Home > Det kommer inte att vara ArcGIS 9.4

Det kommer inte att vara ArcGIS 9.4

I en av mina galna förutsägelser för 2010, nämnde jag mina tvivel om att ESRI skulle våga göra en version som heter 9.4, och faktiskt har det kommenterade att nästa version kommer att kallas ArcGIS 10, och kommer att finnas tillgänglig under andra halvåret av 2010.

flera ställen det har varit nämnts, I enlighet med ESRI: s planer, skulle detta inte bara vara en betydande förändring i funktionalitet (namn) men även i (ansiktet) användargränssnitt. Det förefaller oss några av dem är mycket bra, men förmodligen de konkurrensproblem vänner, den öppna världen och vissa predisponerade användare (båda) kommer håna detta ordstäv: Men skulle inte detta redan gjorts av oss?

Då kommer användare vana vid att använda den säger Äntligen!, Vi, som främjar dess popularitet måste göra en milstolpe (före detta och efter detta), med medveten förändring som liknar övergången från 3x till 8x kommer att vara sådan att garantera de 64 bitarna, naturligtvis, kommer många av de befintliga manualer övergå till historia snart. Men med ESRI global positionering, kommer det att finnas en enorm lycka även om vi kommer att tillskriva innovation (vilken?) Till sitt skarpsinne för sniffning användarens missnöje.

Bättre tillgång till de verktyg. Det är mycket troligt att när vi har sett i ArcExplorer, AutoCAD och Office, bör det integreras ett verktyg som kallas menyfliksområdet att kontextualisera de verktyg, bli från tyranni de lösa verktygslådor och den lilla intuitiva bokhylla för jordbearbetning verktyg.

Integration med ArcCatalog. Det faktum här verktyget körs separat för många har varit enolägenhet (Spanska Idiom: “lata”), Ibland fördröjer lång tid att öppna och när den är lastad, är det inte längre behövs. Nu kommer det att lasta inom samma arbete gränssnittet, kanske som att vara i AutoCAD Civil 3D och byta till AutoCAD Map gränssnitt, bör vi också se om det kan förbättras som irriterande för en användare åtkomst till data, så att ändringar kan göras i geodatabas utan att behöva stänga laddade skikt (även det inte är aktiverat Edition alternativet, som inte bör kräva ArcSDE).

Förbättra sökning av kartor. Det förväntas att ha ett bättre sätt att söka rumsliga eller data i tabellform, med förhandsvisning visualisering och förbättrade sökmöjligheter. Kanske av den, desätta ett öga (Spanska Idiom: “le echaron el Ojo”, för att titta på andra förfaranden) På sätt att göra detta från verktyg som uDig med sin underbara katalog och en intensiv (Spanska Idiom: “en lo Bestia”, i ett mycket intensivt sättdrar.

Separeringsprocesser. Fram till nu är det lite irriterande att, medan konsolen körs en process som du måste hämta kaffe eftersom denna uppgift inte kan utföra bakgrund. För att lösa det, kanske det skulle tas hänsyn till hur qgis och uDig gör detta, så det kan vara lättare att automatisera rutiner utan att störa skrivbordet arbete.

– Vi alla förväntar de redigeringsverktyg för att förbättra, även om det är väldigt lite vad som har sagts om detta, bara att det skulle vara baserad på konventionella knappar inte i själva menyerna. Dessa skulle vara gemensamma för ArcMap, ArcScene och ArcGlobe. Det återstår gvSIG vänligen!

När det gäller utgående produkter, har det nämnts förbättringar i konformation av flersidiga layouter och dynamiska texter. Det har också ansetts möjligt att generera animationer som speglar förändringar i tid, något som saker gjorda av Manifold GIS.

– Vid behandling av licenser, är det krav på att ha en möjlighet att checka ut och checka in licenser, innebär detta att licensen kunde passera från skrivbordet till laptop för att använda i fält. Precis på samma sätt som det sätt Bentley Karta gör.

Sen pratar de om andra förbättringar så att vissa processer används inte bara av extremt rökt(Spanska idiom: “Extremadamente fumados”, vilket innebär att de som verkligen känner till programmet): Förenkla API och förfarandena geokodning, är mer intuitiv (lätt att använda), Stöd för 64-bitars och andra saker. Men det har inte talat om prioritering.

Det är inte definitivt ArcGIS 9.4. Allt verkar mycket bra förändringar, såsom framgick av användare som använder andra verktyg och som konsulteras: vad betyder din uppdämda program gör, att vår inte? Med den variant som istället motiverar överlägsenhet, har det hörts användarens synvinkel. Uppenbarligen är det inte bara att kopiera vad andra gör bra, att det finns två våningar i en byggnad med bryta huvuden (Spanska Idiom: “rompiéndose el coco” tänka och analysera för mycket) Se om i Podcast diskursen i sin årliga verksamhetsplan inte ändrades.

… Hälsningar, förväntar sig två mödosamma tester år innan den når tillfredsställande psalmisten.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.