Home > De kaart van de mobiele telefonie

De kaart van de mobiele telefonie

Nu de Amazon Kindle beschikbaar voor meer dan 100 landen is door de mobiele netwerken EDGE / GPRS of 3G, wordt het interessant om de dekking van deze hebben op de wereld kennen.

Om dit te doen, Amazon verwijst naar deze kaart, Waarvan ik bijna zweren dat is gediend metOpen Lagen.

clip image001177 The map of the mobile telephony

Daar heb je Europa, een benijdenswaardige, voorrecht terwijl in het verre Oosten opvallen India voor dekking, Japan, Korea en Thailand voor 3G, waar niet bereid om Obama lijkt er niets of de connectiviteit van dit soort opening hoeft niet te zijn.

De onderstaande kaart is uit de VS met 3G-dekking in veel stedelijke metropool steden.

clip image002119 The map of the mobile telephony

Het geval van de Caribische zone is nieuwsgierig, Costa Rica met zijn state-telefonie weerspiegelt wat veel commentaar, gevorderd in veel dingen, maar voor mobiele telefonie is er een calamiteit (zoals in Cuba?). Puerto Rico is een uitzondering.

clip image00385 The map of the mobile telephony

clip image00463 The map of the mobile telephonyEn in Zuid-Amerika is te zien hoe het zuiden van Brazilië, Uruguay en het noordoosten van Argentinië hebben de hoogste concentratie.

Als deze ontwikkeling of de toegang connectiviteit zou meten, zou het twijfelachtig zijn wat we zien met Paraguay, Peru en Colombia.

Maar goed, we zullen zien of de Ontsteken wordt populair onder Iberiërs, nu dat er een goedkopere versie die PDF en blogs via RSS kan lezen zonder te hoeven betalen voor die toegang. Het valt nog te bezien of de faciliteiten breken barrières zoals een beperkte inhoud beschikbaar in het Spaans, de kwaliteit van de lezer hardop in een vreemd accent en de weinig gebruikelijke te lezen.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.