Home > Det bästa av gvSIG s 4th Journeys …

Det bästa av gvSIG s 4th Journeys …

clip image00114 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...

Många människor är överens om att det bästa som gjorts på detta senaste dagarnas resor var anspelande händelsen tidskrift, vilket utgör ett bra jobb, inte bara för om innehållet utan för sin snygga grafiska designen. För de som fått tryckt format, visst det är ett ovärderligt ett stycke samling, precis samma som Obelix s serier sparade i en gammal men fina stammen som påminner oss en pappas stora gåva.

Granskning dess innehåll, som för övrigt publicerades av Creative Commons, kan vi se mycket välskötta ämnen relaterade till gvSIG utveckling, samt intervjuer med personer involverade i dess främjande och genomförande, både, antingen från akademin eller områden regeringen. Här lämnar jag er en sammanfattning av det bästa från dem:

Den 4th Journeys

De hade använt parollen fyra år av framsteg, fyra år av illusion, men bara för undvika förvirring någons tankar om ordet illusionDet finns väl utvecklade frågor som förklarar den efterföljande historien, vad som görs nu och där projektet är på väg till. Dokumentets etapp är strukturerat i följande ämnen:

  • Samarbete ledningsgrupp
  • Factorys tillsyn
  • “Architecturing” den gvSIG
  • Internationalisering
  • Testningssamarbete
  • Dokumentation
  • Tour 2008

Intervjuerna

Enligt min mening var dessa utföras noggrant, eftersom de planerade att föra synlighet projektet förtjänar och det är ökända skärpan arbete för förra året, Värt att erkänna sitt meddelande strateg arbete.

Här jag sammanfatta några intervjuer endast engagera dina känslor (En spansk idiom: “picar EL intressanta”).

clip image00210 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...Juan Ernesto Ricket

Ides specialist, för närvarande är han den teknik chef för militära Geographic Institute i Argentina och även PROSIGA‘S projektsamordnare. I intervjun, denna expert och Carlos Figueira från Venezuela prata om fängslande betydelsen av fri programvara används i statliga institutioner främst kommuner med begränsad ekonomisk nivå. Det är därför det är lätt att förstå varför de nästa September 2009 resor skall i Argentina.

clip image0035 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...Mycket intressant intervju, där varumärket texten påminner oss om att endast Microsoft faktura 800 miljoner dollar per år i Latinamerika, därav fri programvara blir inte bara ett viktigt val i regeringarnas ekonomi, men också i kampen mot piratkopiering, som gör oss tyckas afrikaner precis vad de säger i dessa dagar.

Alessandro Sgambati

clip image0044 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...I sällskap med Chris Puttick, de talar ur europeisk synvinkel med hänvisning till den fria programvaran genomförandet av de statliga områden, liksom spridning som måste spela dem som är inblandade. Det är viktigt att säga att Alessandro hade uppfyllt en viktig roll (om inte alls) i gvSIG manualer översättning till italienska.

Antoni Pérez

clip image0052 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...Den UOC Antoni talar om hur fri programvara ska tävla mot andra kommersiella program som INTERGRAPH och ESRI , Mjukvaruföretag som har samarbetsprogram med olika universitet. Också fokuserar på etiska, politiska och ekonomiska problem en pedagogisk centra prioritet, där kampanjer av samverkande lösningar som fri programvara har intressant potential iclip image0062 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...Universitetsstuderande.

Intervjun är utbredd, och tillsammans med Lluís Vicentsfrån ledar UNIGIS pedagogiskt material, röka (filosofera en spansk idiom: “fumar”) Goda tankar och bidrag från universitetets synvinkel.

Extra

Mot slutet, visas en intervju med Juan Antonio Bermejo som berättar varför de kom till gvSIG valet som ett arbetsverktyg samband med geografiska informationssystem projektLa Palma trångsynt rådet, också han begärt med några förslag som skulle komma på uppdrag av de kommande resorna.

_____________________

Verkligen, är tidningen mycket bra. I slutet, de talar om gvSIG trender som kan ses på webben, inklusive en Google implementering kallas “Insikter”, som visar, baserat på sökord, tillväxten som har haft gvSIG sikt och deras länder procedence.

Därefter, även med Google Trends visar de gvSIG betedde tillväxt i jämförelse med GeoMedia, ArcView, MapInfo. Du kommer att bli otroligt överraskning vad diagrammen speglar! För nu, lämnar jag er med avundas (En spansk idiom: “pica”), så låt oss ta en titt på den gvSIG sidaeftersom jag tror inte att det inte kommer att ta alltför mycket tid för att få pdf-version för nedladdning om det dras som Creative Commons.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.