Home > Det bästa av Micro Center

Det bästa av Micro Center

Igår talade jag om de dårskaper MicroCenter, nu vill jag göra en lista över vad det verkat salvageable till mig.

I allmänhet, priserna är inte signifikant lägre jämfört med de som finns i clip image00141 The best of Micro Centerett spansktalande land, men faktiskt variation och nyhet är det. Många av dessa saker inte kommer, eller göra när de är föråldrade här.

Den amerikanska världen är fokuserat på digital-TV, analog-omvandlare, nya planer och många nya TV-apparater. Kanske mitt intresse för maskinerna har manipulerat mig, men det finns många intressanta prylar, kablar utbyte och småaktiga handel.

Dessa är en del utrustning som har dragit min uppmärksamhet:

  • Fujitsu LifeBook P8020, det mesta som jag gillade, med 12,1 “, Intel Core 2 Duo, clip image00223 The best of Micro CenterTyvärr ger Windows Vista och priset överstiger $ 1,400
  • För 100 dollar mindre, samma anteckningsbok, med Intel Centrino Core 2 Duo.
  • Gateway M-6888u Notebook, några av dem kan ses efter Acer köpte Gateway. Dessa är högpresterande maskiner, var de alltid. Med 4GB Dual Channel, Intel Core 2 Duo, 320 GB SATA, ger ett ATI Mobility Radeon grafikkort med 512 diskret minne. Kostar $ 599, bara ta bort Windows Vista
  • I likhet med ovanstående är Satellite Toshiba P305d, men kostar $ 200 mer och Pavilion dv5-1250us värt $ 250 Mer.
  • Acer AspireOne är bara $ 279 och om du insisterar på en när de ska ge det i utbyte mot en annan köp. För $ 329 kan du få Acer 10 “160 GB men med en vanlig SATA-disk, inte 5400 RPM anledningen som gör dålig prestanda Aspire One.
  • Dessutom, i Avslut och överskottslager för det priset var Acer 8,9-SATA normal, vad som händer är att det vi måste vara lyckliga om de fortfarande är tillgängliga.

Emachines är inte fel, de går för $ 300, men med en AMD Athlon men för det priset, med 14 “och 2GB DDR2 Dual, kan det ge kortsiktiga resultat.

Intressant Microsoft auktoriserad Refurbisher är det ombyggda utrustning med ett års garanti med vilka det kan lösas grundläggande problem för en skolpojke.

För $ 129, kan vi hitta en IBM Mini Tower med 512 MB och 40GB. Det är en filth för CAD arbete, men om ditt barn stör mycket din super dator för att göra läxor och forskning Wikipedia … det räcker.

Mac är dyra, men de 2,0 GHz MacBook var $ 999 och Mac Mini 1,83 GHz för $ 499

Men om du vill se något underbart Mac Pro Quad-Core, med 3GB och Nvidia GeForce-kort med 512 MB. Men här måste man sörja för $ 2,499 är mycket pengar, men värt det om du fundera på vad du har.

Och den extra spets, en extern 1 TB drive Maxtor OneTouch 4 Plus, bara för $ 119 och samma FreeAgent, också med 1 TB för $ 109, till slut dö, från Drive Station varumärke, samma Terabite DriveStation, kostar $ 99. Ughh! Jag betalade den för 320 GB ett par månader sedan.

Idag ska jag se om med Craiglist Houston Jag kan göra några grundläggande nödvändigheter, kommer jag också gå till ett par loppisar för att inte ta av de pengar jag inte har.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.