Home > Den dansande Chokladflickan

Den dansande Chokladflickan

Flera gånger jag nämnde flickan Dancing Chocolate, idag vill jag främja dess användbar abstraktion av en anledning:

Gå dit och du med henne.

Detta är en del av inlägget “Få en älskare“. Som öppet som sinnet kan vara, djup, praktisk, subliminal. Det är ett nöje hur hon kan kombinera sin passion för sagor, berättelser, dikter, trädgård, utan att förlora sin geolog kallelse med sin mani mot GIS-teknik.

_________________________________________

Eftersom det är sommar och det tjänar mig att göra en avvägning, i dag jag kommer till er med något som jag har tänkt över för ett par dagar …

För ibland är det meningslöst din fantasi för DITT jobb och du behöver något mer, eftersom du inte kan, eller vill, leva ditt liv i avvaktan på Hans liv eller bitar av tiden ägnar han till dig, eftersom DINA vänner fyller du men är inte tillräckliga eller inte ens nära.

Eftersom DIN tänkaDIN kroppDIN soul alltid tar dig mer och det är därför om du inte kan hitta det du inte känner väl. Eftersom att vara glad att du behöver en det mer, du behöver bara ha en passion …

I dessa dagar av balans, tänker på det som har varit i år och vad som kommer i september Jag söker nya vänner, ja, vänner som man kallar dem Jorge Bucay, Vars text jag ge dig idag. Jag har alltid haft flera älskare, jag är en otrogen kvinna av naturen, ibland har de varit längre, ibland mindre, ibland mer intensiv, ibland mindre, ibland har lett mig till vansinne och utarmning, och andra har stannat med mig eftersom alltid mata en del av mig … sanningen är att nu jag planerar vilka som kommer att vara de som i nästa kurs och Jag kan tänka mig intrasslad i dem, passionerad, nedsänkt, fascinerad, eftersom de leder mig till andra platser, andra “ME”, andra “DU”, Andra former för att vara mellan dig och mig och utan dem liv för mig skulle inte vara samma …

Kanske DU också går i dessa dagar att tänka på Nia klasser börjar du snart tillbaka på din resa, eller att teater klasser du alltid velat ta, eller du köper denna cykel att gå ut och känna sig fri, eller du ska anmäla dig i dem kreativt skrivande kurser att du har sökt och som tycker om dig, eller du kan besluta att det är dags att vara stödjande (@) och gå att ONG du har undersökt så mycket, eller återgå till danslektionerOch lära sig hur man gör Striptease definitivt, eller du ändrar hem eftersom du bestämt att du inte redan vill leva mer tid utan en trädgård, eftersom du måste se och ta hand om växter, sätta händerna på jorden och gå genom livet glömmer aldrig att lukta på blommorna eller du blir arg igen för läsning och slukar varje bok som faller i händerna när du är på tunnelbanan, eller kanske du börja laga efter känsla som slappnar av dig och göra det för dig, dina vänner, för honom, för henne och bli en hel passion och recept för ditt välbefinnande på samma gång …

För er som läser mig och fortfarande inte vet mycket väl vad jag talar om, här lämnar jag er en text, som jag redan hade delat med dig eftersom Inbillar identiteter, Så att reflektera över DIN livoch DIN älskareDIN passioner, DIN kärlek och DEN TID du spenderar på det du verkligen gillar och hur LYCKLIG eller OLYCKLIG som gör att du …

“Många människor har en älskare och många andra skulle vilja ha en. Och det finns de som inte gör det, eftersom inte vill ha och de som hade en och förlorat det, eller beslutat att förlora det.”

Mystiskt dessa två sistnämnda grupperna är vanligtvis som mest går till medicinsk konsultation för att säga att de är ledsna eller har olika symptom: sömnlöshet, brist på clip image002130 The Dancing Chocolate Girllust, pessimism, gråter kris eller olika typer av smärta. De berättar sina liv passera monotont och utan förväntningar, arbetar bara för att överleva, och de vet inte hur man spenderar sin fritid.

Äntligen, uttrycker mer, ord mindre, de är verkligen utan förväntningar. Innan berätta detta de redan har besökt andra kliniker där de fick sympati för en tillförlitlig diagnos: depression och den oundvikliga antidepressiva recept. Jag, efter att ha lyssnat noga, tala om för dem att vad de behöver är inte en antidepressiv, vad de verkligen behöver …ÄR EN VÄN.

Gå dit och läsa den helt.

_____________________________________________________

Provet bör vara tillräckligt för att förstå varför det fascinerar mig, hur jag önskar att jag skulle ha den mängd av kommentarer det väcker. Naturligtvis, för att se bilderna i hög upplösning clip image0036 The Dancing Chocolate Girlkommer att behöva lägga den på Facebook.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.