Pro și că, cu Promark3, vin în versiunea 3.4a. Este compatibil cu echipamente cum ar fi Mobile Mapper Pro 6.52 6.56 si 7 x.

clip image002159 Version Differences between MobileMapper Office and MobileMapper 6 Office

Avantajele acestei sunt în capacitatea lor de a lucra cu date în AutoCAD / Microstation (dxf), de asemenea, folosind datele de Mapinfo (MIF), ESRI (SHP) și Excel (CSV) sau puncte intermediare (MMW). Acest lucru poate fi făcut pentru a importa sau exporta.

Dezavantajul este că, în timp ce MM6 actioneaza direct asupra fișierelor forma, în adresele lor, le import MMO, pentru a exporta din nou atunci când POST prelucrate. Este posibil ca aceste caracteristici există deja în noi MM6 versiuni de oficiu pentru că are o dezvoltare mai robust și recente.

clip image003120 Version Differences between MobileMapper Office and MobileMapper 6 Office

Este de asemenea posibil cu acest lucru pentru a crea harti de fundal care includ date vectoriale (DXF, SHP, MIF) și, de asemenea, raster, inclusiv. ECW și. Tiff. Aceste hărți de fundal pot fi trimise la GPS-ul de la program, sau copiate în memorie SD.

Proiectele din aceasta au o. MMJ (mobil Mapper birou dosar de locuri de muncă), și spre deosebire de primul, păstrează toate în datele create. Se are un editor de liste de entități cu care se pot edita datele de tabel, legate de fișierele importate, și poate fi, de asemenea, stocate cu o extensie FPM..

Aceasta poate fi descărcată de pe pagina Ashtech de la acest link

Cu aceasta Sper diferența a fost clarificată.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.