Home > De Wii, de beste van mijn reis

De Wii, de beste van mijn reis

Op mijn recente reis mijn zoon zou me vergezellen, maar als vrienden van de ambassade waren niet consistent in de tijd, hebben we besloten dat, indien met die prijs zal ik een Wii te vinden dan zal ik het kopen.

Persoonlijk ben ik geen voorstander van veel video spelletjes voor kinderen, maar met wezens als deze die de gekke regel respecteren hun moeder vertelde hen naar TV slechts drie dagen te zien in de week … Ik denk dat ze voldoende verantwoordelijk.

Hoe maak je een Wii kopen

clip image00140 The Wii, the best of my tripIn deze streken, het is niet minder dan $ 400, hoewel er beneden speculatie bestaat, op Ebay is een frustratie die beginnen bij $ 75 basis en uiteindelijk komen tot $ 400 plus verzendkosten.

Maar in Amerika zijn er andere manieren om te verkopen, wat wordt gebruikt, omdat ze voor het weekend kranten die waren volgestouwd met dingen die niemand wilde geven en met garage verkopen waren.

Een van de beste die ik vond was Craiglist, Een soort bord dat subdomeinen per stad heeft en nu heeft wereldwijd gegaan. Het interessante is dat in Craigslist je kunt vinden gratis items, want er zijn een aantal mensen die dingen die ze willen om weg te gooien, maar het prettiger zijn het weg te geven in plaats van het betalen van een stortplaats, als u wilt controleren ze gewoon op zoek naar een piano, die in woningen in de jaren tachtig, hout en emaille knoppen waren en je zult zien dat ze vrij zijn als je ze mee te nemen.

Links in mijn huur huis. Pak het gewoon op en het is van jou.

Locatie: Clear Lake

kan NIET gecontacteerd worden deze poster met diensten of andere commerciële belangen

Daarom was het gewoon naar houston.craiglist.com, schrijf een paar trefwoorden en er was een lijst van fouten met haar van maïs kleur verkopen hun speelgoed.

clip image00222 The Wii, the best of my trip

In het eerste gesprek dat kwam, antwoordde een man die leek te zijn homo, ik denk niet hun persoonlijke gevoelens discrimineren, maar zijn houding leek geïrriteerd toen hij zei:

Je zult het nemen van uw eigen risico, kunt u mijn huis niet binnengaan om het te testen, en totaal het is slechts $ 150.

Na een paar centen op gebruikte sales, waar inderdaad u uw trots te verliezen, kan je veel dingen vinden, gingen we naar Wallmart om de orders te krijgen van mijn vrouw.

Er waren twee jongens in de speeltuin genieten van de Wii, waren ze uit El Salvador en gaf ons instructies die dingen kunnen we vragen en te zien om ervoor te zorgen dat het werkte. Vervolgens gaven ze ons namen van een paar winkels die gegarandeerd gebruikte games verkopen, en de Tomtom was een wonder.

Hoe om te testen

We hebben niet, zoals had geen tijd te hebben en de garantie was voldoende.

$ 202, met inbegrip van de basis, een afstandsbediening en een extra nunchuk, 4 wedstrijden en $ 10 van korting aan een ander spel te kopen.

Het was noodzakelijk om het in de handbagage, en verwijder in de pan van de luchthaven als een laptop. Met wat het me had gekost om het tegemoet hele nacht.

Hoe te installeren

Mijn kinderen waren belast met het aansluiten, het werkte volledig en als we wisten niet wat te doen gingen we naar de handleiding op het internet.

Was het nodig om op de sync knop op de afstandsbediening als zowel de console en zijn op een afstand van een meter om de cursor te zien … dit was in de handleiding.

Listo, los chicos Están felices, les Deje de tarea que deben leerse todo el manual y explicármelo por la noche pues hooi muchas recomendaciones de Salud y cuidados necesarios. De paso les Pedi que me investigaran como Llegó Hasta allí esa evolución y Porque se llama Wii.

Klaar, de kinderen blij zijn, ik liet hen de taak die ze de hele handleiding moet lezen en uitleggen me ‘s nachts omdat er veel aanbevelingen gezondheid en noodzakelijke zorg. Door de manier vroeg ik hen om te onderzoeken hoe het daar aankwam de veranderingen en waarom het Wii heet.

clip image00316 The Wii, the best of my trip

Mijn zoon kan het niet gebruiken totdat de volgende maand, die aan zijn score in de wiskunde te verbeteren, het is een deal en mijn dochter stond in solidariteit en besloten te wachten ook. Ze zijn prachtig.

Degene die wacht zal mezelf: D.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.